به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری گیلان، رئيس پارك علم و فناوري گيلان در مراسم اختتاميه اين رويداد ضمن ابراز خرسندي اظهار كرد: به همهي كساني كه در اين روزها بودند و اين رويداد را رقم زدند خداقوت ميگويم و ما اينجا هستيم تا طرحها و ايدههاي شما را بشنويم تا بتوانيم براي تجاريسازي آنها حمايتهاي لازم را انجام دهيم.
ايشان ضمن خير مقدم به حاضرين و ميهمانان گفت: حضور ميهماناني همچون مهندس مهدوي فرماندار محترم رشت، جناب آقاي عاقلمنش، آقاي مهندس مرادي مديركل محترم پدافند غيرعامل گيلان و آقاي مهندس توكلي مديركل محترم ارتباطات و فناوري اطلاعات گيلان ، باعث دلگرمي و نشانهي حمايت ايشان از اين سرمايههاي فكر است.
وي در ادامه گفت: از حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران محترم كه طي اين چند روز گذشته پيگير اخبار اين رويداد بودند تشكر ميكنم به نوبه خودم از تلاش براي انعكاس اين چنين رويدادهايي تشكر و قدرداني ميكنم.
رييس پارك علم وفناوري گيلان نتيجه اين رويداد را حائز اهميت عنوان كرد و افزود: آمادگي پذيرش طرحهاي برگزيدگان اين رويداد ملي كارآفريني را داريم و تمام ايدههايي كه در چارچوبهاي تعيين شده باشد، را بدون محدوديت پذيرش ميكنيم.
مهندس توكلي به عنوان يكي از سخنرانان اين رويداد گفت: دولت در حوزه توسعه زيرساختهاي فناوري اطلاعات برنامههايي دارد از جمله برنامه دولت الكترونيك كه حداقل مزيت آن كاهش ترددهاي درون شهري و به دنبال آن كاهش آلودگي محيط زيست ميباشد.
مديركل محترم ارتباطات و فناوري اطلاعات گيلان با اشاره به برپايي چنين رويدادهايي گفت: برپايي چنين رويدادهايي آن هم با استاندارهاي بالا بسيار مورد توجه است البته پيشنهاد ميكنم كه ما بتوانيم استارتآپ هاي بومي خود را طراحي و اجرا نماييم تا برخي از مشكلات اجراي اين رويدادها را نداشته باشيم.
وي از راهاندازي مركز توانمندسازي با كمك پارك علم و فناوري گيلان به منظور ارائه خدمات به گروههاي ايدهپرداز در استان خبر داد گفت: اين مركز توانمندسازي در حوزه بازار و تجاريسازي آموزشهاي مورد نياز را بصورت رايگان انجام خواهد داد و آمادگي دارد تا از طرحهاي قابل تجاريسازي حمايت نمايد.
ايشان در ادامه يادآور شد: موضوع اقتصاد كشاورزي از ديگر برنامههاي اداره كل ارتباطات و فناوري اطلاعات در استان است و بايد با حمايت از ايدههاي فناورانه براي پسماند محصولات كشاورزي و همچنين ضايعات صنعتي بتوانيم قسمتي از هزينههاي اين بخش را از طريق صنعت تامين نماييم.
آقاي مهندس مهدوي فرماندار كلانشهر رشت كه در اين رويداد حضور داشت ضمن ابراز خرسندي و اميدواري از حضور پرتلاش جوانان گفت: بايد بتوانيم با ايجاد يك پيوند دانشگاه را به صنعت و صنعت را به بازار وصل كنيم كه اين يك ارتقاء و راه توسعه ماست.
ايشان در ادامه گفت: بايد به توسعه يافتن ادامه بدهيم تا به تعريف دانشبنيان دست يابيم و ما بدون اين نميتوانيم به افق و چشم اندازمان برسيم و اگر در يك فناوري، توسعه به پايداري برسد، راه را درست پيموديم و ميبينيم كه درست تعريف كرده ايم. مثلا اگر محيط زيست پايدار نداشته باشيم نمي توانيم ادعا كنيم كه اقتصاد پايدار خواهيم داشت.
در ادامه اين مراسم طرح هاي برگزيده اعلام شد.
۷۵ نفر با ۳۱ ايده در اين رويداد شركت كردند و ۱۰ ايده برگزيده شده است كه شامل گروههاي «بلوك سبز»، «مي بلاكا»، «سنجاقك»، «زردآلود»، «ديچين»، «زندگي سبز»، «ناجي»، «پساب»، «ايپكاما» و «وش» است. اين ايدهها با موضوع حفظ محيط زيست ارائه شد.
ايده ساخت گلدان با استفاده از گياه تالابي «آزولا» توسط گروه دانشجويي «ناجي» مقام برتر رويداد ملي كارآفريني «چالش پويش درآمد ـ محيط زيست» را به خود اختصاص داد.
ايده «مبلمان شهري با استفاده از پسماند» توسط گروه «ديچين» رتبه دوم اين رويداد را كسب كرد.
و ايده «جمعآوري باران با استفاده از سقف خانهها» توسط گروه «وش» سوم شد.
46
نظر شما