مسئله انتخابات در کشور ما امری معمول، مقبول و
مطلوب است. تاکنون بیش از 30 بار انتخابات در کشور برگزار شده است و مردم همواره استقبال کردند. از
همین رو بر اساس قانون اساسی شایسته است که ما به مقوله انتخابات توجه جدی داشته
باشیم، نوع آن هم تفاوتی ندارد؛ خواه انتخابات شوراها باشد، خواه انتخابات مجلس،
خواه خبرگان و یا ریاست جمهوری.
جمهوری اسلامی، جمهوری انتخابات است و مردم
باید مستقیما سرنوشت خود را با رای دادن تعیین کنند.
بنابراین به عنوان مسلمان باید قانون مدار، قانون گرا و قانون محور باشیم و اخلاق را سرلوحه تمام امورمان قرار دهیم. در آستانه انتخابات نیز حق نداریم نسبت به افراد افراط یا تفریط کنیم یا انصاف را ملاک قرار ندهیم. باید قانون، سخنان و هدایت های رهبری را به عنوان فصل الخطاب همه تصمیمات خود مدنظر داشته باشیم.
در رابطه با انتخابات سال 96 باید صبر کرد تا هنگامی که کلید انتخابات از سوی وزیر کشور زده شود وشورای نگهبان صلاحیت افراد را اعلام کند بعد از آن است که تبلیغات انتخاباتی به صورت قانونی انجام میگیرد و مردم براساس شایستگی ها در مورد افراد نظر میدهند و آنها را انتخاب میکنند نباید از الان وارد گود انتخاباتی شد، تحرکات انتخاباتی زودهنگام خلاف قانون است. هیچ فردی نیز حق ندارد از هر جلسه ای و مکانی استفاده انتخاباتی نماید و یا برای فردی تبلیغ کند.
متاسفانه در انتخابات های اخیر گاها شاهد نوعی بداخلاقیهای سیاسی بودهایم که ریشه در منافع حزبی و گروهی داشته است، بداخلاقی هایی که مردم از آنها خسته شدهاند و ضرورت دارد سیاسیون با توجه به این امر راه و مسیرشان را مبتنی بر اخلاق و مدارای سیاسی تعریف کنند و به تنش ها و اختلافات دامن نزنند و در چارچوب اخلاقی با هم رقابت کنند.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز
29219
نظر شما