به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از تویسرکان ؛ حمید رضا الوند، مدیرکل سازمان بهزیستی استان همدان که در همایش نقش سازمان های مردم نهاد در پیشگیری از آسیب های اجتماعی در تویسرکان سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: یکی از مهمترین مولفه ها در کنترل و مدیریت آسیب های اجتماعی، تعمیق آموزه ها و مبانی اسلامی و دینی در جامعه است که موجب پیشگیری از بروز بسیاری از آسیب ها و بحران های اجتماعی می شود.
وی تصریح کرد: مدیریت آسیب های اجتماعی به یک عزم و همت ملی با مشارکت همه مردم و دولت نیاز دارد.
الوند با اشاره به اینکه برای مدیریت و کنترل آسیب های اجتماعی علاوه بر همکاری افراد آسیب دیده دو عنصر سازمان های دولتی و تشکل های مردم نهاد نیز اثر گذار هستند خاطرنشان کرد: قدرت اثر گذاری سازمان های مردم نهاد و اهرم قدرتی که در بخش ایجاد سلامت اجتماعی دارند از سازمان های دولتی نیز بیشتر است.
وی افزود: دلیل این میزان اثر گذاری تشکل ها و سازمان های مردم نهاد، پیشبرد امور اجرایی بر اساس انگیزه ها و اعتقادات درونی، برخورداری از پشتوانه اعتماد و جایگاه مردمی و نگاه تخصصی تر و سریع تر به مقوله آسیب های اجتماعی است.
الوند تاکید کرد: برای کنترل آسیب های اجتماعی نباید تنها به مقوله جلب کمک های مالی و مادی تکیه کرد بلکه مهمترین عامل در جلوگیری از بروز آسیب های اجتماعی تغییر و ایجاد نگرش صحیح عمومی در جامعه است.
وی با بیان اینکه از مجموع 27 هزار واحد ارائه دهنده خدمت بهزیستی ، 20 هزار واحد، تشکل های مردم نهاد هستند افزود: باید ضرورت ها و اولویت ها در بخش کمک گرفتن از خیران و سازمان های مردن نهاد روشن شده و کمک های مالی و غیر مالی به آن سمت و سو هدایت شوند.
الوند استقبال از توسعه و گسترش موسسه های خیریه، تشکل ها و سازمان های مردم نهاد را از رویکردهای محوری بهزیستی استان همدان دانست و یادآور شد: باید در سطح استان به سمت تخصصی کردن سازمان ها و تشکل های مردم نهاد حرکت کرده و از فعالیت های جزیره ای و پراکنده خودداری کنیم.
46
نظر شما