۰ نفر
۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۰

سال گذشته و حتی اویل سال جاری صدها نفر از فارغ التحصیلان سازمان فنی و حرفه‌ای در مقابل مجلس تجمع می‌کردند که امروز نمایندگان برای سر و سامان دادن به اعتراض آنها، طرحی دو فوریتی تصویب کردند.

به گزارش خبرآنلاین، اعتراض این دانش‌جویان و دانش‌آموزان به این بود که آموزش و پرورش و وزارت علوم، مانع از ادامه تحصیل آنها در دانشکده‌های کاردانی شده و آنها را به سوی ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد و پیام نور سوق می‌دهند و امکان ادامه تحصیل در دانشگاههای روزانه را ندارند.

کمیسیون آموزش و تحقیقات به منظور رفع نیاز تحصیلی این افراد طرح دو فوریتی پذیرش دانشجویان فنی و حرفه‌ای را صبح امروز در مجلس مطرح کرد که علی عباسپور رئیس این کمیسیون در دفاع از آن گفت: در سال 89 اعتبار لازم برای ادامه تحصیل دانشجویان فنی و حرفه‌ای تامین شده است اما آقای حاجی‌بابایی از زمانی که وزیر شده‌اند، ظرفیت پذیرش این دانش‌آموزان را صفر اعلام کرده‌اند.

به گفتهوی استناد وزیر آموزش و پرورش به دستورالعمل معاونت برنامه‌ریزی ریاست جمهوری است که گفته  است این مساله وظیفه این وزارتخانه نیست. اما در این دستور آمده است که باید طی برنامه 5 ساله رشد کمی آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای کم شود نه یکباره. چون با این حذف یکباره تعداد زیادی از دانش‌آموزان بلاتکلیفند.

نماینده تهران ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش تلاشی برای حل این مساله نکرده است و گفته ما قانون بنویسیم تا آنها اجرا کنند. از آنجا که دفترچه آزمون این دانش‌آموزان پایان اردیبهشت ماه چاپ می‌شود باید زودتر در اینباره تعیین تکلیف شود.

عباسپور تاکید کرد: تصمیمات اجتماعی صفر و یک نیست که لامپ را خاموش و روشن کنند و بگویند که چیزی اجرا شود یا نشود!

اگرچه دو فوریت این طرح، مخالفانی داشت اما نهایتا با آنچنان رای بالایی به تصویب رسید که رئیس‌مجلس آن را رای عجیب و غریب خواند.

کد خبر 59515

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دانشجوی معترض NO ۱۰:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۴
    0 0
    پس کاردانی به کارشناسی چی? اعتراض ما برای این دوره بوده در مقطع کارشناسی سهمیه ها نابود شده همه معترضین بهارستان فارغ التحصیل کاردانی بودند و اعتراضات مربوط به پذیرش کارشناسی بود!
  • علی IR ۱۱:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۴
    0 0
    یعنی کارشناسی ناپیوسته روزانه هم میگیرد؟
  • حسين IR ۱۷:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۴
    0 0
    خب كه چي؟؟؟ نتيجه چي شده؟!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین