دکتر فریبرز ناطقی یادداشت تازه‌ای با عنوان «عملکرد منفی رسانه‌ها در حادثه تروریستی تهران» منتشر کرده است.

این استاد دانشگاه در یادداشت خود نوشته است: «گستردگی جمعیت و رفت و امدهای انسانی، اجتماعی و تجاری بین کشورها و مردمی با قومیت و باورهای متفاوت و همچنین روند رو به رشد توسعه جوامع بشری به سمت اماکن زیبا ولی گاها پر خطر باعث شده است که در اثر این تعاملات حوادث انسان ساز بیشتر و سوانح طبیعی در اماکن پر خطر منجر به بحران های کوچک تا بزرگ شود، پس بحران بعنوان یک عامل رو به رشد باید مد نظر جوامع و مسیولین کشور ها بصورت جدیتر از قبل لحاظ شود.»

وی با اشاره به ساختار بحران سه اصل را مد نظر داشته ومی افزاید: «براي مثال يكي از بحران هاي انسان ساز در اثر تحريكات تروريستي اين روزها در دنيا بصورت ملموس مطرح است. در همين راستا، نقش رسانه ها و انتقال اخبار حاصل به مردم از طريق مديا و رسانه ها شايد در اين عصر بيشتر از هر زمان ديگري نيازمند توجه است. وليكن قبل از اينكه به اين نقش بسيار حساس و نحوه برخورد ان با مردم پرداخته شود، لازم است كمي در خصوص خود بحران ها ابتدا ملاحظاتي مد نظر قرار بگيرد.
اصل اول؛ همه سوانح، بحران زا نیستند ، اصل دوم؛ تمامي بحرانها از يك نوع و يك روند واحد پيروي نمي‌كنند، اصل سوم؛ بنا به نوع و گستردگي بحران، رسانه ها عملكرد متفاوتي بايد داشته باشند...»

متن کامل این یادداشت را اینجا بخوانید.

کد خبر 675631

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =