شرق نوشت: فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیای سپاه گفت: درحالی‌که ٢٤هزار میلیارد تومان از دولت طلبکاریم، این را قبول نداریم که می‌گویند سپاه با بخش خصوصی در رقابت است.

 اگر به سپاه طرح‌هایی با ترک تشریفات مناقصه واگذار شده، این طرح‌ها ضررده بوده است. کسانی که می‌گویند سپاه با بخش خصوصی در رقابت است، یا ناآگاهند یا مغرض.

وی درباره واگذاری شرکت صدرا به سپاه گفت: این شرکت زمانی‌که به سپاه واگذار شد، دو هزار میلیارد تومان به بانک‌ها بدهکار بود، هیچ تعهدی را نمی‌توانست انجام دهد و ٢٥٠ نفر از ٣٠٠ نیروی این شرکت هر روز جلوی استانداری تجمع می‌کردند. قرارگاه این شرکت را پذیرفت و ساخت سکوها را قبول کرد و اکنون سه‌هزار و ٥٠٠ نفر در شرکت صدرا مشغول به کارند. قرارگاه ملک‌هایی را که در اختیار داشت فروخت تا بدهی شرکت صدرا به بانک‌ها را بدهد. این شرکت نه تنها نفعی برای سپاه نداشت، بلکه دو هزار میلیارد تومان نیز به بانک‌ها بدهکار بود.

بازده ۱۰ درصدي طرح‌های دولت در مقابل نرخ ۲۰درصدی سود بانک

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاي سپاه گفت: بخش خصوصی توان انجام کارهایی را که سپاه انجام می‌دهد، ندارد. در حالی‌که بانک‌ها سود بیش از ٢٠درصد به سپرده‌ها می‌دهند، چه کسی با دولتی کار می‌کند که نرخ سود طرح‌های آن هفت تا ١٠درصد است. در مقابل پول اجرای طرح‌ها، دولت به‌عنوان اسناد خزانه یا مشارکت اوراقی را به ما می‌دهد که ٣٠ تا ٣٤درصد کاهش قیمت دارد، اما چون سپاه می‌خواهد طرح‌ها نخوابد و به بی‌کاران کشور اضافه نشود کارها را انجام می‌دهد.

عبدالهی درباره امضای قرارداد فاز ١١ پارس‌جنوبی با شرکت توتال گفت: قرارگاه خاتم‌الانبیا در عین ارتباطی که با وزارت نفت دارد از این قرارداد خبری نداشت.

وی افزود: اکنون صنعت ساخت پالایشگاه و هر طرح بزرگ دیگری در کشور بومی شده است. بخش نخست قرارداد فاز ١١، شامل ٣٠ چاه و دو سکو است و بخش دوم نیز ایستگاه‌های تقویت فشار و ... را شامل می‌شود که بخش نخست، دو میلیارد دلار و بخش دوم ٢,٨ دهم میلیارد دلار قیمت دارد.

واگذاری فاز ١١ به توتال بدون تشریفات مناقصه بود

عبدالهی افزود: در ساخت پالایشگاه و تجهیز همه مراحل آن با مهندسی صددرصد خودکفا هستیم و در بخش نخست قرارداد فاز ١١ با توتال کاری نیست که در کشور انجام نشود. فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاي سپاه گفت: قرارگاه بزرگ‌ترین دکل‌های حفاری ٤٠٠ فوتی را در اختیار دارد که می‌توانند ١١ کیلومتر حفاری کنند و ممکن است این دکل‌ها بی‌کار شوند.

وی گفت: مسئولان می‌گویند باید خارجی‌ها بیایند و سرمایه‌گذاری کنند، درحالی‌که سپاه بارها اعلام آمادگی کرده است که می‌تواند بخش مالی را نیز تأمین کند. فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاي سپاه  افزود: وزارت نفت گفته است می‌خواهد قراردادها به سمت مناقصه برود، اما واگذاری فاز ١١ به توتال بدون تشریفات مناقصه بوده است.

