معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اولین نشست خبری‌ خود از حذف موسیقی پاپ از بخش رقابتی جشنواره موسیقی فجر خبر داد.

حمیدرضا شاه‌آبادی در این نشست به پاسخ خبرنگار خبرآنلاین مبنی بر این که آیا قصد دارد جشنواره موسیقی مقامی را که چند سال است در جشنواره موسیقی فجر ادغام شده احیا کند یا خیر؟ گفت: «درست است جای جشنواره موسیقی مقامی خالی است، اما توجه داشته باشید بیش از اینکه جای خالی این جشنواره مهم باشد جای خالی‌ تولید این نوع موسیقی در عرصه اجتماع مهم است.»

معاون هنری وزیر ارشاد افزود: «ما باید ببینیم چقدر موسیقی مقامی‌مان در شهرستان‌ها فعال است؟ چقدر تلاش کردیم موسیقی مقامی و نواحی حفظ شود؟ بنابراین حمایت موسیقی مقامی در شهرستان‌ها و توجه به اجرای عمومی بسیار مهمتر از برگزاری جشنواره است.»

او همچنین افزود: «ما به طور جدی از جشنواره‌زدگی دوری می‌کنیم. ضمن این که بسیاری از جشنواره‌های ما گرچه ملی است ولی ضرورت دارد در استان‌ها برگزار شود. تلاش ما بر این است که غیر از جشنواره فجر کمتر جشنواره‌ای را در تهران برگزار کنیم. این یکی از سیاست‌های کلی است که باید انجام بگیرد البته به مرور و آرام و همه‌چیز سریع انجام نمی‌شود.»

شاه‌آبادی در ادامه برنامه جشنواره‌های موسیقی در سال جاری را تشریح کرد و با تأکید بر حضور نداشتن گروه‌های پاپ در بخش رقابتی جشنواره موسیقی فجر، گفت: «ما امسال در بخش جشنواره‌های موسیقی تلاشمان این است سه جشنواره داشته باشیم: جشنواره موسیقی مقاومت که شهریورماه و به صورت غیررقابتی برگزار می‌شود، جشنواره موسیقی مقامی و نواحی که دی‌ماه برپا می‌شود و جشنواره فجر که با محوریت موسیقی سنتی و کلاسیک ایرانی و کلاسیک غربی شکل می‌گیرد. امسال در جشنواره فجر، موسیقی پاپ را به صورت رقابتی نخواهیم داشت.»

معاون امور هنری وزارت ارشاد در بخش دیگری از صحبت‌هایش به سئوال دیگر خبرآنلاین درباره بحث ساماندهی افرادی که در امور هنری وزارت ارشاد دو شغل و پست سازمانی دارد پاسخ داد. شاه‌آبادی در روزهای اول انتصابش در معاونت امور هنری گفته بود به وضعیت افرادی که در دو پست و شغل فعال هستند رسیدگی می‌شود تا فقط در یک سمت باقی بمانند.

او در نشست صبح امروز گفت: «نفس اینکه ما در مجموعه خودمان از دو شغله بودن فاصله بگیریم ضروری است و ما حتما این کار را انجام می‌دهیم، اما اولا زمان اجرای این کار مهم است ثانیا باید ببینیم دو شغله چه تعریفی دارد؟»

شاه‌آبادی با اشاره به این موضوع که بعضی از کار‌ها آنقدر به هم ممزوج است که ممکن است پست سازمانی آن‌ها به دلایلی دو پست تلقی شود ولی ما واقعا آن‌ها را یک کار ندانیم و جدا شدنشان مشکلاتی را ایجاد کند، افزود: «مطلبی که من در ابتدای آمدنم گفتم این است که ما در حوزه هنر با کمبود مدیر مواجه نیستیم. نه این‌که محدودیت نیروهای انسانی نداریم، ما همیشه از نظر داشتن نیروهای خوب محدویت داریم، اما با سپردن دو کار سازمانی به یک نفر چیزی از مشکلات ادارات حل نمی‌شود.

اگر این دو کار دو نیرو داشته باشند، اولین کارکردش این است که تفکیک وظایف و مسؤولیت‌ها صورت می‌گیرد، اما همانطور که عرض کردم ما باید اول به طور بنیادی مأموریت هرکدام از این بخش‌ها را ترسیم کنیم.»

معاون امور هنری وزیر ارشاد یکی از فواید ترسیم مأموریت‌های هر پست را روشن شدن تکلیف آن بخش‌ و معین شدن بودجه و اختیارات آن بخش پس از جداسازی دانست و گفت: «ما در گذشته در دفتر موسیقی یک جداسازی داشتیم و آن جدایی انجمن موسیقی از اداره کل موسیقی بود.

اما به دلیل اینکه تبیین ریز مأموریت‌های هر کدام صورت نگرفته بود، در کارشان تداخل ایجاد شد. بنابراین ما باید اول کار را مشخص کنیم. در واقع مجموعه‌هایی که کاملا در هم تنیده‌اند دو مجموعه هستند، ولی یک روابط ‌عمومی و یک سیستم مالی دارند.

وقتی می‌شود در مورد دو تا شدن آن‌ها صحبت کرد که از نظر کاری و از نظر اجرایی ریز کارهای آن‌ها تفکیک شده باشد و مسؤولیت‌هایشان تعیین شده باشد و دومرتبه آیین‌نامه‌هایش نوشته شود. لذا این امور زمان می‌برد و من یک‌ماه و نیم است که آمدم.»

کد خبر 64266

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین