پایگاه اینترنتی روزنامه وال استریت ژورنال چاپ آمریکا در مقاله ای به قلم لائورا مکلِر نوشت: پس از ماه ها تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری به این نتیجه گیری می رسیم: هیلاری کلینتون دموکرات راه همواری برای رسیدن به کاخ سفید دارد، در حالی که دونالد ترامپ جمهوری خواه باید تلاش هایش را در ایالت هایی که رقابت ها در آنها متمرکز شده اند، ادامه دهد و احتمالا نیاز دارد حداقل در یک ایالت که دموکرات ها در آن پیش هستند، پیروز شود.
اگر کلینتون بتواند پیشتازی اش را در ایالت هایی که مدتها است از نامزد دموکرات ها حمایت کرده اند، حفظ کند، برای پیروزی نهایی در انتخابات تنها به پیروزی در یک یا دو ایالتی که اکنون رقابت ها بر آنها متمرکز است، نیاز دارد. ترامپ گفته است برای پیروزی در ایالت هایی که از دموکرات ها بیشتر حمایت می شود، شامل میشیگان، پنسیلوانیا، ویسکانسین، مینه سوتا و نیومکزیکو، تلاش خواهد کرد. با این حال نتایج نظرسنجی ها در این ایالت ها همچنان نشان می دهد کلینتون از ترامپ پیش است.
نتایج نظرسنجی سراسری روزنامه وال استریت ژورنال و شبکه خبری ان بی سی که روز یکشنبه منتشر شد، نشان می دهد در شرایطی که به روزهای نهایی رقابت ها قبل از انتخابات روز سه شنبه، نزدیک می شویم،کلینتون در میان رای دهندگان احتمالی با اختلاف چهار درصد از ترامپ پیش است. تحلیلگران از هر دو حزب می گویند، اگر ترامپ بخواهد پیروز انتخابات باشد، باید در ایالت هایی مثل فلوریدا، اوهایو و، در اکثر بررسی ها، کارولینا از کلینتون جلو بزند. ترامپ مسیر دشوارتری در مقایسه با کلینتون برای رسیدن به کاخ سفید در پیش دارد و باید حداقل در یکی از ایالت هایی که مدت ها طرفدار دموکرات ها بوده اند، پیروز شود. ترامپ برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری شانسی ندارد، مگر این که در ایالتی مثل میشیگان یا پنسیلوانیا، که از سال 1988 تاکنون در انتخابات ریاست جمهوری به جمهوری خواهان رای نداده اند، پیروز شود. ترامپ تصمیم دارد این فرضیه را دنبال کند که جمهوری خواهان می توانند از طریق پیام های اقتصادی در ایالت های غرب میانه که عمدتا صنعتی اند و همچنان رسما از هیچ حزبی حمایت نمی کنند، برنده شوند.
ترامپ همچنین می تواند علاوه بر این راهبرد، از طریق تمرکز بر حوزه های رقابتی که نظرسنجی ها نشان می دهد ترامپ در آنها از کلینتون پیش است- شامل فلوریدا، اوهایو، کارولینای شمالی، آیووا، نوادا و نیوهمپشایر- برنده شود. پیروزی در همه این ایالت ها باعث می شود ترامپ بتواند دویست و شصت و نه رای الکترال را به خود اختصاص دهد و با کلینتون در این زمینه برابر شود.
در چنین سناریویی، ترامپ می تواند تنها رای الکترال مورد نیازش را با پیروزی در حوزه دوم انتخابیه کنگره ای مِین، جایی که طبقه کارگر آن در دو دوره گذشته انتخابات ریاست جمهوری به باراک اوباما رئیس جمهور رای داده بودند، به دست آورد. کلینتون تلاش می کند این راه های ترامپ را مسدود کند. وی در آخر هفته به پنسیلوانیا رفت و تصمیم دارد روز دوشنبه برای بار دوم به این ایالت سفر کند. تمرکز کلینتون بر ایالت میشیگان نشان می دهد که ستاد انتخاباتی وی درباره از دست دادن این ایالت، نگران است. متوسط نظرسنجی هایی که وب سایت ریِل کلیِر پولیتیک انجام داده است، نشان می دهد، کلینتون با اختلاف پنج درصد از ترامپ پیش است، اما رابی موک، مدیر ستاد انتخاباتی کلینتون گفت، رقابت نزدیک تر به نظر می رسد.
52312
نظر شما