سردار عبدالهی گفت: می‌گویند شرکت توتال در قرارداد باید از شرکت‌های داخلی استفاده کند، اما ما هیچ وقت نباید عزت خود را زیر سؤال ببریم و در حالی‌که توانایی داریم، پیمانکار دست دو شویم. اکنون ١,٣ دهم تریلیون تومان پول در دست مردم است و اگر برای جذب آن زمینه‌سازی کنیم می‌توان این سرمایه را به بخش‌های مورد نیاز هدایت کرد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاي سپاه گفت: در ٢٦ اسفند ٩٤، ١٥ هزار میلیارد تومان اوراق نفتی در یک دقیقه به فروش رفت و در سال ٩٥ نیز ٣٠٠ میلیارد تومان اوراق ستاره خلیج فارس کمتر از یک دقیقه فروخته شد، در حالی‌که ٨٠ برابر خریداران متقاضی وجود داشت.

عبدالهی با بیان اینکه در حالی که باید مردم را به سمت سرمایه‌گذاری در طرح‌ها هدایت کنیم، اما بد مدیریت کرده‌ایم، افزود: اگر صنعت پالایشگاه‌سازی بومی شده، به این دلیل است که به توانمندی داخلی اتکا کرده‌ایم. اگر به جای نگاه‌کردن به جاهای دیگر به ظرفیت‌های داخلی توجه کنیم، تحریم‌ها اثری ندارد. وی با بیان اینکه بهترین جا برای تربیت نیروی انسانی در کشور قرارگاه خاتم‌الانبیا بوده است، گفت: این قرارگاه ٥٠ هزار نفر حقوق‌بگیر دارد که از این تعداد ١٦ هزار نفر کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکترا دارند. 

3535

کد خبر 684281

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    17 1
    کسی نگفته با بخش خصوصی در رقابته بلکه اکثر سازمان ها، ادارات، بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز خرید، مراکز تفریحی و خیلی چیزای دیگه دست سپاهه
    • بی نام A1 ۰۶:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
      3 0
      نکته درستی رو گفتین. حضور نهادهایی که از بودجه عمومی استفاده می کنند اساسا با روح خصوصی سازی و واگذاری کارها به مردم در تضاد است و با این مواردی که فهرست کردین و اضافه کردن نام شرکت مخابرات ایران کاملا مشخصه که بخش قابل توجهی از اقتصاد در دست سپاه است و ثابت شده تمرکزهای اینچنینی فسادآور است. همین استان قدس با آن هلدینگ بزرگ اقتصادیش نمونه روشنی است از تخلفات اقتصادی است که دو قائم مقام سالهای اخیر آستان قدس متهمان ردیف اولش هستند و یکی دو سال است در زندانه بی آنکه اطلاعرسانی درستی درباره اتهاماتش بشود و دیگری هم متواری است و سوژه بهره برداری رئیسی در تبلیغات انتخاباتی شده بود.
  • بی نام IR ۰۵:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    17 1
    اونها نه ناآگاه‌اند و نه مغرض. واقعیت تلخه.
  • عباس IR ۰۶:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    4 0
    اولا که رسانه غیر ملی اگه می خواد یه ذره عادل باشه باید یه مهمان هم از دولت دعوت میکرد ثانیا بنده به عنوان کارمند بخش خصوصی بگم که چطور قرارگاه قرارداد های ریلی مملکت با ترک تشریفات میگیره و خودش قادر به انجام دادنشون نیست و حق دلالی میگیره از ما تا کارو ما انجام بدیم دروغ تا کجا ....
  • بی نام A1 ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    7 0
    شما مگه اجازه رقابت بخش خصوصی با خودتان را می دهید. ما می گیم شما ایجاد انحصار می کنید که برای نظام خطرناک است و مانع پیشرفت می شود.
  • حمزه کنگربانی A1 ۰۶:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    0 7
    سلام‌صدرصد مغرضند بنده اگه رییس اجرایی مملکت بودم تمام و کمال تمام ساخت و‌سازهای مهم مملکت رو به قرارگاه می دادم جاده اسلام آباد غرب تا سرپل ذهاب دوازده سال طول کشید هزار نفر تویه اون جاده ها فوت شدن بخش خصوصی و دولت مقصر بودن اگه اون جاده رو‌به قرارگاه میدادن یک ساله ساخته میشد پس خواهشا حمله به سپاه به قرارگاه یعنی حمله به امام . امام راحل فرمود اگر سپاه نبود کشور هم نبود
  • بهاره A1 ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    0 9
    سپاه برای حفاظت از انقلاب،مردم،خون شهدا،کشور،حتی ازاین دولت قدرنشناس تمام تلاششومیکنه.حالابه جای قدردانی میکوبینش؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین