به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در شركت مشترك ایران خودرو و پژو «ایكاپ» ظرفیت تولید سالانه 200 هزار دستگاه خودرو پیش بینی و ایجاد شده و تاكید بر این است كه با انتقال دانش و فناوری تولید، سهم صنعت قطعهسازی كشور در زنجیره تامین این محصولات در بالاترین سطح ممكن باشد. از این رو نشست مشترك دو روزه قطعه سازان ایران خودرو و پژو برای تحقق اهداف دو شركت در این زمینه برگزار شد.
مدیرعامل ساپکو در این نشست گفت: كیفیت، بهینهسازی تولید و بهره وری بالا و همچنین ارائه خدمات مناسب، شاخصهای اصلی برای همكاری ساپكو با تامین كنندگان است.
حسین نجاری ادامه داد: تامین كنندگان ما باید بتوانند برای افزایش ظرفیت و سرمایه گذاری و بهره برداری از فناوریهای نوین، تامین مالی كنند.
نجاری با تاكید بر رعایت برنامه زمانبندی عرضه محصول گفت: اگر تامین با تاخیر مواجه شود، هزینه گزافی بر زنجیره تولید وارد خواهد شد و این موضوع قابل قبول نخواهد بود.
وی خواستار بهبود دائمی فرآیندهای لجستیك تامینكنندگان شد و ضمن تاكید بر شفافیت مالی فعالیتها اظهار كرد: تامین كنندگان باید برای سرشكن كردن استاندارد هزینهها از روشهای نوآورانه استفاده كنند.
نجاری افزود: همه سازندگان باید در مسیر اهداف ساپكو و ایكاپ حركت كنند و با ارائه محصول باكیفیت و مطابق با استانداردهای جهانی در مسیر خودروساز شدن ایران خودرو گام بردارند.
نجاری از تغییر ساختار ساپكو برای بومیسازی فعالیتها خبر داد و گفت: فرآیندهای داخلی ساپكو را بازنگری و كمیته مشتركی را با ایكاپ ایجاد و مامور ارزیابی و انتخاب شركتهای قطعهساز برای تولید محصولات مشترك كردهایم.
مدیرعامل ساپكو از صادرات قطعات محصولات ایكاپ خبر داد و گفت: طبق قرارداد با پژو ٣٠ درصد محصولات صادر خواهد شد و با این اقدام صادرات قطعات نیز انجام خواهد شد.
كیفیت و قیمت؛ مزیتهای رقابتی ایكاپ
مدیرعامل ایكاپ نیز نشست مشترك قطعه سازان ایرانی و فرانسوی را فرصتی برای تقویت و توسعه همكاریها در تولیدات مشترك دانست و گفت: ایران خودرو و پژو ارتباط طولانی با هم داشته اند و ما درحال برنامه ریزی برای همكاریهای آینده هستیم.
محمدرضا معتمد با تاكید بر عرضه محصول با كیفیت و قیمت رقابتی افزود: ما به هیچ وجه از كیفیت و هزینههای خود تخطی نمی كنیم و این دو عامل باید به عنوان مزیت رقابتی ایكاپ مطرح باشد.
مدیرعامل ایكاپ با اشاره به سهم فعلی پژو در بازار خودرو ایران گفت: ایكاپ با تكیه بر منابع تولید و فن آوری و استفاده از پتانسیلهای موجود در دو شركت مادر و بهره برداری از توان كارشناسان خبره به دنبال افزایش سهم بازار و سودآوری است.
وی با بیان اینكه مدلهای مختلف پژو با سطح كیفیت برابر با كشورهای اروپایی عرضه خواهد شد، افزود: ظرفیت تولید سالانه محصولات پژو 200 هزار دستگاه در ایکاپ خواهد بود.
وی از ایران به عنوانهاب منطقهای صادرات پژو نام برد و گفت: صادرات 30 درصد تولیدات مشترك در شبكه صادراتی پژو از اهداف همكاریها است.
نخستین تولید مشترك در ایران پس از برجام
در این همایش ژان كریستف كمار، قائم مقام اجرایی پژو در منطقه خاورمیانه و آفریقا نیز گفت: ایكاپ با حمایت كامل از قطعه سازان به دنبال تولید با كیفیت و قیمت رقابتی است. وی خطاب با سازندگان گفت: ما باید همان چیزی كه به مشتری وعده داده ایم را عرضه كنیم.
كمار ایجاد شركت ایكاپ با سرمایه گذاری 400 میلیارد یورویی گام مهمی در توسعه همكاریهای صنعتی دو كشور عنوان كرد و گفت: پژو و ایران خودرو مایل هستند به عنوانهاب منطقهای برای تولیدات مشترك فعالیت كنند و طبق قرارداد، 30 درصد از محصولات در بازارهای صادراتی به فروش خواهد رسید.
وی بازار ایران را درحال تحول توصیف كرد و گفت: ما محصولات جدید و به روز را به بازار ایران معرفی و تولید خواهیم كرد و قطعا محصولات پژو جایگاه ویژهای را در میان مشتریان از نظر كیفیت و قیمت كسب خواهد كرد.
این مقام شركت پژو كیفیت تولیدات ایكاپ را برابر با محصولات پژو در بازارهای اروپایی دانست و گفت: ما اهداف مشخصی را در كیفیت، قیمت و هزینههای تولید دنبال می كنیم و برای دستیابی به آن تلاش خواهیم كرد.
وی افزود: سه محصولی كه به زودی وارد بازار ایران خواهد شد در سطح جهانی موفق عمل كردهاند و امیدواریم مورد پسند و استقبال مشتریان ایرانی هم قرار گیرد.
مدیر منطقهای پژو تاكید كرد: پروژه تولید محصول مشترك به مرحله اجرا رسیده و كلیه امكانات و تجهیزات تولید به سرعت درحال آمادهسازی است. برای بومیسازی نیز كارهای زیادی صورت گرفته و تولیدات ایران خودرو و پژو به عنوان نخستین تولید مشترك در ایران پس از برجام به زودی وارد بازار خواهد شد.
وی از قطعهسازان به عنوان شركای اصلی ایكاپ در تولید یاد كرد و گفت: امیدوارم بالاترین فن آوری و دانش خود را در محصولات ایكاپ ارائه كنید و با ارتقای سطح تولیدات خود به توسعه صنایع خودروسازی كمك كنید.
22535
نظر شما