افتتاح خانه گردشگری روستای خانقاه در هفته تعاون توسط شهاب نادری نماینده اورامانات

روز سه شنبه 16 شهریورماه 1395 طی مراسمی با حضور شهاب نادری نماینده پاوه و اورامانات، خانه گردشگری شرکت تعاونی راویار سیر اورامانات(رسا) به مناسبت هفته تعاون در روستای خانقاه افتتاح شد.

کوثر فخری :عصر روز سه شنبه شهاب نادری نماینده پاوه و اورامانات در جمع جوانان و مردم روستای خانقاه حاضر شد. وی طی مراسمی از خانه گردشگری این روستا دیدن کرد و پس از اظهار خرسندی از تلاش جوانانی که در این شرکت تعاونی فعالیت می کنند، به درددل آنان گوش فرا داد.

 


علیرضا غفاری یکی از هیات موسسین این شرکت گفت: این شرکت تعاونی دارای 25 عضو جوان و زیر 30 سال است که همگی کارشناس و کارشناس ارشد هستند. وی گفت: .پیش بینی اشتغال 70 نفر را نیز کرده ایم. غفاری افزود: ما در همین مکان از گردشگران خارجی نیز پذیرایی کرده ایم. همچنین در بحث اکوکمپ های روستایی چند منزل را به عنوان اکوکمپ گردشگری در نظر گرفته ایم.از لحاظ مالی هیچ گونه منبع درآمدی نداریم و فعالیت در شرکت تعاونی راویار سیر اورامانات شغل اول ماست.


شهاب نادری در ابتدای سخنانش گفت: راستش را بخواهید فقط قصد داشتم اینجا را افتتاح کنم. اما حالا که این مکان را دیده ام و تلاش شما می بینم، صحبت هایی با شما خواهم داشت. وی جوانان فعال در این شرکت تعاونی را تشویق کرد و گفت: صنعت گردشگری درآمد زیادی دارد.ما در جلساتی که با سمن ها و نهاد های مردمی داریم، مباحث زیادی را مطرح کرده ایم. با آقای رحمانی موحد و آقای شیرکوند در سال 75 استاد بنده بودند، بحث هایی در زمینه گردشگری داشته ام. من به عنوان شورای سیاستگذاری گردشگری در مازندران انتخاب شده ام.

نادری خطاب به جوانان افزود: منطقه ما قطب گردشگری است و به شما در زمینه گردشگری کمک خواهم کرد با توجه به اینکه بنده خود نیز طراح دهکده گردشگری می باشم در سال 88 حدود 300 نفر اشتغالزایی مستقیم در زمینه گردشگری و 600 نفر نیز به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی در اراک داشته ام. با اینکه در گذشته دوستان کم لطفی داشتند نسبت به گردشگری، اما ان شاءالله دهکده گردشگری را در جوانرود راه اندازی خواهم کرد.

شهاب نادری گفت: فراکسیون گردشگری را به اورامانات خواهم آورد و خوشحالم که می توانم آنها را به مکان هایی مانند اینجا بیاورم. چون شما طرحتان را آماده کرده اید و اینگونه فعال هستید قول می دهم اگر از شماحمایت نکنم و نتوانم کاری برایتان انجام دهم صندلی مجلس را کنار خواهم گذاشت و به خانه خواهم آمد. وی افزود: ما نمی توانم کارخانه ای عظیم در شهرستان پاوه راه اندازی کنیم، زیرا جوابگو هم نخواهد بود اما می توانیم با فعالیت های گردشگری و جذب توریست در منطقه اشتغال زایی خوبی داشته باشیم. نادری گفت: خواهشی که از شما دارم این است اطلاع داشته باشید چه مباحثی پیش می آید و دیگران چه نظری درارتباط با منطقه دارند.

معمولا هم وطنان ما و نماینده های مجلس اولین باری که اسم اورامانات رامی شنوند عکس العملشان به منطقه این است که عاشق اورامانات هستند،بخاطر طبیعت، فرهنگ و مردم مهمان نوازش. نماینده مردم پاوه و اورامانات گفت: در حال حاضر مجلس تعطیل است، ان شاءالله بعد از تعطیلات حتما فراکسیون گردشگری را به منطقه خواهم آورد. من علاقمند هستم که وقتی مسئولی را به اینجا می آورم با صحبت ها و برخوردتان از آنان امتیازات خوبی برای منطقه کسب کنید. به هر حال نماینده ومسئول هستند، بخصوص در بحث گردشگری، ما با آقای سلطانی فر ارتباطی تنگاتنگ داریم.

نادری گفت: اگر 20 نماینده با هم متحد باشیم می توانیم تاثیر خوبی بر مبحث گردشگری داشته باشیم. بیشتر اوقات نیز تیم گردشگری وروزنامه گری از نمایندگان مجلس در ارتباط با مباحث گردشگری نظرسنجی می کنند. خواهش من از مردم منطقه به ویژه پاوه و بخصوص اینجا که واقعا از نظر من خودبه خود گردشگری است این می باشد که در گردشگری ورود پیدا کنند. نادری افزود: فکر من فقط گردشگری است و به آن علاقمند هستم.اگر نتوانیم از آن استفاده کنیم؛ پشیمان می شویم. من به شخصه از شما حمایت می کنم واین تسهیلات و امتیازات را از تهران برای شما فراهم خواهم کرد و از طریق آقای سلطانی فر اقدام خواهم کرد.

شهاب نادری پس از استقبال از طرح وایده جوانان شرکت تعاونی رسا گفت: افرادی با مدارک تحصیلی بالا و دکترای گردشگری به من طرح و ایده ارائه می کنند. از شیراز و مازندران برای ما و در شهر جوانرود طراحی می کنند و دکترای گردشگری هستند.چرا از وجودشما برای طراحی استفاده نکنم؟

نادری افزود: هنگامی که بحث گردشگری مطرح می شود ، بسیار علاقمند می شوم که شما به آن ورود پیدا کنید. واقعا کارهای اداری و استخدامی هیچ گاه به اندازه گردشگری درآمدزا نیستند. به بخش خصوصی و گردشگری بیایید. سعی کنید شما را بشناسند. من در یک گروه تلگرامی به این اشاره کردم که من فرزند منطقه ای هستم که کفش ها راست و چپ ندارند! آنها تشخیص دادند از منطقه اورامانات هستم و فوری به پاوه و هجیج اشاره کردند. هرکس و هر شهری آداب و رسوم خاص خود را دارد و بایددر این زمینه فعالیت داشته باشید.

شهاب نادری در ارتباط با موزه ها گفت: درموزه جوانرود آثاری به آن صورت باقی نمانده است. عکس هشت سال قبلش را دارم، اصلا هیچ چیزی در موزه باقی نمانده است. از مدیرکل پرسیدم که این آثار کجا هستند؟

وی خطاب به جوانان فعال شرکت تعاونی رسا گفت: از شما می خواهم هرگونه خواسته و تسهیل در کارها داشته باشید یا حمایت و تسهیلاتی می خواهید به نزد خودم بیایید. اگر مدیرکل یا مسئولی کم کاری کرد به نزد خودم بیایید. به شما کمک خواهم کرد.نمی گذارم کسی سنگ اندازی کند.

نادری گفت:بحث اقتصاد مقاومتی است. بحث هشت هزار میلیارد ریال را تصویب کرده ایم که به جامعه تزریق شود و وارد چرخه اقتصادی شود. هر فرزندی از اورامانات بخواهند کاری انجام دهند ما پشتش را می گیریم. نمی گذارم فرزندان اورامانات بی صاحب باشند.


شهاب نادری به مسئله گردشگری در غار قوری قلعه اشاره کرد و گفت: من با سند می گویم که غار قوری قلعه پیش آمده که روزی 30 میلیون تومان درآمد داشته است، کم پولی نیست غار قوری قلعه واقعا درآمد دارد. کسانی از شهرهای دیگر به مجموعه می آیند و پول ها را می برند.

