۰ نفر
۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۴:۵۴

غلامحسین قاسمیان گفت:«اگر مردم می خواهند خودرو بخرند. مطلع باشند که قرار نیست خودروهای داخلی و یا خارجی ارزان تر شوند.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در اوایل سال جاری کارشناسان پیش بینی می کردند که بازار خودرو از رکود خارج  شده  و بازار رونق پیدا  می کند، اما آنچه در بازار خودرو مشاهده شد، خلاف پیش بینی ها بود. بازار خودرو همانند دوسال گذشته در رکود به سر می برد. یکی از دلایل رکود طولانی بازار این است که قیمت خودرو ها متناسب با  قدرت خرید مردم نیست. 

این روزها خبرهایی منتشر می شود که حکایت از آن دارد، سال آینده تنوع خودروها در بازار افزایش پیدا می کند و این موضوع موجب می شود که تولیدات داخلی متنوع تر  شوند.خیلی ها پیش بینی می کنند با ایجاد تنوع بیشتر در بازار، مشتریان بیشتری به سمت خرید خودرو متمایل خواهند شد.

غلامحسین قاسمیان، رییس اتحادیه خودروسازان در گفت و گو با خبرآنلاین،با اشاره به وضعیت بازار داخلی خودرو گفت:« با توجه به پایان یافتن تابستان و باقی ماندن بازار خودرو در رکود اگرچه خرید و فروش خودرو کم و بیش صورت می گیرد، اما پیش بینی نمی شود که در آينده، بازار خودرو از رکود خارج شود.»

وی با اشاره به ورود خودروهای جدید به بازار اظهار داشت:«باید کیفیت خودروهای داخلی را بالا برد، تا بتوانیم با خودرو های خارجی رقابت  داشته باشیم. در غیراینصورت اگر بخواهیم به این وضعیت جلو برویم که کیفیت تولید خودروهایمان مشکل داشته باشد، طبعا آن ها بازار را از دست خواهند داد.» 

قاسمیان افزود:«اما پیشنهاد می کنیم که اگر مردم می خواهند خودرو بخرند،به این دلیل که خودروهای داخلی و خارجی ارزان تر نمی شوند تصمیم خود را اجرایی کنند البته سعی کنند از نمایشگاه هایی که دارای پروانه کسب هستند، خرید کنند.چون بارها دیده شده خرید از روزنامه یا سایت ها به مشکل برخورد کرده است.»

به گزارش خبرآنلاین،با پایان یافتن فصل تابستان در حال حار سمند اس ای ۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، دنا ۴۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، پژو پارس ۳۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ ۳۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، رنو تندر ۳۹ میلیون تومان و رنو کپچر ۱۱۴ میلیون تومان به فروش می رسد.

 

22435

 

 

کد خبر 579187

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی A1 ۰۵:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۱
    116 0
    ببخشید تولید داخلی یا وارد کردن خودروهای چینی؟؟چی فکر میکردیم چی شد خودروهای چینی دارن بازار ایران رو میگیرن و عملا دو شرکت خودروساز بزرگ هم وارد کننده خودرو چینی شدن.دولتم که اصلا نمیخواد فکری کنه در مورد گمرک ماشین خارجی.اگر گمرک خودرو خارجی صفر بشه یا کم بشه ببینید فردی میره سمت ماشین چینی؟الان که ما تولید داخلی نداریم که بگیم اگر گمرک کم بشه تولید فلج میشه.ایران خودرو و سایپا و پارس خودرو شدن وارد کننده ماشین چینی
  • اشکان IR ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۱
    30 1
    حالا کاش چینی بودند اگر چینی بودند واقعا" باز هم یه چیزی اینا برای ما ایرانیا با بدترین کیفیت و مواد درجه 3 و 4 ساخته میشه تازه مونتاژ ویرانخودرو و صافپا هم اضافه کنید یه چیز افتضاحی میشه که نگو
  • امیر IR ۰۷:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۱
    33 2
    پایان سارقانی که در روز روشن و با پوشش قانونی دست در جیب مردم می کنند و ماشین 1200 سی سی مونتاژ رنو کپچر را 116 میلیون می فروشند تا سومدیریتشان و جیبهای گشادشان را پر کنند نزدیک است.
  • بی نام RO ۰۷:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۱
    6 44
    نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی
  • بی نام RO ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۱
    33 0
    با این وضع اقتصادی مردم هیچ وقت مناسب نیست البته برای قشر ضعیف و متوسط پولدار ها که همیشه براشون زمان مناسبیه
  • بی نام A1 ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۱
    18 0
    پاسخ دولت به تحریم های ظالمانه باید اینجوی باشه: آهای مردم حالا که کی و کی ما رو تحریم کردن، چشمشون کور بیایید بهتون پراید میدیم 4 تومن نه اینکه به بهانه تحریم خون مردمو بکنن تو شیشه و بگن حالا که تحریم هستیم، پراید 3 تومنی رو بخرید 21 تومن؛ این مصدا4 کامل ماهی گرفتن از آب گل آلود و خون مردم رو تو شیشه کردنه که جواب هم نمیده، من مطمئنم سایپا و ایران خودرو و ... به فلاکت خواهند رسید
  • بی نام IR ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۱
    8 0
    من وقتی خودرو میخرم که مطمئن باشم ساخت ایران خودرو، سایپا و البته چین نیست البته این آرزو را احتمالاً به گور خواهم برد
  • بی نام A1 ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۱
    4 0
    وضعیت خودروسازهای داخلی زمانی درست میشه که این آهن پاره ها رو کسی نخره تا زمانی که مشتری ایت آت و آشغالها هست اینا چیزی رو ارزون نمیکنند مردم ما دارند پول ماشینهای درست و درمون رو میدن پای یه مشت اسباب بازی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین