وی در ادامه به بیان ویژگیهای گفتمان پیشرفت پرداخت و گفت: بخشی از کاندیداهای این گفتمان، توسعه غربی را مدنظر دارند و شیوههای مدیریتیشان هم از همان جنس است، ولو اینکه در شعار حرف از عدالت و جهاد بزنند؛ افراد دیگری از اصولگرایان هم به پیشرفت اسلامی توأم با عدالت معتقد هستند، البته نتیجهگرا بودن از نقاط ضعف آنها به حساب میآید.
وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال 76، رای نیاوردن ناطق نوری را «خواست خدا» دانست و گفت: در سال 76 تمام اصولگرایان از آقای ناطقنوری حمایت میکردند اما بعدا مشخص شد که ایشان قصد داشتند به نام گفتمان انقلاباسلامی و اصولگرایی، همان سیاستهای آقای هاشمی را پیاده کنند و این ضربه بزرگی به جریان اصولگرایی محسوب میشد.
این عضو جبهه پایداری در پاسخ به سوالی مبنی بر احتمال طرح ادعای تقلب توسط هاشمی در صورت رد صلاحیت یا رای نیاوردن، مدعی شد: در سال 88 هم آقای هاشمی بود که با نوشتن نامه بدون سلام و والسلام و حضور آقازادهها و همسرشان در خیابانها، مقدمه اعتراض آقایان موسوی و کروبی و آشوبهای خیابانی را مهیا کرد؛ بنابراین ما باید آمادگی هر نوع فتنهای را داشته باشیم تا در صورت لزوم بتوانیم با آن مقابله کنیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره میزان رأی آوردن هاشمی اظهار کرد: در حال حاضر نمیتوان به طور دقیق پیشبینی کرد، ولی حمایت اصحاب فتنه و اصلاحطلبان از ایشان را نمیتوان منکر شد؛ بنابراین عدهای به آقای هاشمی رأی خواهند داد اما برای اظهار نظر بهتر باید تا شکلگیری بهتر قطببندیها، صبر کرد.
محصولی در پاسخ به سوالی در مورد وجود ویژگیهای فرد اصلح در لنکرانی نیز گفت: آقای لنکرانی مسوولیت اداره دومین وزارتخانه بزرگ کشور را دارا بود و به خوبی هم از پس آن برآمد. یک وزیر دارای دو نقش یکی مرتبط با وزارتخانه خودش و دیگری توانایی اظهارنظر درباره سایر بخشهای دولت بود. رییسجمهور باید کسی باشد که در همه ابعاد اطلاعات حداقلی را داشته باشد و معتقد به عقل جمعی باشد که همه اینها در آقای لنکرانی بارز است.
وی درباره حوادث 22 بهمن قم، گفت: فیلمی که در سایتها موجود است، دروغ، تهمت و افتراست. آن جلسه، اصلا مربوط به جبهه پایداری نبود.
2727