به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ علی حاجی زاده، دبیر ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین حسینی استان طی گفتگویی با اعلام مطلب فوق افزود: 23 ایستگاه صلواتی در اربعین امسال از یک میلیون زائر حسینی در سطح استان همدان استقبال و پذیرایی خواهند کرد. وی در گفتگو با فارس و با اعلام اینکه ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین استان از دی ماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: تشکیل این ستاد پس از گرفتار شدن تعدادی از زائران حسینی در برف و باران امری ضروری بود بنابراین تصمیم به تشکیل ستاد مردمی گرفتیم.
وی تصریح کرد: تشکیل ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین استان در کنار ستاد پشتیبانی اربعین استانداری، فعالیتی مردمی است که امیدواریم با حضور مردم به بهترین شکل فعالیت کند. دبیر ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین استان همدان افزود: در نظر داریم شعار «هر شهروند همدانی یک میزبان و هر خانه همدانی یک زائرسرا» را در اربعین امسال محقق کنیم. وی با تأکید بر اینکه اداره ستاد به صورت مردمی از اهداف اصلی است، بیان کرد: هدف این است که مردم پای کار بیایند و میزبان زائران حسینی باشند که تاکنون نیز مردم و مسؤولان استقبال خوبی از این برنامه داشتهاند و در خدماترسانی به زائران حسینی اعلام آمادگی کردهاند.
حاجیزاده ادامه داد: استان همدان مسیر عبور یک میلیون زائر حسینی و در مسیر گذر 14 استان است که خروجی آن شهر اسدآباد است و امسال نیز همچون سالهای گذشته میزبان زائران حسینی در اربعین خواهد بود. وی زنده کردن سابقه دارالمومنین و دارالمجاهدین بودن همدان را از دیگر اهداف راهاندازی ستاد مردمی برشمرد و اظهار کرد: در نظر داریم استان همدان را با این سبقه به زائران حسینی معرفی کنیم.
دبیر ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین استان همدان با بیان اینکه تاکنون 40 جلسه با معتمدین، نماینده ولی فقیه در استان و مسؤولان برگزار شده است، افزود: فعالیت ستاد در شهرستانها حول محور ائمه جمعه شهرستانهاست. وی با اشاره به فعالیت ایستگاههای صلواتی ستاد در ایام اربعین حسینی در سطح استان، تصریح کرد: 23 ایستگاه صلواتی از 20 آبان تا 10 آذرماه در سطح استان فعالیت خواهند داشت و مسؤولیت هر ایستگاه به عهده یک هیأت و یا تشکل مردمی خواهد بود. حاجیزاده با بیان اینکه ایستگاههای صلواتی از اولین ورودی در آزادراه کربلا ایجاد و تا آخرین روستای شهرستان اسدآباد به زائران خدماترسانی میکنند، گفت: اصل و اصل ایستگاهها در شهرستانهای فامنین و اسدآباد خواهد بود و ایستگاههایی نیز در مریانج، صالحآباد، ملایر، نهاوند و تویسرکان فعالیت خواهند داشت. وی با تأکید بر اینکه ایستگاههای صلواتی دارای تیتربندی هستند، بیان کرد: در کنار ایستگاههای تیتر یک علاوه بر ارائه سه وعده غذای گرم و اسکان، پلیس راهنمایی و رانندگی، پلیس، هلال احمر، اورژانس و امداد خودرو نیز مستقر است. دبیر ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین استان همدان افزود: غالب ایستگاهها تیتر یک هستند و سعی شده در نزدیکی ایستگاهها سرویس بهداشتی و جایگاه سوخت موجود باشد.
وی با بیان اینکه پیشبینی شده امسال 100 هزار زائر در ایستگاههای صلواتی اسکان داده شوند، تأکید کرد: این آمار بر اساس آمارهای سالهای گذشته پیشبینی شده است و هیأتها فراخور ظرفیتهای موجود از زائران پذیرایی میکنند. حاجیزاده با بیان اینکه اگر ادارات، هیأتها و یا مردم بخواهند ایستگاهی دایر کنند ظرفیت را افزایش میدهیم، گفت: ادارات میتوانند به اسم پرسنل و با مشارکت خانواده پرسنل ایستگاه صلواتی دایر کنند و میتوانند تبلیغات با لوگوی مشترک داشته باشند.
46
نظر شما