۰ نفر
۶ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۸

ارتش آمریکا بدور از صحنه‌های جنگ در افغانستان و عراق وارد جنگ دیگری با خودش در داخل آمریکا برای مقابله با خودکشی روز افزون نظامیان آمریکایی شده‌است.

به گزارش فارس، شبکه تلویزیونی "الجزیره " قطر در گزارشی به بررسی جنگ افروزی آمریکا در جهان و آثار و تبعات آن بر روی نظامیان آمریکایی از جمله افزایش میزان خودکشی آنها پرداخته و گفت: ارتش آمریکا بدور از صحنه‌های نبرد در افغانستان و عراق این بار وارد جنگی از نوع دیگر یا بهتر بگوییم جنگ با خودش در درون آمریکا شده‌است.


میزان خودکشی در بین نظامیان بازگشته از میادین جنگ، فرماندهان نظامی در آمریکا دچار بی‌خوابی کرده‌است.
سرتیپ "استفان تاونسند " در پایگاه نظامی "فورت کمپل " در ایالت کنتاکی آمریکا هزاران نفر از سربازان لشکر 101 هلی‌برد را گردهم آورد تا به آنها بگوید که میزان خودکشی در بین نظامیان بازگشته از جبهه‌های جنگ به شدت افزایش یافته‌است.


تاونسند این نظامیان را درهم جمع کرد تا با لحنی نظامی و تند به آنها بگوید که این رفتار قابل قبول نیست.
وی خطاب به نظامیان آمریکایی گفت: آنچه روی می‌دهد برای سربازان، خانواده‌ها، یگانهای آنها و ارتش و کشورشان بد است و لازم است که اکنون به آن پایان داده‌شود و باید خودکشی در فورت کمپل همین حالا متوقف شود.


خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس با اشاره به این سخنان سرتیپ تاونسند افزود که لحن او بیشتر شبیه به یک واکنش نظامی به "وضعیتی پیچیده و مصیبت‌بار " بود.


مسئولان آمریکایی می‌گویند که فقط در پایگاه فورت کمپل در سال 2009 میلادی 21 نظامی آمریکایی خودکشی کرده‌اند و این درحالی است که ارتش آمریکا اعلام کرده‌است، در مجموع160 نظامی آمریکایی در این سال خودکشی کرده‌اند که بالاترین میزان خودکشی از زمان ثبت این موارد در سال 1980 میلادی تاکنون به شمار می‌رود.


سرتیپ "ریچارد توماس " رئیس بیمارستان پایگاه نظامی فورت کمپل گفت که او با چشم خود هزاران نظامی بازگشته از جنگ را دیده‌است که بدن برخی از آنها براثر جراحت‌ها و برخی دیگر بر اثر اختلالات روحی نحیف و رنجور شده‌است.


سرتیپ توماس براساس تجربه خود می‌گوید بسیاری از نظامیان چنانچه فرصت سخن گفتن مستقیم با پزشک را به محض بازگشت از جنگ داشته‌باشند، آماده هستند تا آثار و عوارض بیماری خود را در میان بگذارند.


براساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، تعداد بیمارانی که در مرکز بهداشت رفتاری پایگاه فورت کمپل درمان شده‌اند، به میزان 60 درصد در سال 2009 میلادی نسبت به سال قبل از آن افزایش یافته‌است زیرا تعداد بیماران در سال 2008 میلادی 25 هزار و چهار نفر بود که در سال 2009 میلادی به نزدیک به 40 هزار نفر رسید.


تعداد مشاوران بهداشت روانی نیز برای پاسخگویی به افزایش شمار بیماران، از 38 نفر در سال 2008 میلادی به 60 نفر در سال گذشته رسید.
این درحالی که براساس گزارشهای پیشین منتشر شده، باوجود هزینه میلیون‌ها دلاری آمریکا برای مقابله با خودکشی نظامیان آمریکایی، آمارها نشان می‌دهد که نه تنها میزان خودکشی کاهش نیافته بلکه افزایش نیز یافته و مقامات آمریکایی را به شدت نگران ‌کرده‌است.


این وضعیت باعث تعجب مسئولان وزارت دفاع آمریکا شده است زیرا میزان خودکشی در ارتش آمریکا با وجود میلیون‌ها دلار هزینه برای مقابله با آن و به خدمت گرفتن صدها نفر از روانشناسان نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش نیز یافته است.


اکثر بحث‌و بررسی رسمی افزایش خودکشی‌ها را به علت فشار روانی ویران کننده ناشی از تکرار اعزام نیروهای آمریکایی به ماموریت‌های رزمی دانسته است.
ارتش آمریکا درحال حاضر بیش از 68 هزار نیرو در افغانستان و نزدیک به یکصد هزار نیرو در عراق مستقر دارد.

کد خبر 57829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 2 =