مديركل بهزيستي استان فارس در اين مراسم گفت: در زمينه ايجاد اشتغال براي نابينايان، به ازاي به كارگيري هر فرد نابينا هم 15 ميليون تومان وام با بهره كم و هم به مدت 5 تا 7 سال سهم بيمه از سوي بهزيستي به كارفرما پرداخت می شود.
دكتر موسوي افزود: برابر قانون جامع حمايت از معلولان سه درصد تمامي مشاغل دولتي و غيردولتي بايد به اين افراد اختصاص داده شود و انتظار داريم در بخش هاي خصوصي و دولتي از توانايي هاي مسلم معلولان استفاده شود.
وي بيان داشت: در سال 95 با هزينه اي بالغ بر 35 ميليارد ريال سهم بيمه كارفرمايان براي 2939 نفر اشتغال ايجاد كرديم كه 90 درصد اين تعداد معلولين مي باشند كه اگر در سال جاري هم از اين طرح استقبال شود اين اعتبار را افزايش خواهيم داد.
مدير كل بهزيستي فارس با تاكيد بر اين كه سال گذشته 13 درصد از نابينايان استان شاغل شده اند خاطرنشان كرد: در صورت استقبال از اين طرح وام 15 ميليوني كارفرمايان را به 20 ميليون و مدت پرداخت بيمه كارفرمايان را از پنج سال به هفت سال افزايش خواهيم داد.
دكتر موسوي در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: برابر قانون بودجه سال 96 مستمري مددجويان بهزيستي سه برابر افزايش پيدا كرده است و برابر مصوبه مجلس شوراي اسلامي 20 درصد حداقل قانون كار دريافتي معلولين خواهد بود.
مدير عامل موسسه نابينايان توانگران كارآفرين شيراز نيز گفت: تلاش كرديم از سراسر كشور نخبگان نابينا و داراي تجربه را دور هم جمع كنيم تا تجربيات خود را با استان هاي ديگر به اشتراك بگذارند. محمد قاسم شايسته نيا افزود: هيچ برنامه مدون و مستمري براي اشتغال معلولين وجود ندارد به همين دليل خواهان تشكيل شوراي اشتغال نابينايان در كشور به منظور به اشتراك گذاشتن تجربيات استان هاي موفق در اين زمينه هستيم.
دبير گردهمايي اشتغال نابينايان و كم بينايان شيراز نيز خاطرنشان كرد: هدف از برگزاري اين گردهمايي نمايش توانايي نابينايان، معرفي نابينايان كارآفرين و ايجاد راهكار و طرح هايي براي گسترش فرهنگ كارآفريني است. هاي ارسال شده به گردهمايي با توجه به يك سری فاكتورهاي خاص انتخاب شده اند كه مهم ترين آن ها مناسب سازي فضا براي نابينايان است.
46
نظر شما