به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، بهرام نصراللهی زاده در دیدار هنرمند نقاش فردین صادق ایوبی با اشاره به اینکه تلاش های مستمری برای توسعه فرهنگی در استان کردستان در جریان است، اظهار کرد: یکی از دستور کارهای اصلی دولت در استان واگذاری خانه ها و عمارت های تاریخی برای انجام کارهای فرهنگی است و در قدم اول پیشنهاد واگذاری چهار عمارت مطرح شده است.
وی افزود: استان کردستان شاید یک استان کمترتوسعه یافته باشد اما در واقع یک استان ثروتمند است و غنای ارزشمند فرهنگی این استان را از همه استان های دیگر کشور متمایز ساخته است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان کردستان گفت: چهره های ماندگار فرهنگی و هنری و خانواده های فرهنگی شأن و ثروت و سرمایه و افتخار این استان هستند و باید در سطح کشور مطرح و تلاش شود تا از این نخبگان برای توسعه فرهنگی کردستان کمک گرفته شود.
فعالیت های فرهنگی موثر و اصیل سبب تولید ثروت در استان کردستان می شود
نصراللهی زاده گفت: از ثروت فرهنگی کردستان می توان بعنوان موتور محرکه توسعه اقتصادی استفاده کرد و امیدورام دستگاه های متولی امر برای نقش آفرینی وسیع کردستان در حوزه گردشگری با استفاده از غنای فرهنگی برنامه ریزی جامع داشته باشند زیرا فعالیت های فرهنگی موثر و اصیل سبب تولید ثروت در استان می شود.
به گفته او سازمان برنامه و بودجه استان و فرمانداری سنندج درصد هستند تا با همکاری و مشارکت مجموعه هنرمندان صاحب سبک و نامی سنندج نسبت به ایجاد خانه هنرمندان، خانه موسیقی و ... اقدام نمایند.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد روحیه امید و نشاط در میان مردم و تلاش در جهت تقویت روحیه همکاری و همگرایی بین بخش های مختلف جامعه سبب خواهد شد تا ضمن افزایش اعتماد عمومی، روند توسعه و پیشرفت جامعه تسهیل و تسریع شود.
رئیس سازمان برنامه و وبودجه استان کردستان تصریح کرد: برنامه ریزی خواهیم کرد تا با تملک یکی از اماکن تاریخی شهر سنندج آن را به موزه توسعه بدل کنیم و روند تغییرات در حوزه توسعه استان کردستان را ثبت و ضبط نماییم.
بهرام نصراللهی زاده یک بار تاکید کرد : کامکارها ، عندلیبی ها، یوسف زمانی ها، ضیاء الدینی ها، قطب الدین صادقی و فردین صادق ایوبی و ... سرمایه استان کردستان هستند و تلاش خواهیم کرد تا با تامین مکان های فرهنگی مناسب کاری کنیم که اصحاب فرهنگ و هنر دغدغه محل و مکان فعالیت را نداشته باشند.
در ادامه این جلسه فردین صادق ایوبی هنرمند نقاش و طراح سنندجی با تاکید بر ضرورت توسعه فضاهای فرهنگی بعنوان پیش نیاز توسعه فرهنگی اظهار کرد: استان کردستان علیرغم داشتن فرهنگ ثروتمند و غنی، از فقر مکانهای فرهنگی رنج می برد اما تلاش های صورت گرفته برای سامان بخشیدن و توسعه فضاهای فرهنگی و در اختیار گذاشتن خانه ها و عمارت های قدیمی شهر سنندج برای فعالیت های فرهنگی یک اتفاق فرهنگی عظیم است که نشانه های این خدمت ماندگار در گذر زمان آشکار می شود.
صادق ایوبی خاطرنشان کرد: مردم از استان کردستان و استاهای همجوار حاضرند برای شرکت در کنسرت به کشورهای خارجی همسایه سفر کنند در حالی که پتانسیل فرهنگی کردستان و ثروت فرهنگی کردستان بسیار فراتر و بالاتر از آن کشورهاست و با یک برنامه ریزی کلان در حوزه فرهنگی می توان مردم را به سمت اصالت های فرهنگی و هنرهای اصیل و ماندگار سوق داد
این هنرمند سنندجی با اشاره به وجود استعدادهای هنری فراوان در استان گفت: تاسیس دانشکده هنردر دانشگاه کردستان از آرزوهای دیرینه من بوده است و با احداث و بهره برداری از این دانشکده بدون شک در آینده ای نزدیک شاهد رشد و تعالی فرهنگ و هنر استان کردستان و ارتقای رتبه و درجات علمی و آکادمیک آن خواهیم بود.
در این دیدار فردین صادق ایوبی هنرمند نقاش و طراح سنندجی ضمن قدردانی از رویکرد سازمان برنامه و بودجه استان به حوزه های فرهنگی و هنری، یکی از تابلوهای نقاشی خود را برای یادبود به رییس سازمان برنامه و بودجه استان کردستان هدیه داد.
46
نظر شما