به گزارش خبرآنلاين، سيدمصطفي هاشميطبا در نشست خبري امروز خود که در ايسنا برگزار شد؛ گفت: اینجانب با توجه به آمارهای موجود و نظر خواهی های بعمل آمده از آن جا که شاید به دلیل عدم سابقه برای گستردگی اطلاعات این دیدگاه و شاید به دلایل دیگر استقبال از آن را در حد قاطبه ملت شریف ایران نمی بینم و در جهت عدم بازگشت به شرایط دولت نهم و دهم و همچنین تداوم حرکت سازنده دولت یازدهم بر آن هستم که رای خود را به جناب آقای دکتر روحانی اختصاص دهم.
او در پاسخ به خبرآنلاين مبني بر اينکه در اين ايام با رقبايش ديداري داشته يا نه و آيا انتقاداتش به رئيسي و قاليباف را در ديدارهاي خصوصي منتقل کرده است يا نه؟، گفت: من هيچ ديدار خصوصياي با رقبايم نداشتهام. انتقاداتم را به شکل علني در مناظرهها به اين آقايان گفتم، نه خصوصي.
اهم سخنان وي از اين قرار است:
*يكي از دوستان محترم با من ديدار داشت و درخواست كرد به نفع يكي از نامزدهاي اصولگرا كناره گيري كنم؛ حتي متني هم آورده بودند كه مخالفت كردم.
*هر کسی با من تماس گرفت و نظرخواهی کرد به او گفتم که به روحانی رای دهد، اما انصراف نمی دهم چون معتقدم انصراف به معنای دست برداشتن از ایده و نظراتم است. بنده اعلام کردم به آقای روحانی رای میدهم چون ایشان را برای ادامه حرکت کشور اصلح می دانم و اگر بتوانم ایده هایم را در اختیارشان قرار میدهم تا براساس تشخیص در مجموعه مدیریتی کشور دنبال کند.
*برخی به من گفته اند که انصراف بده، اما من انصراف نمی دهم چون معتقدم انصراف به معنای دست برداشتن از ایده ها و نظرات است. انصراف یعنی اینکه از ایده هایم صرف نظر کرده باشم که اینطور نیست. البته اگر دیگران با من تماس بگیرند و در مورد رای دادن نظرخواهی کنند به آنها می گویم که به آقای روحانی رای دهند تا ایده و فکر او کشور را به سرو سامان وقاعی برساند.
*آنچه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در تلویزیون مطرح کردند را می توان در سه قسمت مختلف ارزیابی کرد. بخش اول کسانی هستند که خود را به اصولگرایی نسبت داده و می گویند اصولگرا هستند، اما همه دیدند که چقدر در مسائل سیاه نمایی کردند. اگر در فیلم هایی که از آنها منتشر شد شخصیتها از فیلم پاک شود این فیلم درست مثل آن است که عناصر ضد انقلاب تهیه کرده اند چون پر از سیاه نمایی علیه جمهوری اسلامی ایران است. حال اینکه این مناطق مربوط به دوران 38 سال نظام جمهوری اسلامی است که 10 سال آن تحت رهبری ما و بقیه تحت رهبری مقام معظم رهبری بوده است. آنها انگار متوجه نیستند که چگونه دارند در رسانه عمومی سیاه نمایی می کنند. سیاه نمایی دیگر درباره اشخاص است چون اطلاعاتی از نحوه قانونگذاری، اداره و امکانات دولتی ندارند، فکر می کنند دولت هم مثل بخش خصوصی می تواند منابعی را به هر شکل که می تواند تامین کند و به همین دلیل به وعده های فریبنده متوسل می شوند. آنها قول هایی دادند که وقتی می پرسی چطور می خواهند این قول ها را عملیاتی کنند پاسخی نمی دهند و تنها سوال می پرسند که این شگردی برای پاسخ ندادن به سوال است.
*همان زمان که یارانه 45 هزار تومانی داده شد، تورم ناشی از آن چیزی حدود حداقل 26 درصد بود بدان معنا که اگر کسی در آن زمان یک میلیون حقوق می گرفت، 26 درصد از ارزش پولش کم می شد. اقتصاد این نیست که بگوییم فقط این کار را انجام می دهیم و پشتوانه و برنامه آن مشخص نباشد. متاسفانه کسانی که به نام اصولگرایی در این وادی قدم گذاشته اند با این رویکرد به سیاه نمایی و وعده های فریب دهنده می پردازند.
*سیاه نمایی مملکت غیر از واقع نمایی است و وعده خلاف، اصلا خلاف شرع است. در قرآن کریم داریم: "چرا چیزی را که نمی توانید قولش را می دهید"؛ "بزرگترین گناه نزد خداوند آن است که چیزی را بگویید که به آن عمل نکنید". در حال حاضرش عمل نمی شود وقتی می پرسیم منابع سه برابر شدن یارانه از کجا می آید وقتی جواب ندارند می گویند می توانیم. پس معلوم است اگر حساب و کتابی بود و اقتصاد ایران را می شناختند درآمدهای دولت و قوانین را می شناختند این حرف را نمی زدند. وقتی مجلس قانون بودجه اش را تصویب می کند دولت یک ریال بیشتر از آن نمی تواند هزینه کند. کسی که می گوید سه برابر می کنم یا قانون را نمی داند یا می خواهد آن را زیرپا بگذارد.
*رییس جمهور قبلی می گفت من قانون برنامه پنجم را خمیر کردم اگر به خاطر داشته باشید یک نفر در زمان امام گفت من قانون را قبول ندارم و امام هم گفتند تو چه کسی هستی؟ قانون تو را قبول ندارد.
کسی که رییس جمهور می شود باید به قانون احترام بگذارد قانون هم می گوید دخل و خرج دولت اینقدر است.
*از الان کسی بگوید من اینقدر درآمد خرج می کنم بعد به مردم اینقدر پول می دهم از همین الان قانون را زیر پا گذاشته است. چنین کسی قابل احترام و رای دادن نیست. همه باید بگویند ما مر قانون را رعایت می کنیم.
*برخی از افرادی که نامزد هستند خود را متمایل به اصولگرایی یا از این جناح می دانند ولی آن ها با تولید فیلم ها و اظهارات خود به دنبال سیاه نمایی بوده و اگر بخش هایی از فیلم های آن ها را جدا کنیم آدم فکر می کند که ضدانقلاب این فیلم ها را ساخته است. این سیاه نمایی هایی که صورت می گیرد، حاصل 38 سال انقلاب است که 10 سال امام خمینی(ره) رهبر بوده و بقیه در زمان رهبر معظم انقلاب است.
*همه این فیلم ها که ساخته شد، نشان دهنده بدبختی و بیچارگی مردم و فقر و فلاکت است که البته اگر می خواهند انتقاد کنند باید خوبی ها را نیز بگویند ولی سخنان و فیلم های تبلیغاتی آن ها همه سیاه نمایی است.
2727
نظر شما