براساس همین گزارش ، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری در شورای برنامه ریزی، توسعه و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با حضور اعضای کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی و فعالان اقتصادی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: برای ارتقای رشد اقتصادی در کشور نیازمند سرمایه گذاری و امنیت سرمایه گذاری هستیم.
سید محمدرضا نبوی تصریح کرد: اهداف و برنامه های اقتصاد مقاومتی گام مهمی برای رسیدن به سازندگی و رشد سرمایه گذاری و رشد اقتصادی کشور است که نباید با مسائل سیاسی آمیخته شود.
به گفته وی، هم اینک قوانین فرسوده و مزاحم بر سر راه تولید و فضای کسب و کار کشور وجود دارد که نیازمند همراهی، هم افزایی و تعامل در اصلاح و حذف این قوانین از سوی مجلس است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گفت: قانون تجارت کشور مربوط به سال های 1317 است که نیازمند بازنگری و اصلاح است.
نبوی، از قاچاق کالا در کشور بنام بلای جان تولید نام برد و افزود: سالانه 20 تا 25 میلیارد دلار کالا در کشور به صورت قاچاق وارد می شود که این امر بزرگترین مانع تولید داخلی و ضرر به صنایع ملی است.
مشاور سرمایه گذاری رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان نیز در این نشست گفت: محور توسعه و اشتغال در کشور تولید است.
جواد رادمنش ادامه داد: کمبود و نبود سرمایه در گردش، نقدینگی و قاچاق کالا اساسی ترین مشکلات فعالان بخش تولید در کشور و به خصوص این استان است.
وی کاهش سود تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی، کاهش حامل های انرژی با هدف کاهش هزینه های تولید، افزایش سطح اختیارات بانکها برای پرداخت تسهیلات به فعالان بخش تولید، تقسیط بدهی ها و معوقات بانکی و جابجایی منابع را خواستار شد.
نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان نیز در این نشست ادامه داد: در سال های گذشته به دلیل رکود و تحریم های اقتصادی، واحدهای تولیدی و صنعتی در این استان با مشکلات عدیده ای روبه رو شدند.
عبدالکریم کریمی، مالیات بر ارزش افزوده را مهم ترین مشکل فعالان اقتصادی در کشورعنوان کرد و افزود: مسئولان برای رفع این مشکل چاره جویی کنند.
هم اینک یکهزار و 228 واحد تولیدی و صنعتی در چهارمحال و بختیاری فعال است که به استناد
گزارش های رسمی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در سال های گذشته 450 واحد از این تعداد تعطیل و نیمه تعطیل شده است.
46
نظر شما