به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان ، شهرام احمدی در ارتباط با "نشست ملی معرفی نقشه راه و ارائه دستاوردها و نتایج برنامه تحول" حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی که در استان کهکیلویه و بویراحمد برگزار شد، گفت: در این نشست که از یک بعد منطقه ای و از بعد دیگر بین المللی بود، مشارکت سیستمی کشاورزان در استقرار کشاورزی پایدار و سازگاری با شرایط خشکسالی و تغییراقلیم در حوضه مدیریتی کوهستان زاگرس مرکزی بررسی شد.
احمدی با اشاره به گامهای موثر دولت یازدهم در زمینه کشاورزی سازگار با محیط زیست در چهارمحال و بختیاری افزود: این دولت در بخش اصلاح الگوی آبیاری، اصلاح الگوی کشت، تولید محصول سالم، استفاده صحیح و کمتر از سم و کود و ... گامهای خوبی در این زمینه برداشته است.
وی اظهار داشت: در این استان آخرین دستاوردهای جهانی در زمینه کشاورزی پایدار، توسط طرح حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی در محدوده های پایلوت این طرح به آزمایش گذاشته شد و تجربیات و نتایج بسیار خوبی داشته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ابراز امیدواری نمود که با ترویج و حمایت از این فعالیتها و تجربیات، بتوان در آینده کارها و اقدامات مؤثری هم راستا با اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید و کشاورزی سازگار با محیط زیست در گسترهی وسیعتری انجام داد و بخش کشاورزی بتواند خدمات خود را استقرار بدهد.
نشست ملی معرفی نقشه راه و ارائه دستاوردها و نتایج برنامه تحول با هدف؛ هم افزایی برای توجه به موضوع کشاورزی پایدار بعنوان یک موضوع بسیار مهم ملی در زمینه مشارکت سیستمی کشاورزان در استقرار کشاورزی پایدار و سازگاری با شرایط خشکسالی و تغییراقلیم در حوضه مدیریتی کوهستان زاگرس مرکزی باحضور معصومه ابتکار معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، رؤسای سازمان برنامه و بودجه چهاراستان اصفهان ، فارس ، کهگیلویه وبویراحمد و چهارمحال و بختیاری، مدیران کل حفاظت محیط زیست استانهای چهارگانه و رؤسای سازمان جهاد کشاورزی این استانها، کشاورزان پیشرو در اجرای برنامه کشاورزی پایدار (Ipcm) ، سمن ها و شرکت های خدمات کشاورزی، نمایندگانی از برنامه عمران سازمان ملل متحد (UNDP) و (FAO) به همت تیم اجرایی طرح بین المللی حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی در استانداری یاسوج برگزار شد.
به اشتراک گذاری تجربه کشاورزی پایدار در زاگرس مرکزی، کشاورزی سازگار با محیط زیست، تلفیق دانش روز و سنتی به شکل کاربردی آن برای دستیابی به اقتصاد کشاورزی تاب آور و سازگار با تغییر اقلیم از محورهای این نشست عنوان شده است.
46
نظر شما