تسنیم نوشت: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر کار گفتمانی انجام شود، نتیجه‌اش را در انتخابات هم خواهید دید.

اهم صحبت های سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد پرند به شرح زیر است:

*«یکی از دوستان سوال کردند که چگونه می‌توان بسیجی ماند؟ این عرصه «آزمایش» است. اگر یکی بگوید من در جنگ بودم، دیگری بگوید در زندان بودم، سومی بگوید قبل از انقلاب این‌طور بودم و... هیچ‌کدام از اینها تضمین برای اینکه آینده‌ام انقلابی بماند نخواهد بود. هر کسی باید حواس‌اش جمع باشد. اگر یکی بگوید در بسیج بوده‌ام؛ دیگری بگوید سابقه‌ام این‌گونه است؛ سومی بگوید فلان کتاب را خوانده‌ام؛ همه اینها خوب است ولی تضمین‌کننده نیستند! اواخر از امام پرسیده بودند اگر بخواهید یک دعا در باره خودتان بکنید چیست؟ امام گفته بودند دعا می‌کنم عاقبت به خیر شوم! امام با آن همه مجاهدت و تقوا این حرف را می‌زدند. اینکه در ادعیه می خوانیم خدایا! ما را حتی لحظه‌ای به خودمان وا مگذار، به همین خاطر است.»

*نفوذ که گفته می‌شود، فقط نفوذ سیاسی نیست که جاسوسی بیاید و گوشه‌ای از اتاق بنشیند و ببیند ما چه می‌گوییم. یک وقتی نفوذ این است که یکمرتبه دچار غرور شویم و بگوییم من که خوب هستم! همین جا لحظه سقوط است! اگر احساس کنید چون بسیجی هستید می‌توانید راجع به همه هر حرفی را بزنید، یا در بعضی جمع‌ها می‌بینید برخی دوستان چون احساس می‌کنند دارند بر مبنای خوبی حرف می‌زنند، پس اگر دروغ، تهمت، غیبت و... باشد اشکال ندارد، این همان نفوذ است! این‌طور نیست که چون حزب‌اللهی هستیم و بحث خوبی را مطرح می‌کنیم، می‌توانیم به‌راحتی به هر کسی دروغ بگوییم، تهمت بزنیم و غیبت کنیم. یکی از راه‌های نفوذ اینهاست و باید به اینها توجه کنیم. فرق شما با طرف مقابل همان است که امام گفت آن تفکر «بسیجی» است. اگر در جایی دیدید دارید جور دیگری عمل می‌کنید، دیگر آنچه که باید باشید نیستید، وقتی آن حرف را زدید یعنی دارید از آن تفکر خارج می‌شوید. اینکه ما می‌گوییم حدود الهی یعنی چه؟ حدود یعنی مرزها و هر جا از مرزها عبور کردید، یعنی نفوذ انجام شده است.

* اگر باور ما این است که حرف و اندیشه ی ما حق است. اگر حق است، پس باید بتوانیم از آن دفاع و تبلیغش کنیم. پس اگر این حقیقت است، قابل دفاع و مایه افتخار است و باید صحبت کرد. چه وقت می‌توانید بقیه را اقناع کنید؟ وقتی برای خودتان «اثبات» شود. ممکن است طرف مقابل مثلا به شما بگوید چرا باید به امریکا بی‌اعتماد بود؟ من قبول ندارم! نمی‌شود جواب داد همین هست که هست! باید حرف قانع کننده و منطقی بزنید. یعنی مثلاً بگویید اینکه گفته می‌شود نمی‌توان به امریکا اعتماد کرد، بر اساس این شواهد تاریخی، سیاسی و شواهد روز است و منطق‌اش این است. برادر یا خواهری که با شما صحبت می‌کند که دشمن این نظام نیست و حتماً با شما مشترکاتی دارد و اگر حرف منطقی از شما بشنوند اتفاقاً به شما علاقمند می‌شود و می‌گوید ببین چقدر حواس‌اش جمع است، چقدر تحلیل دارد و دقیق مطالب را می‌فهمد!

*«به خاطر همین باورم این است وظیفه‌ای که الان به عهده شماست، کمتر از زمان جنگ نیست. راهیان نور کار خوبی است اما این‌طور نیست که بگوییم یک چیزی بوده و تمام شده و ای کاش ما در آن زمان و مکان بودیم و مثلاً 30 سال پیش و فقط در منطقه شلمچه می‌شد این کار را کرد. امروز هر جایی همین است. امروز عرصه‌ها فراهم هستند، ولی زحمت دارد. باید کار کرد. نباید نشست و فقط مشغول تلگرام شد!»

*عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد:‌ برای رسیدن به این چهارچوب از شما خواهش می‌کنم حتماً تمام پیام‌های یک سال آخر عمر شریف امام را بخوانید. امام عصاره تمام تجارب علمی، عرفانی، اخلاقی، سیاسی و حکومتی خود را در این یک سال به نسل آینده منتقل می‌کند. یعنی تقریباً از فروردین سال 1367 تا اردیبهشت سال 1368 را که آخرین پیام‌های امام است بخوانید. امام مرتباً می‌گوید اسلام ناب- اسلام امریکایی و شاخص می‌دهد که اسلام ناب اینطور است، اسلام امریکایی هم اینطور!

* همین حرف‌هایی که آقا در چند ماه اخیر دو باره می‌زنند: «انقلابی، غیر انقلابی». بنشینید و اینها را با هم مقایسه کنید. انقلابی یعنی چه؟ امام دائماً می‌گوید اسلام ناب، اسلام انقلابی یعنی چه؟این همان بحث مهمی است که باید کار شود. آن‌گاه بر همین مبنا سعی بر تحلیل موضوعات کنید. پیش خودتان نگویید حالا مثلاً بنده دانشجویی در پرند هستم، اطلاعات‌ام کم است و اخبار پشت پرده را هم نمی‌دانم و ممکن است تحلیل‌هایم اشتباه باشند!

*شنیدم یکی از حرف‌هایی که یکی از نزدیکان امام از ایشان نقل کرده این است که ایشان می‌گویند اینکه گفته می شود حرف مرد یکی است، حرف هیتلر و امثال اوست! اتفاقاً مرد کسی است که حرف‌اش یکی نیست و اگر جایی فهمید اشتباه کرده است، اعتراف و اصلاح کند.

*اگر کار گفتمانی انجام شود، نتیجه‌اش را در انتخابات هم خواهید دید. وقتی مردم به حقیقت انقلاب نزدیک می‌شوند بعد از انقلاب وقتی جنگ شد، مردم می‌دانستند باید به جنگ بروند و از انقلاب و کشور دفاع کنند. انقلاب را از خودشان می‌دانستند. در انتخابات هم اگر به گفتمانی معتقد هستید و می‌گویید این حقیقت و باور است، باید سعی کنید مردم به این نزدیک شوند. وقتی مردم نزدیک شدند، طبیعتاً گزینه انتخابی‌شان همان خواهد بود که به این نزدیک‌تر باشد، اما اگر در آن کوتاهی کنید و در آن مسائل کار نکنید و یا کسانی مردم را دچار تردید کنند و بگویند اینکه غلط است، این مسیر را اشتباه آمده ایم و مردم هم در تردید باقی بمانند، برای همین موعد انتخابات هم معلوم است مردم می‌گویند چرا باید به این رأی بدهیم؟

* اینجاست که برخی از سئوالات که راجع به انتخابات پرسیده می‌شوند، جای بحث دارد. اگر مثلاً کسی از درون خود جریان انقلاب آمد و تردید ایجاد کرد، این می‌شود شکستن مرزها. یعنی شما باوری دارید و می‌گویید باید از این حق دفاع کنم. یکمرتبه کسی می‌آید و می‌گوید این کار اصلا اشتباه ما بوده است! حالا اینجا بحث بعد پیش می‌آید که برخی از دوستان سئوال می‌کنند. ما که می‌گوییم برای خدا کار می‌کنیم. «مردان خدا گر چه هزارند یکی اند/ مردان هوی جمله دوگانه‌اند سه‌گانه‌اند» مگر نمی‌گوییم مردان خدا یکی هستند؟ شعر مولوی است. اگر همین‌طور است، پس چرا یگانه نیستید؟ این حرف درستی است، اما یگانه در چه؟ نمی‌شود هر کسی حرف خودش را بزند، حرفهای کاملاً متضاد. بعد هم بگوید یکی شویم. ای مردم! حالا ما یکی شدیم و به یک نفر رأی بدهید. مردم می‌گویند اینکه 180 درجه خلاف دیگری حرف می‌زند. پس اگر یکی شده‌اید فقط برای این است که قدرت را در دست بگیرید!

