به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ حمیدرضا متین، که در ستاد اقتصاد مقاومتی استان سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: در 30 ماه دولت قبل دو هزار و 900 میلیارد تومان، مجوز سرمایهگذاری صنعتی صادر شده بود که در دولت یازدهم این میزان به هشت هزار میلیارد تومان افزایش یافته و رشد سه برابری داشته است.
وی خاطرنشان کرد: 30 طرح بزرگ صنعتی برای استان همدان پیشبینی و عملیات اجرایی آنها آغاز شده است، که امیدواریم پس از بهرهبرداری این طرحها، سطح صنعتی استان همدان به رده استانهای به نسبت صنعتی ارتقا یابد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اعلام اینکه صادرات کشور باید امسال 10 میلیارد دلار افزایش داشته باشد، تصریح کرد: براین اساس سهم گمرک استان همدان 167 میلیون دلار پیشبینی شده است.
وی با اشاره به اینکه در نیمه نخست امسال 58 میلیون دلار کالا از گمرک همدان صادر شده و این میزان نسبت به هدفگذاری صورت گرفته عقب است، گفت: برخی تاجران و صادرکنندگان استان همدان صادرات خود را از سایر گمرکات انجام داده و دلایل منطقی برای این مسئله دارند.
متین با اعلام اینکه براساس اظهارنامههای صادرکنندگان و بارنامه صادر شده بیش از 300 میلیون دلار کالای تولیدی همدان به سایر کشورها صادر شده است، گفت: تعادی از صادرکنندگان به سبب نبود شرایط کالای خود را از سایر گمرکات صادر میکنند.
وی با اشاره به اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی کشور احیا و رونق هفت هزار و 500 واحد تولیدی را در دستور کار قرار داده است، گفت: تاکنون در استان همدان در بخش صنعت 358 و در بخش کشاورزی 762 مورد درخواست دریافت تسهیلات ثبت شده است.
متین، با اعلام اینکه با احتساب 34 پرداخت مستقیم، تاکنون 240 واحد تولیدی تسهیلات رونق تولید دریافت کردهاند، اظهار داشت: استان همدان از نظر تعداد پروانههای بهرهبرداری در رتبه پنج کشوری پرداخت تسهیلات رونق تولیدی قرار دارد.
46
نظر شما