به گزارش خبرآنلاین، آیت الله سید احمد خاتمی در نماز جمعه امروز تهران که در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: رزمایش های نظامی ما در راستای تقویت بنیه نظامی بر اساس دستورات دینی است و از ابتدای انقلاب تاکنون به هیچ کشوری تجاوز نکرده و نخواهیم کرد. اما هر کشوری که بخواهد به این آب و خاک نگاه چپ کند تو دهنی محکمی به او زده و خواهیم زد.
خطیب موقت نماز جمعه تهران تاکید کرد: امام (ره) میفرمود جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد. این مسئله قابل تاکید است. اگر میخواهید نظام ما هویتش را حفظ کند با این دو کلمه است.
وی گفت: نوروز ما با نوروزی که اوباما و ترامپ تبریک میگفتند، متفاوت است. آن نوروز به خدا و دین ربطی ندارد اما نوروز ما با خدا و دین ارتباط دارد. تبریکشان هم منافقانه است چون با همان حال تبریک علیه مردم خوب ایران توطئه میکنند.
او با اشاره به حوادث ناگوار نوروزی اظهار داشت: برای عزیزانی که در این ایام از دنیا رفتند یا مجروح شدند، ابراز تاسف داریم و از مسئولان محترم میخواهم هر کاری برای کاهش این حوادث میتوانند انجام دهند، دریغ نکنند هرچند که زحمات بسیاری انجام شده تا مردم راحت باشند.
اهم سخنان خطیب جمعه امروز تهران به نقل از خبرگزاریها به شرح زیر است:
* {با اشاره به نامگذاری سال از سوی رهبری به نام «اقتصاد مقاومتی؛ تولد و اشتغال»} این نامگذاریها اولا مشخص کردن نیاز کشور و ثانیا تعیینکننده سمت و سوی مسئولان و مردم در این سال است. این نیاز را مقام معظم رهبری دو مسئله دیدهاند: تولید و اشتغال.
* اگر قرار است بازار تولید و اشتغال گرم شود، این هفت الزام ضروری است. نخستین الزام این است که مدیران متدین، مخلص، انقلابی و جهادی در عرصه مدیریت وارد شوند. دومین الزام، امنیت اقتصادی تامین شود. قوه قضاییه و مجلس مقرراتی تصویت کنند تا امنیت سرمایهگذاری تامین شود.
* الزام سوم، افزایش صادرات و توسعه طرفهای صادراتی است که یک ضرورت برای تولید و اشتغال است. الزام چهارم، جلوگیری از واردات بیرویه و حرام تلقی کردن واردات کالاهایی است که مشابه ایرانی دارند. الزام پنجم، جلوگیری از وارد شدن کالاهای قاچاق از مبادی رسمی ورودی است. همانطور که مقام معظم رهبری گفتند توجه به حمل چند کالا توسط افراد محروم که در مرزها یا بازارچههای رسمی کالایی را قاچاق میکنند، تحریف در مسئله قاچاق است و باید از قاچاق کالا در مبادی رسمی جلوگیری شود. الزام ششم، تولید فاخر و با کیفیت کالاهایی است که باید با محصولات خارجی رقابت کند و الزام هفتم، این است که مردم عزیز مسئله تولید داخل را به عنوان فرهنگ بر تولید خارجی ترجیح دهند.
*{با اشاره به در پیش بودن روز جمهوری اسلامی} روز شنبه، جشن بزرگی است. در زمانی جمهوری اسلامی شکل گرفت که دو تز در دنیا حکومت میکرد: نخست، تز حکومت کمونیستی شرق بود که فروپاشید و دومی، لیبرال دموکراسی غربی که نشانههای فروپاشی آن هماینک دیده میشود. در این شرایط شما به صحنه آمدید و تز سوم را یعنی مردمسالاری اسلامی را مطرح کردید.
* تز مردمسالاری اسلامی موفقیتش را نشان داده است، در این ۳۷ سال، دشمنان ما هر توطئهای را که میتوانستند، علیه ما انجام دادند. ما ۱۷ هزار شهید ترور داریم. شهدایی که دشمنان ما عاملان ترور را تحریک کردند. هشت سال جنگ تحمیلی و شش کودتا. اینها توطئههایی است که جمهوری اسلامی با موفقیت آنها را از بین برد.
