کارگاه فهم معماری ایران، پنجره‌ای به شوشتر، با حضور دویست نفر شرکت‌کننده، اساتید و علاقمندان معماری جمعه سوم اردیبهشت ماه، به کار خود پایان داد.

اختتامیه‌ اولین دوره‌ سه‌روزه‌ کارگاه فهم معماری ایران، پنجره‌ای به شوشتر، جمعه شب در تالار فرهنگ شوشتر برگزار شد. اولین گروه شرکت‌کنندگان در این کارگاه، پس از دو روز گشت و گذار و بازدید از شهر تاریخی شوشتر، دریافت‌هایشان را در قالب گزارشی ارائه کردند.  

بر این اساس شرکت کنندگان در قالب گروه‌های سه نفره، آثارشان را که شامل فایل متنی 1500 کلمه، حداکثر 5 عکس و طراحی دست‌آزاد بودند، تا ظهر جمعه، سوم اردیبهشت ماه به دبیرخانه‌ی کارگاه، مستقر در هتل کشت و صنعت، تحویل دادند. سپس شرکت کنندگان که به سه گروه چهل نفره تقسیم شده بودند، برای ارائه‌ آثارشان به تونل زیرزمینی داریون رفتند. هر یک از گروه‌ها در گوشه‌ای از فضای زیبا و خنک تونل داریون که از زیر قلعه‌ی سلاسل می‌گذرد، دور هم جمع شدند و هر گروه سه نفره، اثرشان را برای جمع هم‌گروهی‌ها و اساتیدشان ارائه دادند.

سپس اساتید، نه اثر را برای ارائه در اختتامیه‌ی اولین دوره‌ کارگاه فهم معماری ایران، پنجره‌ای به شوشتر، که ساعت 18 در تالار فرهنگ برگزار شد، انتخاب کردند. از این میان سه اثر «گذر زندگی» کاری از حنانه سیدی نژاد، مریم بهرامی، مروارید برار، «آب، نان، معماری شوشتر» کاری از سروناز پارسا، فرناز خندان و صبا زواره‌ای و اثر «از مشبک تا میزان» کار انسیه سادات سالاری، الهام فلاح و مهدی فاضلی به عنوان آثار برتر انتخاب شدند و علاوه بر تندیس کارگاه فهم معماری ایران پنجره‌ای به شوشتر، سه سکه‌ نیم بهار آزادی نیز هدیه گرفتند. همچنین اثر «سکوت نور؛ تاریکی در معماری» کاری از سجاد موذن، مریم نوری زاده و فرزانه اولیاء و گزارش «نمی‌بینیم؟ نمی‌خواهیم ببینیم؟» اثر آزاده احمدزاده، مینا سرمدی و الهام ضیاء آبادی تندیس جشنواره را از آن خود کردند.

در پایان این مراسم، مهندس وحید قاسمی، مدیر مرکز رویدادهای معماری ایران و دبیر کارگاه فهم معماری ایران، اظهار امیدواری کرد که این کارگاه تجربه‌ خوبی برای شرکت‌کنندگان بوده باشد.

گفتنی است کارگاه فهم معماری ایران، پنجره‌ای به شوشتر، با برگزاری کارگاه رویا، کارگاه فهم معماری و نشست‌های مختلف برای دو گروه دیگر از پپذیرفته‌شدگان تا 10 اردیبهشت ماه ادامه دارد.

کد خبر 57446

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار