به گزارش خبرآنلاین لرستان ،وی همچنین به تهیه برش روستایی طرح آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای در استان اشاره کرد و افزود: بر این اساس ما در فنی و حرفه ای متناسب با امکانات و شرایط استان آموزش های متناسب را ارائه خواهیم داد و به توسعه آموزش فنی و حرفه ای که یکی از ارکان اشتغال است کمک خواهیم کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان با اشاره به اینکه سالانه بطور متوسط آموزش حدود هفت میلیون نفر، ساعت در دستور کار این سازمان قرار دارد، عنوان کرد: سال گذشته در دو بخش دولتی و غیر دولتی حدود ۷.۵ میلیون نفر، ساعت برنامه آموزش مهارتی در دو بخش ارائه شد.
قلاوند افزود: فنی و حرفه ای لرستان سعی دارد با کیفی سازی برنامه های خود طی امسال آموزش هایی ارائه دهد که بتواند زمینه اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی را فراهم کند برای این منظور تعدادی از رشته های معمول و عادی را حذف کرده و رشته های جدیدی متناسب با مزیت های نسبی استان اجرا خواهیم کرد.
وی به تنوع آموزش های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و یادآور شد: این آموزش ها در حوزه های صنعت، خدمات و کارآفرینی ارائه شده همچنین در رشته های برق، الکترونیک، دیجیتال و کامپیوتر، رشته های مرتبط با حوزه کشاورزی و ... آموزش هایی به علاقمندان ارائه داده می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به تطبیق برخی رشته ها با رشته های مورد نیاز استان اشاره کرد و گفت: هدف از تطبیق برخی رشته ها با نیازهای استان این بوده که بتوانیم رشته هایی آموزش دهیم که زمینه شغلی آن ها در استان بیشتر باشد.
قلاوند به فعالیت ۱۷ مرکز آموزش فنی و حرفه ای بخش دولتی در لرستان اشاره کرد و گفت: همچنین حدود ۳۷۰ آموزشگاه غیر دولتی در استان آموزش های مهارتی را ارائه می دهند که امیدواریم با واگذاری بخش بیشتری از خدمات خود در به بخش غیردولتی تعداد آموزشگاه های غیردولتی را گسترش دهیم.
۴۸
نظر شما