محمود فرشچیان در جریان بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون هنری وی از آثارش، درخواست کرد دانشکده هنرهای سنتی و اصیل ایرانی تاسیس شود.

به گزارش خبرآنلاین، سیدمحمد حسینی وزیر ارشاد و حمیدرضا شاه​آبادی معاون هنری وزیر روز شنبه از مجموعه‌ای از آثار محمود فرشچیان در کاخ موزه سعد آباد بازدید کردند.  در این مراسم که در گالری فرشچیان موزه سعدآباد و با حضور محمود فرشچیان برگزار شد، تعداد 70 اثر از این هنرمند پیشکسوت که از مجموعه گنجینه موزه سعدآباد است به نمایش گذاشته شد.

فرشچیان تک تک آثارش را به محمد حسینی، شاه‌آبادی و همراهانشان نشان داد و درباره هرکدام از تابلوها توضیحاتی را ارائه کرد. در این مراسم فرشچیان در حضور خبرنگاران از وزیر ارشاد خواست تا زمینه را برای تاسیس دانشکده‌های هنرهای ملی و سنتی ایران فراهم کند.

او در این باره به وزیر ارشاد و خبرنگاران گفت: «متاسفانه محلی که شایسته ارائه و آموزش هنرهای اصیل ایرانی باشد در کشورمان وجود ندارد و متاسفانه اولیای امور توجهی به این امر ندارند. من در این باره نامه‌های بسیاری به مسئولان امر نوشتم ولی تا کنون هیچ جوابی دریافت نکرده‌ام.»

فرشچیان ضمن اظهار تاسف در این باره گفت: «در همه جا دنیا محل‌های مناسبی برای معرفی، پرورش و توسعه هنرهای سنتی و اصیلشان دارند، اما در کشورما هنرهایی مانند کاشیکاری، طراحی کاشی، فرش، نگارگری و بسیاری هنرهای سنتی مغفول شده‌اند.»

این استاد پیشکسوت مینیاتور پیشنهاد کرد مسئولان امر دانشکده هنرهای سنتی را ایجاد کنند و ادامه داد: «ما نیاز به مکانها یا دانشکده‌هایی داریم که این هنرهای اصیل و سنتی را به صورت آکادمیک آموزش بدهند و مانع از نابودی این هنرها شوند.»

فرشچیان اظهار امیدواری کرد رئیس جمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره قدمی جدی بردارند و گفت: «این درخواست من به خاطر خودم نیست. سن و سال من دیگر اجازه نمی‌دهد که مطلقا به فکر خودم باشم. من به جامعه خودمان و به وطن عزیزم می‌اندیشم و متاسفم که امروز به خاطر نبودن آموزش آکادمیک هنرهای سنتی، شاهد از بین رفتن این هنرها هستیم.»

درخواست محمود فرشچیان در مراسم نمایش آثارش سبب شد تا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره قول مساعد بدهد.

حسینی در این باره گفت: «حتما ایجاد دانشکده هنرهای سنتی در کشور را پی‌گیری خواهیم کرد و یا دست کم تلاش خواهیم کرد که رشته‌های هنرهای اصیل ایرانی در دانشکده‌های هنر ایجاد شود. رشته‌هایی که استاد فرشچیان نام بردند از هنرهای اصیل ما هستند و آموزش آکادمیک آنها می‌تواند تاثیر قابل توجهی در احیای هنر اصیل ایرانی داشته باشد.»

کد خبر 65100

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار