به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ، گودرز اميري در شوراي حفاظت كيفي زاينده رود و مديريت و منابع آب چهارمحال و بختياري تأكيد كرد: اين سيستم به صورت پايلوت در روستاي چمزين از توابع شهرستان چم زين و با مشاركت روستائيان اجرا مي گردد.
وي افزود: در اين طرح اجراي شبكه جمع آوري و تصفيه فاضلاب روستاي چمزين به عهده مردم و خريداري و نصب پكيج تصفيه آن به عهده شركت آب و فاضلاب روستايي چهارمحال و بختياري است.
اميري تصريح كرد: خريد پكيج مورد نياز شبكه جمع آوري و تصفيه فاضلاب روستاي چمزين به سه ميليارد ريال اعتبار نياز دارد. معاون هماهنگي امور عمراني استاندار چهارمحال و بختياري بيان داشت: اين مبلغ از سوي سازمان برنامه و بودجه و از محل اعتبارهاي استاني تأمين و هزينه مي شود.
وي اضافه كرد: در صورت كسب موفقيت هاي لازم در اين زمينه مي توان نسبت به اجرا و نصب شبكه جمع آوري و تصفيه فاضلاب روستاهاي چهارمحال و بختياري اقدام كرد.
اميري عنوان داشت: طرح تفكيك زباله از مبدأ بايستي از تقاط شهري و روستايي چهارمحال و بختياري فرهنگسازي و نهادينه شود.
وي اظهار كرد: براي اجرايي شدن اين طرح تا پايان سال جاري در نقاط مختلف شهري و روستايي چهارمحال و بختياري بايستي در هر كدام از شهرستان هاي ۹ گانه استان حداقل يك شهر و يك روستا به عنوان نمونه انتخاب شوند.
معاون هماهنگي امور عمراني استاندار چهارمحال و بختياري ادامه داد: به منظور صرفه جويي در مصرف آب و برق، حفظ سرمايه و افزايش بازدهي در عملكرد توليد بايد آموزش هاي چهره به چهره برگزار و اجراي پروژه هاي آبخيزداري و آبخوان داري در بالادست انجام شود.
وي بيان كرد: صيانت كمي و كيفي از منابع آب زيرزميني بايستي در اولويت برنامه هاي مسئولان متولي باشد. اميري يادآور شد: به همين منظور بايستي روش هاي استحصال، توليد و نگهداشت آب مورد بررسي علمي و كارشنانسي قرار گيرد.
وي عنوان كرد: عمل به مصوبات شورايعالي آب در بخش هاي مختلف براي تمامي مسئولان دستگاه هاي اجرايي چهارمحال و بختياري ضرورت دارد.
46
نظر شما