* بالاخره نگاه‌ات را مشخص کن. آقای حسن رحیم‌پور جمله خوبی می‌گفت. می‌گفت وقتی در عملیات خیبر شرایط بد شد و عملیات شکست خورد، یک عده مانده بودند بمانند یا برگردند؟ قایق آمد. یک عده دویدند سوار قایق شوند، یک عده هم گفتند نه باید بمانیم. ایشان می‌گفت در جزیره ایستاده بودم. یک پای‌ام در قایق بود و یک پای‌ام در جزیره. تردید داشتم. راننده قایق و بچه‌های داخل قایق می‌خواستند بروند و بچه‌های جزیره می‌گفتند نرو. بالاخره راننده قایق گفت برادر من! یکی از پاها‌ی‌ات را بردار. یا این طرفی بشو یا آن طرفی! تکلیف‌ات را روشن کن. بالاخره اگر موضوعاتی وجود دارند، باید موضع خود را روشن کنیم. مثلاً می‌گوییم موضع ما به برجام چیست؟ یکی می‌گوید این فتح‌الفتوح است، دیگری می‌گوید بسیار بد است. شما که هر دو تا را کنار هم می‌گذارید، چگونه باید تصمیم بگیرم؟

*«همین امروز خواندم که یکی از مسئولان گفته است طرف مقابل در اجرای تعهداتش در برجام جدی نیست، آن یکی حرف دیگری زده است. اینها بحث‌هایی است که خود دوستان می‌کنند. ولی افکار عمومی باید به این مهم نزدیک شود که وقتی رهبری فرمودند نمی‌شود به امریکا اعتماد کرد، دلیل‌اش چیست؟»

* این کار باید بشود و اینجا کار من و شماست که بگوییم اگر در این موضوع این‌طور نشد، پس حلّال ما این نبوده است. کلید این نبوده و چیز دیگری بوده است. یک وقت می‌گوییم کلیدش همین است و طبعاً مردم هم می‌گویند خدا پدرش را بیامرزد. یک نفر کلیدی را داشته باشد و بیاید این قفل را باز کند. حالا اگر کلید را انداختیم و دیدیم نشد، منطقی‌اش این است که بگوییم باید راه دیگری پیدا کنیم. این راه‌حل نیست.

