۰ نفر
۲۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۹
داستان پزشک ۹۵ ساله اصفهانی که شاعر است

ایسنا نوشت: عباس ادیب، یکی از بزرگان علم پزشکی اصفهان و ایران به شمار می‌رود که از او به عنوان پدر علم پزشکی اصفهان یاد می‌شود. وی که در سن 95 سالگی به سر می‌برد، هنوز هم تدریس و آموزش را در دانشگاه‌ها ترک نکرده است او در کنار علم پزشکی دستی نیز در شاعری دارد.

 طرح تکریم مفاخر اصفهان از ابتدای امسال و با استقبال قابل توجه اهالی فرهنگ هنر و دیگر مفاخر شهر در حال اجراست و در این طرح، شهردار اصفهان، هر دو هفته یک بار، به دیدار یکی از مفاخر نصف‌جهان می‌رود. قرعه این هفته نیزبه نام دکتر عباس ادیب، از مفاخر شایسته و مطرح شهر اصفهان زده شد که از سال‌ها پیش در حوزه پزشکی تلاش‌های بسیاری صورت داده و در حال حاضر به عنوان پدر علم پزشکی این شهر مشهور است.

عباس ادیب که در سن 95 سالگی به سر می‌برد، هنوز هم تدریس و آموزش را در دانشگاه‌ها ترک نکرده و همچنان در زمینه پرورش پزشکانی شایسته، تلاش می‌کند زیرا این عمل را بر خود واجب می‌داند.

افتخار مسئولان، حضور در کنار مفاخر است

مهدی جمالی‌نژاد، شهردار اصفهان در این دیدار پیرامون شخصیت بالای استاد ادیب اظهار کرد: کتاب‌های پزشکی ایشان در حوزه تخصصی به عنوان منابع علم پزشکی در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود و یکی از کتاب‌های ایشان در سال 1363 به عنوان کتاب سال شناخته شده است.

شهردار اصفهان با اشاره به تلاش‌های علمی این استاد بزرگوار تصریح کرد: سبب خوشحالی است که استاد ادیب هنوز در سن 95 سالگی، اهتمام خود را برای آموزش و پرورش دانشجویان رشته پزشکی دارد و به تدریس مشغول است.

عباس ادیب که در سن 95 سالگی به سر می‌برد، هنوز هم تدریس و آموزش را در دانشگاه‌ها ترک نکرده و همچنان در زمینه پرورش پزشکانی شایسته، تلاش می‌کند زیرا این عمل را بر خود واجب می‌داند.

وی ادامه داد: ایشان به جز خدمات پزشکی و خدماتی که در راه توسعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان داشته، درعرصه فرهنگ هم جزو مفاخر شهر اصفهان به شمار می‌آید. کتاب او به نام "از مکتب تا دانشگاه" یکی از منابع فولکلور به حساب می‌آید و این کتاب در کنار تاریخچه زندگی این مرد بزرگ، به ابعاد فرهنگ عامه شهر اصفهان پرداخته است.

استاد ادیب مورد وثوق تمام بزرگان ادبی اصفهان است

جمالی نژاد با بیان اینکه استاد ادیب جدا از اینکه جزء استادان علمی بزرگ اصفهان هستند از شاعران بسیار خوب معاصر نیز به حساب می‌آیند، گفت: استاد عباس ادیب جدا از این که جز مفاخر علمی و پزشکی استان اصفهان هستند از مفاخر بزرگ ادبی و فرهنگی نیز به حساب می‌آیند زیرا طبع شاعری بسیار خوبی دارند و افرادی همانند ایشان بسیار کم هستند.

وی افزود: استاد ادیب در کنار حلقه هنرمندان و مفاخر ادبی اصفهان مانند نگین انگشتری می‌درخشند و مورد وثوق و احترم تمام بزرگان ادبی اصفهان به شمار می‌روند.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: به عنوان عضو کوچکی از جامعه اصفهان به خود می‌بالم که در جهان شهر اصفهان مرواریدی به این ارزشمندی را داراست زیرا ایشان انسانی هستند که تمام ابعاد یک انسان فرهیخته را در خود داشته و باید بدانیم که مانند استاد ادیب شاید در آینده دیگر نیایند.

هنوز هم بر تشکیل کلاس‌های مختلف اهتمام دارم

استاد عباس ادیب، پدر علم پزشکی اصفهان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت‌های کنونی‌اش اظهارکرد: من ازابتدا اکثر اوقات خود را نیز بیشتر در دانشگاه و نوشتن کتاب و مقاله صرف می‌کردم و اکنون نیز به دلیل مشکلات جسمی و شنوایی، سعی می‌کنم ارتباط کم‌تری با بیرون داشته باشم.

وی ادامه داد: با این حال هنوز در دانشگاه حضور دارم و با برپایی کلاس‌های درسی، در تلاش برای تربیت پزشکان آینده هستم ولی کلاس‌های من اصولاً تنها یک طرفه بوده زیرا من قدرت شنیدن نداشته و تنها متکلم وحده هستم.

این استاد شاخص پزشکی اصفهان افزود: به لطف پروردگار از ابتدا توانایی لازم برای رساندن منظورم به دیگران را داشته‌ام و هیچ‌گاه در این موضوع مشکلی نداشته‌ام.

پدر علم پزشکی اصفهان با بیان اینکه یکی از کتاب‌های من 21 هزار جلد چاپ شده و چهره پزشکی کشور را تغییر داد، تصریح کرد: این کتاب در حال حاضر به عنوان منابع علم پزشکی نیز مورد وثوق است و در واقع، هر ساله مطالب جدیدی به آن افزوده شده و به روز رسانی می‌شود.

 

۴۸

کد خبر 580663

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار