به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشارکت در تولید فیلمهای سینمایی با اختصاص وام از یک سو و از سوی دیگر مدیریت برپایی جشنواره فیلم کودک و همچنین شکلدهی جلساتی در مورد فیلمنامههای سینمایی فقط بخشی از فعالیتهای بنیاد سینمایی فارابی با حضور علیرضا تابش به عنوان مدیرعامل این نهاد است. تابش در روزهای اخیر به عنوان یکی از گزینههای تصدیگری سمت ریاست سازمان سینمایی مطرح میشد که البته این مدیر خود تمامی مسائل مطرح شده در این زمینه را تکذیب کرد. اما با وجود تکذیبهایش باز هم از سوی اهالی رسانه مورد سئوال قرار گرفت که چطور در جلساتی که سیدرضا صالحی امیری برگزار کرده، حضور داشته است. در ادامه با نگاهی به فعالیتهای فارابی در هفتههای اخیر، تازهترین سخنان تابش در مورد اخباری که درباره حضورش در سازمان سینمایی مطرح شده بود، مورد توجه قرار میگیرد.
حضور مدیرعامل فارابی در جلسات مشورتی با وزرای سابق و فعلی
یکی از تازهترین گفتوگوهای تابش با خبرگزاری «ایسنا» بوده است. او در این گفتوگو درباره مشورتهایی که به وزاری سابق و فعلی ارشاد داده است، چنین گفت: «من به دلیل سابقهای که سالها در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتم، هم به آقای جنتی و هم به آقای صالحی امیری همواره مشورتهایی دادهام. به دلیل اینکه در دولتهای ششم، هفتم و هشتم در این وزارتخانه فعالیت میکردم ، در دولت یازدهم در مواردی به آقای جنتی مشورت میدادم و هم در چند جلسه قبل از رای اعتماد مجلس به اتفاق برخی از کارشناسان حوزه فرهنگ و هنر به آقای دکتر صالحی امیری مشورتهایی دادیم، به دلیل سالها فعالیتم در دفتر وزیر فرهنگ، روابط عمومی وزارتخانه و دبیری شورای معاونان و نیز با توجه به آشناییای که با بدنهی کارشناسی وزارت ارشاد دارم، نکات و موضوعاتی را که به نظرم رسید به عنوان مشورت مطرح کردم.»
او درباره علت حضور خود در شورای معاونان وزارتخانه نیز گفت: «در شورای معاونان به دلیل سمت فعلیام در بنیاد سینمایی فارابی شرکت کردم ، دفتر وزیر تشخیص داده بود در اولین جلسهی رسمی وزیر جدید به غیر از معاونان و روسا و مشاوران وزیر، مدیران برخی موسسات هم باشند تا در جریان ابلاغ نظرات و سیاستها قرار گیرند.»
سختگیری در زمینه فیلمنامهها
یکی از اقدامات فارابی در این مدت سامان دادن به وضعیت فیلمهایی بوده که از دورههای قبل بلاتکلیف در فارابی مانده بودند. تابش در مورد اقداماتی که در این زمینه انجام داده است، به «دیباچه» گفت: «مدیریت دوره من میراث دار حدود۷۰ فیلم سینمایی است که متاسفانه در سال های گذشته سفارش داده شده و از فیلمسازان با عجله خواسته می شده است که تولید داشته باشند و تا امروز بیشتر آنها رنگ اکران ندیده است، ولی ما با تدبیری که داشته ایم توانستیم برخی ازآنها را به اکران برسانیم و چند اثر دیگر هم درزمان مناسب اکران خواهد شد و مابقی به صدا و سیما و شبکه نمایش خانگی می رود. آمارها نشان می دهد که در دوران مدیریت ما کمیت تولید بیشتر شده است ولی این به معنای غفلت از کیفیت نیست و ما به جای اینکه به برخی از معدود آثار بودجه های گزاف بدهیم آن را به تعداد بیشتری از فیلمنامه ها با همان معیار تقسیم کرده ایم و البته همچنان این توزیع عادلانه حمایت منوط به کیفیت مطلوب فیلمنامه است.»
جشنواره کودکی که با اصالت اصفهانی شناخته میشود
از دیگر اموری که با مدیریت فارابی پیش میرود تلاش برای برگزاری جشنواره فیلم کودک است، تابش همچنین در مورد این رویداد سینمایی با «مهر» سخن گفته بود. او درباره تدارک برپایین این جشنواره گفت: «تفاهمنامهای که آقای ایوبی رییس سازمان سینمایی، من به عنوان مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و شهردار اصفهان امضا کردهایم پنج ساله است در نتیجه این جشنواره باید در این مدت در اصفهان برگزار شود. زمانی که در رویدادهای سينمايى خارج از کشور شرکت میکنم بیشتر متوجه این موضوع میشوم که جشنواره فیلم کودک کشورمان را با شهر اصفهان میشناسند و لازم است این اعتبار همچنان حفظ شود. منتهی در حوزه اجرا ما باید مناسباتی را با اصفهان داشته باشیم که امیدوارم با جلسه خوبی که اخیراً با آنها داشتهایم این مناسبات شکلی حرفهای به خود بگیرد.»
تابش درباره جدیدترین خبرها درباره نوع برگزاری این جشنواره توضیح داد: «امسال قرار شد همزمان با دهه فجر و با برگزاری جشنواره فیلم فجر در اصفهان، بخشی به مرور جشنواره سال قبل اختصاص يابد و رویدادهای جنبی مثل بزرگداشت، ورکشاپ و ... نیز تعریف خواهد شد. البته جشنواره مهمان بینالمللی نخواهد داشت و امیدواریم در سال آینده همزمان با عید سعید فطر جشنواره بين المللى فیلم کودك را در اصفهان برگزار شود.»
5858
نظر شما