* امام (ره) میفرمود جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد. این مسئله قابل تاکید است. اگر میخواهید نظام ما هویتش را حفظ کند با این دو کلمه است. این دو کلمه ترکیبشان اتحادی است؛ نه میشود مردم را از اسلام جدا کرد و نه میتواند اسلامیت را جمهوریت تغییر داد.
* {با اشاره به برگزاری اجلاس سران عرب بر مالکیت ایرانی جزایر سه گانه} دست درازی به این جزایر تودهنی ملت ایران را به دنبال خواهد داشت. افتضاح اول آنها این بود که به سمت رسمیت شناختن دولت غاصب صهیونیستی رفتند و افتضاح دوم ادعای مالکیت جزایر سهگانه بود که لکه ننگی برای این اجلاس به شمار میرود. این جزایر ایرانی بوده و ایرانی خواهد ماند و هر کس بخواهد به آنها دست درازی کند تو دهنی محکمی میخورد.
* {با اشاره به گذشت دو سال از تهاجم سعودیها به یمن} در این مدت 32 هزار نفر در این کشور شهید و زخمی شدهاند، این جنایات یک مباشر دارد که آن دولت سفاک اسراییلی است و یک محرک مثل دولت آمریکا که برای عربستان سلاح میفرستد و یک مشوق دارد که آن سکوت سازمانهای بین المللی است. دولت سعودی بیش از این کارنامه خود را سیاه نکند و به اسلام آسیب نزند.
* من دولت سعودی را نصیحت میکنم پروندهشان را بیشتر از این سیاه نکند و به جهان اسلام آسیب نزنند.
*جنگ فرهنگی سخت تر از جنگ نظامی است و جنگ فرهنگی از درون جامعه را پوک میکند و لذا رهبری از سال 70 نسبت به تهاجم فرهنگی، شیبخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی هشدار دادند.
* باید احساس خطر کرد که جوانان عزیز ما که با فضای مجازی سر و کار دارند بدانند اینها آتش تهیه است که دین و اخلاق و استقلال کشور را هدف قرار داده و تا خطر احساس نشود مقابله شکل نمیگیرد. مسئولین فرهنگی، حوزهها و وزارتخانههای فرهنگی به میدان بیایند و خودشان را قرارگاه مبارزه با تهاجم فرهنگی ببینند.
* نظام اسلامی با نثار خونهای پاک شکل گرفته و در قرنهای اخیر بعد از حکومت 5 ساله امیرمومنان، حکومتی این چنینی سراغ نداریم. باید این حکومت حذر سیاسی داشته باشد و برای تقویت آن تلاش کنیم و هرجا لازم است از جمله در انتخابات اردیبهشت حاضر شویم و حضور مسئله مهمی است.
* انتخابات در پیش است و تبلیغات انتخابات در شوراها و ریاست جمهوری باید در شان جمهوری اسلامی باشد. صداقت، اخلاص و قانونمداری حرف اول را بزند و توهین و بیانصافی نباشد.
* این روزها بازار ایرانهراسی گرم شده و در آمریکا لایحه تحریم ایران و سپاه را به سنا میبرند و دولت عربستان و اردن بیانیه مشترک در دخالت تهران در امور دیگر کشورها میدهند، بحرین که کشورش زندان مردم است ادعا میکند یک گروه تروریست مرتبط با ما پیدا کردند. آنها از حاکمیت اسلام ناب محمدی میترسند و نگرانند اسلام عدالت و ضد ظلم به صحنه بیاید. غربیها غارتگری به دندانشان مزه داده بود و با بیرون کردن آنها از کشور میخواهند دوباره راهی به ایران باز کنند اما این آرزو را به گور خواهند برد.
* {درباره رابطه جمهوری اسلامی با روسیه} در اصل 152 قانون اساسی آمده که با دُوَل غیر محارب رابطه داشته باشیم و روسیه مصداق دولت غیر محارب است و ما در برخی عرصهها همافزایی داریم. درهای سیاست ما به روی دو دولت بسته است یکی دولت غاصب صهیونیستی و دیگری دولت محارب امریکا که از توطئه علیه ملت ما دریغ ندارد اما درِ سیاستخارجه به روی کسانی که میخواهند روابط عادلانه داشته باشند، باز است.
29213
نظر شما