ایرنا نوشت: چهار نفر از مزاحمان تلفنی اورژانس 115 این شهر هر یک به تحمل شش ماه زندان محکوم شدند.

ضا وفایی نژاد مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مزاحمت های تلفنی موجب اختلال در ارائه خدمات اورژانس به بیماران و افراد نیازمند می شود به همین دلیل از پنج نفر به خاطر مزاحمت های تلفنی متعدد، به دادگاه کیفری مشهد شکایت شد.

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: پس از پیگیری از سوی شرکت ایرانسل و دریافت مشخصات افراد، دادگاه کیفری مشهد چهار نفر را بر اساس ماده 19 قانون مجازات اسلامی و 614 قانون تعزیرات به زندان محکوم کرد و یک نفر نیز تبرئه شد.

وی بیان کرد: سالانه حدود 200 هزار ماموریت توسط اورژانس 115 در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می شود که 75 درصد از این تعداد مربوط به شهر سه و نیم میلیون نفری مشهد است.

برخی از تماس های تلفنی با اورژانس مشهد در قالب مشاوره شامل پرسش های درمانی در مورد دارو و علائم بیماری است و برخی از آن ها تماس های غیر مرتبط است، به طوریکه شماره اورژانس با سایر نهادها مانند آتش نشانی و هواشناسی اشتباه گرفته می شود.
مزاحمت های تلنفی مانند اعلام فوتی، ناسزا گفتن و قطع کردن حدود 10 درصد از تماس های شهروندان با اورژانس 115 مشهد را شامل می شود.

47237

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 642404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۳
    7 2
    باسلام ، شش ماه خيلي كم است . حداقل بايد سه سال حكم بهشون ميدادند تا بدانند كه با جان مردم بازي كردن ، بازي نيست . واقعا اين از ضعف و شعور اجتماعيه ، كه همه چيز رو به تمسخر ميگيرند.
  • بی نام IR ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
    4 2
    مزاحمت برای اورژانس و اتش نشانی میتونه به قیمت جان انسان ها تموم بشه و شش ماه مجازات اصلا کافی نیست باید از مواد دیگر قانون با عنوان ایجاد خطر برای جان شهروندان استفاده کرد