۰ نفر
۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۳

ایسنا نوشت:در پی اظهارات روز گذشته رییس سازمان راهداری برند راهبر بازار که با نام اسنپ شناخته می‌شود، توضیحاتی ارائه کرد که صحت و سقم اظهارات روز گذشته معاون وزیر را زیر سوال می‌برد.

 روز گذشته داوود کشاورزیان، معاون وزیر راه و رییس سازمان راهداری و حمل‌نقل جاده‌ای اعلام کرد که این سازمان به طور جدی بحث حمل و نقل عمومی بین‌شهری را تحت نظارت خود دارد و در این فضا تنها خودروهای عمومی که با پلاک "ع" فعالیت می‌کند اجازه حضور در جاده‌ها را دارند.

این اظهارات رییس سازمان راهداری به طور مستقیم اعلام کرد به دنبال ورود شرکت اسنپ به سفرهای بین‌شهری این سازمان از آنها شکایت رسمی کرده است تا این روند متوقف شود. موضوعی که پاسخ  اسنپ را به دنبال داشت.

این شرکت در پاسخ به اظهارات کشاورزیان اعلام کرده که از ابتدا با هدف تسهیل سفرهای درون‌شهری کار خود را آغاز کرده و تا به امروز هیچ امکانی برای انجام سفرهای برون‌شهری در نظر نگرفته است.

بر این اساس در صورت انتخاب مبدا و مقصد در دو شهر متفاوت حتی هزینه سفر نیز محاسبه نشده و کاربر با پیغام خطا مواجه می‌شود. این شرکت همچنین اعلام کرده راننده‌های سرویس‌های مختلف اسنپ تنها در شهر محل سکونت خود قادر به پذیرش درخواست سفر هستند و از نظر فنی امکان فعالیت بین شهرهای مختلف برای آنها وجود نداشته و ندارد.

دیگر اظهارات رییس سازمان راهداری که به احضار قضایی مدیران اسنپ باز می‌گردد نیز از سوی این شرکت با تکذیب رسمی همراه شده. آنها اعلام کردند که هیچ یک از مدیران این مجموعه از سوی نهادهای قضایی در حوزه مسائل مربوط به حمل و نقل بین‌شهری احضار نشده‌اند  و صرفا یک ماه پیش با دعوت دادستان کل کشور در جلسه به توضیح در خصوص ساز و کار عملکردی این سامانه پرداختند که طبعا پس از ارائه دلایل و مستندات مربوطه ابهامات منتفی و با موافقت نماینده دادستان کل کشور موضوع خاتمه یافته است.

توضیحات شرکت اسنپ نشان می‌دهد که موضوع شکایت سازمان راهداری از این مجموعه از نظر مبنای قانونی با مشکلاتی مواجه خواهد بود زیرا وقتی اساسا این مجموعه امکان فنی اجرایی کردن سفرهای بین شهری را در نظر نگرفته و شرایط برای جابجایی مسافران بین شهری فراهم نبوده است، مشخص نیست سازمان راهداری و رییس این سازمان دقیقا از چه مسئله‌ای شکایت کرده‌اند و حتی بنابر ادعای آنها به ورود دادستانی و احضار مدیران این شرکت نیز انجامیده است.

 

3535

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 692440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امین A1 ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۹
    5 0
    با سلام. استفاده از واژگان"صحت وسقم" در جمله : صحت و سقم اظهارات روز گذشته معاون وزیر را زیر سوال می‌برد. صحیح نیست و قطعا سهوا انتخاب شده است. متاسفانه امروزه نسبت به دستور زبان بسیار کم لطفی می شود که به طور مثال " سوال پرسیدن" در مکالمات تلویزیونی وخبر نگاران و... قابل اشاره است. چرا که سوال و پرسیدن هردو یک معنی در خود دارند.البته واژگان متعدی وجود دارد که جای طرح آن در این مقال نمی گنجد. با احترام