به گزارش خبرآنلاین، اعتراض این دانشجویان و دانشآموزان به این بود که آموزش و پرورش و وزارت علوم، مانع از ادامه تحصیل آنها در دانشکدههای کاردانی شده و آنها را به سوی ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد و پیام نور سوق میدهند و امکان ادامه تحصیل در دانشگاههای روزانه را ندارند.
کمیسیون آموزش و تحقیقات به منظور رفع نیاز تحصیلی این افراد طرح دو فوریتی پذیرش دانشجویان فنی و حرفهای را صبح امروز در مجلس مطرح کرد که علی عباسپور رئیس این کمیسیون در دفاع از آن گفت: در سال 89 اعتبار لازم برای ادامه تحصیل دانشجویان فنی و حرفهای تامین شده است اما آقای حاجیبابایی از زمانی که وزیر شدهاند، ظرفیت پذیرش این دانشآموزان را صفر اعلام کردهاند.
به گفتهوی استناد وزیر آموزش و پرورش به دستورالعمل معاونت برنامهریزی ریاست جمهوری است که گفته است این مساله وظیفه این وزارتخانه نیست. اما در این دستور آمده است که باید طی برنامه 5 ساله رشد کمی آموزشگاههای فنی حرفهای کم شود نه یکباره. چون با این حذف یکباره تعداد زیادی از دانشآموزان بلاتکلیفند.
نماینده تهران ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش تلاشی برای حل این مساله نکرده است و گفته ما قانون بنویسیم تا آنها اجرا کنند. از آنجا که دفترچه آزمون این دانشآموزان پایان اردیبهشت ماه چاپ میشود باید زودتر در اینباره تعیین تکلیف شود.
عباسپور تاکید کرد: تصمیمات اجتماعی صفر و یک نیست که لامپ را خاموش و روشن کنند و بگویند که چیزی اجرا شود یا نشود!
اگرچه دو فوریت این طرح، مخالفانی داشت اما نهایتا با آنچنان رای بالایی به تصویب رسید که رئیسمجلس آن را رای عجیب و غریب خواند.
نظر شما