۲۳۱۴

کد خبر 629160

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 26
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    این دسته از اصولگرایان افراطی و دلواپس به عینه از حسادت دیوانه شدند آخه برادر من یک نگاه به خودت کن ببین ریاست جمهوری در حد تو هست که داری خودت رو براش میکشی برای چی مردم باید بهت رای بدهند بخاطر هشت سال مذاکرات شکست خورده یا درس تاریخ اسلام برای متخصصین هسته ای
    • بی نام IR ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
      66 3
      مگه به احمدی نژاد می اومد؟ می بینی که اینجا سرزمین عجایبه و هر کسی یهو ممکنه بشه رییس جمهور. در نتیجه هیچ کس نمی خواد شانسشو ازدست بده. انتخابات مفت، رییس جمهوری مفت.
    • بی نام IR ۲۰:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
      59 3
      سعید جلیلی یا هنوز خوابه یا سرش حسابی تو برفه منتظر سیلی سوم باش
    • بی نام IR ۲۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
      45 1
      دیگه اینم دیده محمود خان خودش رو در حد ریاست جمهوری دید و حتی میخواست جهان رو مدیریت کنه و تونست رئيس جمهور هم بشه پیش خودش میگه من چرا نشم
    • بی نام DE ۰۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۸
      0 9
      ضمن تشکر از دکترجلیلی در زمان مسولیت ایشان در مذاکرات کاسبان تحریم و فشار غرب ب ایران همچنان مشغول تخریب برجامند
  • بی نام A1 ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    برادر جليلي برجام نقاط مثبت دارد و نقاط منفي نيز دارد و انصافا موقعي كه جنابعالي دبير و مسول گفتگو بوديد چه بدست آورديد آقاي جليلي كمي با انصاف صحبت كنيد ما كه مي دانيم حرفهاي شما تبليغاتي مي باشد و جنابعالي از شخصيت پراگماتيك برخوردار نمي باشيد و دافعه شما بهتر از جاذبه شما مي باشد شما چه كرده ايد جز كمك به تحريم بيشتر مردم ايران؟
    • بی نام IR ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
      5 43
      دوست عزیز این بار بهت مثبت دادم اما دفعه دیگه انقدر می باشد نمی باشد نکن. غلطه. باشد؟
  • بی نام A1 ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    133 7
    توخوبی اگه تو نیمده بودی روحانی رئیس جمهور نبود از شدت عشق ملت به خودت حتما خبر داری پس بازهم بیا
  • بی نام IR ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    33 1
    جلیلی توهم زده
  • بی نام A1 ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    26 1
    با سلام خدمت دکتر جلیلی عزیز شما مرد بزرگوار در دوره قبلی فقط 2 درصد رای مردم رو داشتید به نظرم اگه میخای ریس جمهور بشید باید گفتمان دیگری داشته باشید
  • احمدی IR ۱۷:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    25 1
    اقای جلیلی عزیز اقای احمدی نژاد وامثال حضرتعالی دران هشت سالل کذایی ان قدرقفل براقتصاد وروابط بین الملل وارتباط با همسایگان و.......زده ایدکه دهها روحانی وامثال روحانی بیست سال دیگر هم نمی توانند ان قفل های بی تدبیری راباز کنند عندالله بگوییدثمره ان هشت سال چیزی جزخرابی اقتصاد,تحریم جهانی ,واردات بی رویه ومنتفع شدن برادران چینی ورویش بابک زنجانی ها وامثالهم ,چند برابر شدن هزینه زندگی ,اختلاف ودودستگی میان دوستداران نظام وبالاخره دلارهزارتومانی چهار هزارتومان شدن وپراید شش میلیونی بیست ودو میلیون شدن ,مسکن پنج برابری وثروت ملت رابه اسم مسکن مهردربیابان ها ریختن ودومیلیون حاشیه نشین به جمعیت تهران افزودن و........بوده است بازهم می خواهی بیایی؟ حالا مردم قضاوت کنند چه کسی نفوذی است ؟
  • بی نام IR ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    26 1
    اقاي جليلي سوالي از شما و هوادارهاي شما شده كه هنوز پاسخ نداده ايد وان اينكه اگر برجام امضا نشده بود چه وضعي داشتيم ؟ أيا مي توانستيد يك بشكه نفت بفروشيد ؟ يا بايد دهها بابك زنجاني پيدا ميكرديد كه بتواند برايتان نفت قاچاقي بفروشند ؟ أيا براي واردات دارو ميبا يست از اقازاده اقاي رامين درخواست قاچاق كنيد ؟ و هزاران سوْال ديگر ، لطفا پاسخ دهيد ، حالا جنگ به كنار
  • عليرضا A1 ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    32 1
    همين مونده كه به شما رأي بديم
  • بی نام IR ۱۷:۵۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    25 1
    جناب جلیلی مشگل شما و امثال شما اینه که خودتونو فقط قبول دارید و خودتون رو فقط ولایی میدونید /
  • hossein hadizadeh A1 ۱۸:۰۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    24 1
    انقلابي بودن يعني چي؟
    • بی نام A1 ۲۱:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
      24 3
      انقلابی بودن از نظر بعضی ها تندرویه
  • بی نام IR ۱۸:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    27 1
    شما از انتخابات قبلي چه عبرتي گرفتي كه روحاني بگيره اعتماد به نفس شمارو اگه سيب زميني داشت موز تحويل ميداد
  • بی نام A1 ۲۰:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    28 1
    خانم اشتون سلام میرسونه...
  • بی نام A1 ۲۳:۰۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    6 0
    آقای جلیل مردم از شما و امثال شما زده شده اند شما مثل آقای قالیباف به درد ریاست جمهوری نمیخورین عملکرد شما را قبلا دیده ایم یک آدم دگم و از خود راضی و بی منطق
  • بی نام A1 ۲۳:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
    3 0
    واقعا شرم و حیا هم خوب چیزیه که شما و امثال شما اصلا بوئی از آن نبردین این رفتار و گفتار شما اسلامی است و مردمی؟
  • بی نام A1 ۰۰:۵۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۸
    3 2
    آقای جلیلی بنظر من اب در هاون میکوبی.....
  • سید خراسانی A1 ۰۳:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۸
    4 1
    این رادیکالی ها اصوالگرا من باهاشون زیادبرخورد دارم ذوق میزنند وقتی یک طرح از روحانی یا اصلاح‌طلبا کمی ضعیف خودشونشون میده یا گاها شکست میخوره.
  • بی نام A1 ۰۴:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۸
    4 9
    یعنی این هایی که نظر دادند یک نفرشون متن رو نخوندم فقط فحش دادید خدا عقل و انصاف رو از اصلاح طلب ها گرفته
  • بی نام A1 ۰۷:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۸
    5 1
    با سلام مشکل این است که آقای جلیلی مدیر نیستند و چون مدیر نیستند باید حرفهایشان را جدی نگیرید هر چند حرفهاش هزینه نظام را افزایش می دهد به هر حال چاره ای نیست این افراد در طول تاریخ همیشه بوده و خواهند بود و لذا با شرکت قاطع در انتخابات ریاست جمهوری و رای به دکتر روحانی این مرد صبور ؛ و نه چندین باره به این آقایان ؛ اینها را سرجایشان نشاند.
  • ادگو A1 ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۸
    3 17
    عشقمی اقای جلیلی عشقق
  • بی نام IR ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
    0 0
    جليلي خيلي بده چون حرف دل مردم را ميزنه چون حرف حق ميزنه هر چند كدخداي زورگو خوشش نياد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین