به گزارش خبرانلاین لرستان ،جلسه کابردی سازی GIS در حوزه بهره برداری با حضور دکتر سپری مجری این پروژه در شرکت توانیر، مدیر عامل برق لرستان، معاونین و مدیران در محل شرکت توزیع برق لرستان برگزار شد.
این گزارش حاکیست،مدیر عامل شرکت توزیع به نحوه اجرای GIS در شرکت و کاهش هزینه ها در این زمینه اشاره کرد و گفت: زمانی اطلاعات برداشت شده مفید خواهند بود که از آنها در زمینه های بهره برداری، مهندسی،مشترکین و مالی استفاده گردد.
فریدون خودنیا گفت با توجه به روند اجرای اقتصاد مقاومتی و تکلیفی که در این زمینه بر ما مکلف شده وظیفه شرکت توزیع است که با بهترین کارایی و کمترین هزینه نهایت استفاده را از اجرای این طرح موفق ببرد.
وی گفت: نتیجه گرایی و عمل گرایی و پرهیز از شعارهای بی ثمر ما را در رسیدن به هدف و پیشرفت در کار موفق تر خواهد نمود.
خودنیا با بیان اینکه برداشت اطلاعات از شبکه ها و دیگر اقدامات شرکت تنها بخشی از کار ماست، گفت: کاربردی کردن و اجرایی نمودن اینگونه برداشت ها و اطلاعات به دست آمده بخش اعظم کار را تشکیل می دهد.
مدیر عامل برق لرستان با اشاره به اینکه قدرت جمع آوری اطلاعات مکانی لازمه پیشرفت شرکت توزیع در ارائه بهترین خدمات به مشترکین میباشد اظهار داشت: سیستم های GIS ابزاری قدرتمند برای جمع آوری و تحلیل داده های مختلف مکانی و حتی زمانی است چون زمان هم در اجرای روند کار و افزایش راندمان کار بسیار حائز اهمیت است.
در ادامه جلسه معاونین و مدیران شرکت هر یک به بیان نقطه نظرات خود در رابطه با کاربرد GIS پرداختند و مطالب را بررسی و تجزیه و تحلیل نمودند
مجری کاربردی سازی GIS شرکت توانیر گفت: در شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان که آخرین شرکت اجرا کننده این پروژه می باشد پیشرفت های چشمگیری حاصل شده و این نقطه عطفی در جهت کاربردی نمودن GIS در حوزه تحت مدیریت برق لرستان است.
دکتر سپری اظهار داشت از بهترین اقدامات انجام شده در این راستا دقت بسیار بالای شرکت در جمع آوری اطلاعات و پیاده سازی اهداف GIS در برق لرستان است.
وی در یک جمع بندی کلی اهداف تعیین شده پیاده سازی GIS را بشرح ذیل عنوان نمود:
· بکارگیری تفکر سیستمی در زمینه برنامه ریزی و مدیریت منابع و خدمات برق رسانی
· ارتقای کیفیت و سرعت در فعالیت های شرکت توزیع برق مانند احداث، بهینه سازی و توسعه خطوط و پست های برق،افزایش قابلیت اطمینان، انجام مانور های روزانه در شبکه ، محاسبات شبکه، پیش بینی رشد بار،خدمات مشترکین،واگذاری انشعاب و...
· انسجام و سازماندهی موثر در اجرای فعالیت ها براساس دسترسی به اطلاعات صحیح، دقیق و به روز
دکتر سپری در ادامه تهیه نقشه راه پیاده سازی فرآیندهای برقراری ارتباط GIS و نرم افزارهای بهره برداری را ارائه و خواستار اجرای کامل آنها شدند.
وی همچنین محورهای اصلی GIS را در زمینه داده ها،نیروی انسانی، نرم افزار ، سخت افزار شبکه و رویه ها و دستورالعمل ها دانستند و بیان داشتند در صورتیکه شرکت های توزیع در خصوص موارد فوق عملکرد خوبی داشته باشند کاربرد سازی آنها دقیق و بموقع خواهد بود
در پایان جلسه مهندس خودنیا مدیر عامل شرکت اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال کاربردی سازی GIS در حوزه بهره برداری انجام تا بتوانیم از اطلاعات برداشت شده نهایت استفاده را ببریم.
46
نظر شما