«مهشید منزوی»، اظهار کرد: با توجه به اینکه تأسیس پژوهشکده علوم انسانی در برنامه پنجم توسعه جهاد دانشگاهی قرار داشت از قبل نسبت به نوشتن کاربرگهای مرتبط و زمینهیابی فعالیت مناسب در استان اقدام کردیم.
وی افزود: پس از آن طرحهای کوچکی نیز در استان به اجرا گذاشته شد و با جستوجو در منابع و طرحهای انجام شده توسط دانشگاههای خارج از کشور کاربردی بودن این طرحها در استان بررسی شد.
منزوی تصریح کرد: یکی از مسائلی که همواره مد نظر قرار گرفته این است که آیا این پژوهشکده میتواند به حل مسائل اجتماعی استان کمک کند یا خیر؟
وی افزود: پس از بررسی و مقایسه طرحها و نتایج آن، بر تأثیر پژوهشکده علوم انسانی در حل مسائل اجتماعی استان صحه گذاشته شد و با اصلاح کاربرگهای تدوین شده به سمت راهاندازی نهایی این پژوهشکده حرکت کردیم.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان البرز از کسب مجوز اولیه برای راهاندازی پژوهشکده علوم انسانی در استان البرز خبر داد و گفت: از لحاظ قانونی دو گروه پژوهشی لازمه تأسیس پژوهشکده است، جهاد دانشگاهی استان البرز با سه گروه مطالعات شهری، علوم شناختی و آسیبشناسی اجتماعی نسبت به تاسیس این پژوهشکده اقدام کرده است.
وی از تمرکز بر مسائل اجتماعی در این پژوهشکده گفت و یادآور شد: پژوهشکده علوم انسانی جهاد دانشگاهی استان البرز با تمرکز بر پدیدههای شهری، ویژگیهای روانی و شخصیتی افراد میتواند در حوزه مسائل اجتماعی استان البرز تأثیر خوبی داشته باشد.
46
نظر شما