به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ حجت الاسلام دکتر طه هاشمی، که در آئین اختتامیه جشنواره هنر و ادبیات دینی پژوهشی و فرهنگی قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: جامعه دانشگاهی باید تصویر نادرستی که از دین به جوامع القا شده است را پاک کنند و زیباییهای دین را به نمایش بگذارد که این امر با استفاده از هنر محقق میشود.
وی با اشاره به اینکه هنر بیانگر جلوه هنرمندی خداوند است خاطرنشان کرد: بیشتر پیامها از طریق زبان هنر بهتر منتقل میشود چرا که هر فردی با هر سلیقهای، هنر خود را به نمایش میگذارد.
طه هاشمی، با تأکید بر اینکه از ظرفیت جشنواره هنر و ادبیات دینی پژوهشی و فرهنگی قرآن و عترت باید برای انتقال پیامها استفاده کرد، افزود: این جشنواره از مهر ماه سال گذشته کلید خورده است و با ارسال 10 هزار اثر به دبیرخانه مرکزی جشنواره در نهایت 217 اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید میزان بهرهوری از هنر در طراحی برنامهها در اولویت قرار بگیرد، تصریح کرد: دین یکی از ابزار هنری است که هنرمندان میتوانند پیامهای مختلف را از طریق این ابزار به دیگر جوامع بشری انتقال دهند.
وی یادآور شد: انسان با موهبت عقلانیت از دیگر مخلوقات متمایز شده است چرا که قدرت درک، فهم و تولید علم را با عنایت خدواند به دست آورده است.
هاشمی دین را مایه هدایت بشریت دانست و افزود: مخاطب اصلی دین علما و دانشمندان هستند و در این راستا دشمنان به دنبال تبیین تصویر نادرست از دین هستند تا زیبابیهای دین از ذهن جامعه جهانی پنهان بماند.
وی تأکید کرد: جامعه دانشگاهی و علما باید تصویر نادرستی که از دین به جوامع القا شده است را پاک کنند و زیباییهای دین را به نمایش بگذارند که این امر با استفاده از هنر محقق میشود.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: برخی به دنبال این هستند که چنین جلوه دهند که دین مخالف توسعه و تولید علم است چرا که تاکنون این افراد از دین بهرهای نبردهاند و از دین آدرس غلط میدهند.
وی با بیان اینکه پیادهسازی احکام دینی در سایه حکومت محقق میشود، گفت: تمام مکاتب اجتماعی که داعیه دینداری دارند باید حکومت در رأس برنامههای آنها قرار بگیرد.
هاشمی با گرامیداشت عید غدیر خم اظهار داشت: در واقعه غدیر اوج دموکراسی دینی نمایان شد و با برگزیده شدن حضرت علی(ع) به عنوان جانشین پیامبر(ص) در ابتدا مردان بیعت کردند و بعد از اینکه حضرت علی(ع) دست خود را در برکه آبی زدند، زمینه بیعت زنان در غدیر نیز مهیا شد.
وی با اشاره به اینکه در حکومت مردم در اصل موضوع قرار دارند، بیان کرد: براساس سیره و روش پیامبر اکرم(ص) که در واقعه غدیر نیز به اثبات رسید، حضور همگانی مردم بود که این امر ناشی از خاصیت اسلام دارد.
وی با تأکید بر ضرورت معرفی دین اسلام در مناسبتهای مختلف گفت: ارزشهای اصیل دین در ارزشهای اصیل انسانی نهفته است بنابراین چون نهاد انسان تمایل به فطرت الهی دارد زمینه برای پذیرش اسلام و دین مهیا است.
هاشمی با اعلام اینکه چتر دین باید بر سر همه جامعه گسترده شود، عنوان کرد: نباید تصور این باشد که مدافع دین درصد پایینی از جامعه هستند بلکه باید به گسترش و عمقبخشی به دین توجه شود تا در عمق وجود انسانها بنشیند.
46
نظر شما