به گزارش خبرآنلاین لرستان ،وی افزود: بالغبر 400 اثر تاریخی و ثبت 280 هکتار بافت تاریخی در شهر بروجرد سرمایهای ارزشمند در حوزه رونق اقتصادی است.
استاندارلرستان تصریح کرد: این سرمایه ارزشمند اقتصادی که میتواند در رونق استان لرستان و شهرستان بروجرد نقشآفرینی کند امروز همچون گلولهای برف در حال آب شدن است و احیا آن نیازمند مشارکت مردم، سمنها و نهادهای مختلف است.
بازوند اضافه کرد: صنعت ورشوسازی بروجرد برندی منحصربهفرد در کشور است که متأسفانه این صنعت ارزشمند نیز امروز روبهزوال نهاده که شدیداً نیازمند احیا و توجه ویژه است که بهرغم ایجاد موزه صنعت ورشو در بروجرد به دلیل نبود امکانات و تجهیزات لازم این موزه عملاً تعطیل است و نمیتوان از آن استفاده کرد.
وی بیان کرد: بناهای تاریخی شهر بروجرد سرمایههای ملی و از ظرفیتهای مهم گردشگری است و این سرمایهها همچون پل قلعه حاتم نقش چاه نفت را دارند که لازمه توسعه گردشگری در این اماکن ورود هلدینگهای وابسته به سازمان میراث فرهنگی برای احیا این اماکن است.
استاندار خاطرنشان کرد: نباید دبیرستان امام خمینی(ره) به این حالت رها شود تا از بین برود که طی توافقی با آموزشوپرورش قرار شده اقداماتی برای مرمت این بنا انجام شود.
بازوند عنوان کرد: مرمت مساجد جامع و امام و دیگر خانههای تاریخی بروجرد ازجمله مطالبات مردم این دیار است که لیست آنها در اختیار سازمان میراث فرهنگی قرارگرفته و امید است تا پایان سال 96 با تخصیص اعتبارات قابلتوجهی به این بناها اقدامات مرمتی برای حفظ آنها انجام شود.
وی افزود: استفاده از ظرفیت بروجردیهای مقیم پایتخت، نهادهای متولی و سازمانهای مردمنهاد در این زمینه باید تقویت شود
46
نظر شما