نادری گفت: در روستایی در جنوب ایران یک فرد به نام عباس بزرگترین منطقه گردشگری را تاسیس کرده است. از سیاه چادر شروع به کار کرده است. نوسود و نودشه واقعا طبیعت عالی دارند. باید آنها را پوستر کرد. هرچقدر تبلیغات کنیم هزینه نکرده ایم. این آداب و رسوم فرهنگ ماست باید آن را معرفی کنیم.

نماینده پاوه و اورامانات گفت: از آقای شریفی توقع دارم که این افراد محل رجوع به آن ارگان را داشته باشند، از شما گله مند خواهم بود اگر با آنها همکاری نکنیم. وی افزود: چون طراح دهکده اورامانات هستم، هر موقع زمین را پیدا کردید، اگر خواستید به پای من بیاندازید، بحث گردشگری در پاوه و ... از هزینه ها و دوندگی ها نترسید. من کسانی را که نمی شناسم برایشان کار انجام می دهم چه برسد برای شمایی که من فرزند این منطقه هستم و دوست دارم برایتان کار انجام دهم.در این قضیه حامی شما هستم و از شما حمایت می کنم.

در ادامه دلشاد عزیزی یکی دیگر از جوانان روستای خانقاه گفت: جلسات خودجوش زیادی در روستا داشته ایم که بحث گردشگری و اشتغال را مطرح می کردیم و به این نتیجه رسیدیم که باید در بحث گردشگری و خدمات فعالیت کنیم. وی در ارتباط با مشکلاتی در زمینه زیرسازی گردشگری و مسئله جاده، فاضلاب روباز و... نیز صحبت کرد و گفت: انتظار داریم مسئولین بیشترهمکاری کنند.
نادری در جواب عزیزی گفت: من خودم کتابی در بطن این کارها بزرگ شده ام. مجوزهای گردشگری را شروع کنید. من در این ارتباط چهار جلد کتاب در زمینه گردشگری توسعه و راهبردی گردشگری اورامانات را تدوین و نوشته ام. این کتاب ها را برایتان ارسال خواهم کرد. در بحث گردشگری شما را به مسئولین رده بالای گردشگری لینک خواهم کرد.

سپس هادی شریفی سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به بیان برخی مسائل گردشگری و فعالیت های این ارگان در شهرستان پرداخت و گفت: پاوه یکی از بهترین موزه های کشور را دارد. در بخش بوم گردی اولین اقامت گاه را در روستای ساتیاری و شرکت آتورگه زردویی و همانطور که اطلاع دارید در نوسمه هم عزیزانی کار کرده اند. جوانان خانقاهی اولین قدم و استارت این کار را این منزل و خانه گردشگری انتخاب کرده و ما نیز وسایل و امکانات را در اولین قدم در اختیار آنان قرار دادیم.

دهیار روستا وزیر مرادویسی نیز مشکلات روستای خانقاه را بازگو کرد. جاده، موضوع فاضلاب و موضوع آب، را مطرح کرد و گفت: خوشبختانه مشکل گاز روستا حل شد. اما موضوع جاده خانقاه که سه صاحب دارد! ابتدای جاده خانقاه شهرداری است. چهارصد متر از این جاده بی صاحب است و سپس اداره راه و ترابری متصدی ادامه آن است. به راحتی در قسمت هایی که صاحب مشخصی ندارد ساخت وساز می شود و کسی از این ساخت و سازها جلوگیری نمی کند. جاده روستای خانقاه جاده ای پر حادثه است.

نادری در پایان سخنانش خطاب به دهیار و بقیه اهالی خانقاه گفت: اعتبار 53 درصد بودجه شهرستان پاوه را به آقای شهریاری برای حل و فصل مشکلات جاده های شهرستان اختصاص داده ام. اما در جاهایی که بحث معارض است، باید این معارض ها حل شود. مکتوب نامه ای به من بفرستید، اگر انجام نشد حتما این مساله راحل می کنم.

 

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 576675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =