۰ نفر
۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۴:۵۱

علی پاکزاد سردبیر عصر اقتصاد در سرمقاله امروز این روزنامه نوشت: کاهش نرخ سود سپرده های بانکی اولین گام برای کاهش قیمت تمام شده نقدینگی برای بخش های مولد کشور خواهد بود.

رئیس کل بانک مرکزی خبر از سقف 15 درصدی برای سود بانکی داد، این نرخ دستوری است یا نه بماند برای کارشناسان بانکی، آنچه الان باید مورد توجه قرار گیرد این است که آیا این نرخ سود قابل اعمال هست یا نه؟

محمود احمدی نژاد که با شعارهای تند بر علیه نظام بانکی سر کار آمده بود به رغم حجم بالای منابع پولی که در اختیار داشت نتوانست نظام بانکی را مجبور به کاهش نرخ سود کند و در نهایت نیز میراث بانکی که از او به جای ماند به رغم تلاش چهار ساله دولت یازدهم و توفیقات فراوان در ساماندهی، امروز همچنان در لبه فروپاشی دست و پا می زند، با این پیشینه می توان به اجرایی شدن سیاست جدید بانک مرکزی یعنی تعیین سقف 15 درصدی برای سود سپرده های بانکی بد بین بود، اما  به نظر من شرایط با گذشته تفاوت کرده و  همین تفاوت ها می تواند تضمینی باشد بر موفقیت ولی الله سیف در کاهش واقعی نرخ سود بانکی.

اول، زمانی که در دهه هشتاد صحبت از کاهش نرخ سود بانکی به میان آمد، به دلیل نوسانات شدید در بازار ارز و طلا و سودهای نجومی که از طریق نوسان گیری این بازارها نصیب صاحبان نقدینگی می شد، کاهش نرخ سود بانکی به معنی فرار سپرده ها بود.

دوم، بازارهای مسکن و بورس که هر دو در حال حبابی شدن بودند نیز از زمینه های جذابی بودند که مانع حضور سپرده ها در بانکها می شدند که البته سودهای نجومی همین دو بازار هم باعث شد که بانکهای کشور منابع خود را وارد بازار مسکن و بورس کنند و در نهایت خود تبدیل به بزرگترین بازندگان رکود ناشی از ترکیدن حباب ها شوند، اما به هر صورت این فضا نیز مانع کاهش نرخ سود بانکی بود.

سوم، سهم بالای بازار غیر متشکل پولی از نقدینگی کشور از دیگر موانع کاهش نرخ سود محسوب می شد، بازار متشکل در رقابتی که  برای جذب سپرده با بازار غیر متشکل پولی داشت نمی توانست کاهش نرخ سود را عملیاتی کند.

اما امروز با نگاهی به هرسه عامل برشمرده شده فوق می توان گفت که دیگر خبری از ان التهابات در بازارهای موازی نیست و در عمل شاهد هستیم سپرده های بانکی هم به وجود تورم تک رقمی انگیزه ای برای خروج از بانکها ندارند بنابر این می توان امید داشت که بانکها اگر در دام رقابت های ناسالم گرفتار نشوند اینبار از مصوبه بانک مرکزی تمکین کرده و کاهش نرخ سود سپرده ها را به شکلی واقعی ونه صوری کلید بزنند.

 کاهش نرخ سود سپرده های بانکی اولین گام برای کاهش قیمت تمام شده نقدینگی برای بخش های مولد کشور خواهد بود، باید امیدوار بود رئیس کل بانک مرکزی بتواند زیر فشار ناشی از تصمیم خطیری که اتخاذ کرده است تاب آورده بلاخره مدار  بسته سقوط اقتصاد ایران که به دلالی پول گره خورده است را در هم بشکند.

 

3535

کد خبر 700935

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 44
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    53 2
    کاش این واقعیت را هم ذکر می کردید که در اقتصادهایی که نرخ سود یا بهره بانکی ناچیز و حتی زیر یک درصد است چندین سال و در مواردی چندین دهه نرخ تورم نزدیک به صفر و در مواردی حتی منفی بوده با پدیده دیفلی شن که تورم منفی است روبرو هستند.
    • بی نام A1 ۰۶:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
      53 1
      و اين نكته هم اضافه بايد كرد كه در همان كشورها امكان سرمايه گزاري ممطمئن و با ريسك ناچيز در ساير امور براي مردم وجود دارد و خود بانكها بهترين مشاوره ها را به مردم عادي ارائه مي كنند .
  • بی نام A1 ۰۵:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    49 9
    نرخ اعتماد به روحانی و رییس بانک مرکزیش پیش از این بسیار کاهش یافته بود. از سپرده گذاران کاسپین و پدیده و ثامن الحجج بپرسید.
    • بی نام A1 ۰۵:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
      18 2
      بله تورم هم هیج جای دنیا بالای 10 درصد نیست به جز همین کشورهایی که گفتی. البته به لیست ات دماغه سبز و جزایر کومور رو هم اضافه کن.
    • بی نام A1 ۰۵:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
      18 25
      دست دولت درد نکنه .24 میلیون تحویل بگیرن.شمشیر رو از رو بسته.هر کی پولش رو از خصوصیا نکشه بیرون مغز خر خورده.
  • بی نام A1 ۰۵:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    54 24
    آقای روحانی مردم رو نا امید کردی با بستن ثبت سفارش خودرو قیمت خودرو را بالا بردی ، نرخ سود بانکی که یک کمک درآمدی برای مردم بود رو هم کم کردی ، دلار هم که بردی بالای 3800 تومان . ایشالا یه بلایی سرت بیاد و زودتر از موعد دوران ریاست جمهوریت تموم بشه
  • بی نام A1 ۰۵:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    54 1
    هیچ کس تیتر نمی زنه چرا فلان دارو یه دفعه هر سال افزایش پنحاه درصدی در قیمت پیدا می کنه.اگر خواستید اسم داروها و اسم شرکت تولید کننده شان را اعلام می کنم.الا چرا خودتان یکزارش تهیه نمی کنید؟ همه مشکلات از سود بانکی است؟آفرین زحمت کشیدید.دست شما درد نکنه. دیگه امشب راحت بخوابید.امسال هم موفق شدید‌به بانک ها سود برسانید.
  • بی نام A1 ۰۵:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    54 4
    با این کار قیمت تمام شده پول برای بانک ها کاهش میابد. خوش به حال کارمندان بانک ها.چون به مردم عادی که وام نمیدهند بلکه این کاهش سود به نفع خود بانک و کارمندانشون هسشت که از این به بعد با سود کمتری پولهای مردم رو به عنوان وام بین خودشون پخش میکنند و به ریش صاحبان سرمایه خرد میخندند. 4 سال است بانک مرکزی این شعار را میدهد و هیچ اتفاقی بغیر از بهم خوردن بازار اجاره نشینی نیفتاده است. دست از سر مردم بر دارید.
  • بی نام A1 ۰۵:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    34 6
    کاهش سود بانکی فقط به دلیل افزایش حاشیه سود برای بانک ها و به ضرر مردم است.اگر بانکی از پول ما فرضا ۴۰ درصد سود می کرد و ۱۸ درصدش را به من سپرده گذار می داد،الان با تصویب این ها ،۱۵ درصدش را می دهد و بقیه می رود در جیب خودش.
  • بی نام A1 ۰۵:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    44 1
    این تصمیم فقط به سود بانک هاست و به ضرر سپرده گذار. به شما قول می دهم اگر نرخ سود تسهیلات صفر هم بشود ،هیچ کدام از تولیدکنندکان ما قرانی از قیمتشان کم نخواهند کرد.پس اینکه سود بانکی کم شود،قیمت ها پایین می آید و اواع گل و بلبل می شود دروغ محض است. قیمت ها دایما در حال افزایش است ،از قرص و دارو گرفته تا مواد غذایی،هر روز با افزایش روبرو هستیم و فقط ما سپرده کذاران هستیم که انکار باید ضرر کنیم.
  • بی نام A1 ۰۵:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    2 65
    مثلا در ایران اگه شما یک حساب باز کنید و یه مبلغی بریزید و برید ده سال دیگه تشریف بیارید بانک ، همون مبلغ سرجاشه و میتونید بردارید اما در کشورهای اروپائی بابت نگهداری حساب هرساله از حسابتون کم میکنن. حتی برای پاس کردن یک چک از حساب طرف مبلغی رو بعنوان کارمزد کم میکنن که اینجور کارمزدها در ایران وجود نداره. بابت صدور کارت ، بابت صدور حواله و غیره و ذالک ، خیلی کمتر از کشورهای دیگه از مشتری وجه دریافت میشه و خدمات بانک رایگانه
    • بی نام A1 ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
      14 0
      موقع فوت شخص مالیات کم میکنن از مبلغ
    • بی نام IR ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
      9 0
      شما قوانین و شرایط ایران رو مثل اروپا کن،من هم حاضر می شم بابت نگهداری پولم در بانک پول بدم.
  • بی نام A1 ۰۵:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    48 0
    جناب کارمند بانک چرا از وام های با سود یک درصدی کارمندان بانک ها چیزی نمی گید که در سوداگری سرمایه گذاری می کنند.خدا عوامل ربا دهنده رو لعنت کرده
  • بی نام A1 ۰۵:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    26 1
    تنها راه درمان سیستم بانکی، اینکه قوه قضاییه و سایر دوستان بی خیال روزنامه نگاران و فعالان اقتصادی بشن بزارن حساب و کتاب های موجود رو بریزن رو دایره اونام میزارن البته :
  • بی نام A1 ۰۵:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    39 1
    کارمند محترم بانک خواهشا شما از بانکداری در این کشور دفاع نکن صنعت این کشور بواسطه این عملکرد بانکها به این روز افتاده مگه میشه با نزول 33 درصد کار کرد اخرش هم فکر میکنم صنعت ملت دولت بانکها یه روز همه وا میایستیم
  • بی نام A1 ۰۵:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    11 2
    اصلا اين چيزي كه آقاي كارمند ميگه درست نيست . متاسفانه ، بانكهاي ايران شده بنگاه معاملاتي و ... توي ايران از لحظه ورودت به بانك ديد كارمندان با تك تك ارباب رجوعها به نحوي خاص هست كه واقعا جاي سوال داره ، نسبت به شغل و آشنا و غريب بودن با هركسي يك جور برخورد ميكنن ، و دليلش هم تامين نبودن كارمندان است و بس ، من خودم توي صف طولاني ايستاده بودم ، برادرم امد كنارم رفت پيش يكي از كارمندها ، برگشت گفت بريم اتاق ريس كارمون شد . از من اصرار بايد توي صف بايستيم ، از اون نه بيا بريم اتاق ريس
  • بی نام A1 ۰۵:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    1 5
    اگر بانک ها از نرخ دستوری سود بانکی تبعیت کنند که بعید است. باید قبول کرد در نبرد نزدیک شدن تورم و سود بانکی این سود بانکی بود که پیروز شد و حال تورم باید خود را به سود بانکی نزدیک کند افزایش تورم یا با روش نرم و مدیریت شده خواهد بود که می تواند راه گشا باشد و در غیر اینصورت اقتصاد به سبک خود و بطور افسار گسیخته این افزایش تورم را تحمیل خواهد کرد با عواقبی که زیاد جالب نخواهد بود
  • سراج A1 ۰۵:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    29 0
    سلام دیگه دست از سر کچل احمدنژاد بردارید مردم آقای روحانی را انتخاب کردند تا از احمدی نژاد رهانی یابند که انگار چنین نشده.
  • بی نام A1 ۰۵:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    12 1
    ؟ بانک مرکزی باید نظارت کند تا بانکی بیش از منابعش تعهد ندهد،همین و بس،دیگر اینکه چقدر سود می دهد یا می گیرد به کسی ربط ندارد.اینکه بانک مرکزی رقابت بین بانک ها را از بین ببرد تنها به ضرر مردم است.این کار انحام می شود تا بی کفایتی و عملکرد بد بانکهای دولتی که توان رقابت با بانکهای خصوصی را ندارند،لاپوشانی شود.
  • بی نام A1 ۰۵:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    6 0
    آخرین وضغیت سود ها 1روز شمار سرمایه 22.5 کف 2 2روز شمار آینده 22 کف 1 3 2روز شمار شهر 22 کف 50 4 روز شمار مهر اقتصاد 23 5 6 ماهه تجارت 22 6 1 ساله سپه 20 7 روز شمار ملی 17 8 روز شمار موسسه نور 23 8 1 ساله موسسه نور 27
  • بی نام A1 ۰۵:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    14 2
    با عدم اعتمادي كه در موسسات مالي بين مردم بوجود أمد نه تنها بانكها ورشكست خواهند شد بلكه توليد نيز تا سالها به قهقرا خواهد رفت ، شايد توانستيد باشيد دوازده هزار مليارد تومان پول مردم را بخوريد ولي از سرمايه هزار ملياردي مردم در بانكها محروم خواهيد شد و مردم پول خود را بيرون ميكشند ، شك نكنيد
  • بی نام A1 ۰۵:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    6 3
    اتفاقا بر عکس نظر ایشون کسی که این بین ضرر کرده سپرده گذاره. چه ریسکی بالاتر از تورم ۴۰؟ توی سیستم بانکی مجاز که من سپرده دارم تا حالا بالای ۲۲ سود داده نشده. حداقل به سپرده گذاران خرد. با این ۲۲ ها مونده تا تورم اصل سپرده جبران بشه.
  • بی نام A1 ۰۵:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    2 1
    بله نیمه دوم سال 96 و بعد از استقرار دولت جدید باید حتماً در مورد ساماندهی موسسات پولی واعتباری تصمیاتی اتخاذ بشود.
  • بی نام A1 ۰۵:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    28 1
    برادر من ،شما دلار ۴ تومانی را در طی کمتر از ۴۰ سال کرده اید ۴ هزار تومان.قیمت مسکن بارها دو و سه برابر شده،هزینه های دیگه که چند برابر شده اصلا فدای سرتون ،اختلاس ها و حیف و میل ها نوش جونتون،شما فقط نگاه مردم رو مقصر می دونی؟ این وضع حقوق و کار و مخارج رو نمی بینی؟
  • بی نام A1 ۰۶:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    6 7
    کاهش نرخ بهره به نفع کل اقتصاده به شرطی که سپرده ها تو مسیر درستش قرار بگیره که هم باعث تولید و اشتغال بشه هم فقط یه عده سرمایه دار روز به روز پولشون چندبابر نشه و عده ای دیگه روز به روز بدبخت تر
  • بی نام A1 ۰۶:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    13 1
    اولین اثر افزایش اجاره بها بطوری که تا سال آینده رهن مسکن با قیمت ان برابر خواهد شد .
  • بی نام A1 ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    26 4
    یه ذره دلتون به اون مردمی بسوزه که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد و با این صد میلیونی که تو بانک دارن زندگی میکنن.
    • بی نام A1 ۰۷:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
      7 0
      من دو میلیون گزاشتم سود میگیرم
  • بی نام A1 ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    33 2
    را ما ۷۰ میلیون از کاهش تورم چیزی نمیبینیم.هر روز استرس هر لحظه ترس هر لحظه نا امیدی تا کی.آخه با ۵۰ یا ۱۰۰ میلیونای ما مردم بیچاره چی به حرکت میفته؟یعنی اختلاصها باعث نبودن؟سود بانکها باعث روکود و تورمه
  • بی نام A1 ۰۶:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    1 0
    تحلیل غیر واقعی بود اثر افزایش نقدینگی در پنج سال گذشته نادیده گرفته شده همینطور رکود و انتظارات تورمی در حوزه مسکن، به نظر من رقابت بانک ها مانع اجرای این سیاست ها میشه اما به فرض اجرا تورم اجتناب ناپذیر است
  • راستین IR ۰۶:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    10 2
    با این کار هم بانک های ورشکسته نجات پیدا می کنند هم املاکی که با پولای مردم ساختن گرون خواهد شد و در ماه های آینده شاهد افزایش ترافیک پول بین بانک ها خواهیم شد در نهایت هم مردم عادی که با این سود ها زندگی میکردن به بدبختی میافتند متاسفانه هیچ تولیدی هم نحواهد شد و این بازی تا 4 سال دیگر ادامه دارد.
  • بی نام DE ۰۶:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    10 0
    اوج بدبختى كشور فعلا در بانكها هست مديران بانكى با همراهى كارمندان ، در درجه اول با انواع تبصره وماده خود ساخته به فكر تعلق وام هاى كم بهره ومدت دار براى خود و همسويان خود هستند وتوليد كننده در رده دوم وسوم، البته اين سخن گزافى نيست ، معيشت فوق اعيانى مديران وكارمندان بانكها خود مويد صحت اين امر هست،وبر هر ناظر با وجدان و بى طرفى پوشيده نيست.
  • محمدرضا A1 ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    7 0
    همچی درست میشه و ما هم اونروز رو میبینیم. خخخخخخ
  • بهزاد A1 ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    10 8
    دوستان عزیز تا وقتی که عموم مردم عادت کردند به سود بانکی و اجاره گرفتن و ... پول به گردش تولید نمی افتد و فقط و فقط مشاغل خدماتی از این وضیت سود می برند . یکم به فکر اقشار دیگه هم باشیم . عادت کردیم فقط به خودمون فکر کنیم . تولید کننده هم از همین مردمه . حالا یه عده میان میگن تا وقتی حکومت درست نشه و فساد توش نباشه هیچ کس به این حرف ها اعتماد نداره . والا به خدا 1000 سال دیگه هم اون سیستم حکومتی که دنبالش هستین نمیاد . بیاین یه کم خودمون به فکر خودمون باشیم . به جا اینکه پول بزاریم بانک سودشو خرج خدمات کنیم با این پول کاری رو شروع کنیم دو نفر آدم نون برسونیم همون اندازه سود بانکی هم بیشتر در نیاریم ولی به هم کمک کنیم کسی به فکر کمک به ما نیسسسسسسسست هیچ کس
  • بی نام A1 ۰۷:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    3 0
    بانک قوامین این ماه سود رو کاهش داده در صورتی که هنوز 11شهریور نشده
  • بی نام A1 ۰۷:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    4 0
    بانک انصار به کارمندانش و خانواده هاشون برای سپرده گزاری سود بیشتری میده
  • بی نام IR ۰۷:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    15 2
    الان كه فك ميكنم جنگ جهاني اول و دوم هم تقصير احمدي نژاده
  • بی نام DE ۰۷:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    11 0
    خدا به داد دل ما مستاجرها برسه همینجوریش دنبال خونه بودیم میگفتن صابخونه ها کرایه میخوان چون به بانک ها اعتمادی نیست ما هم خودمون به بانک اعتماد کردیم پول رهنو گذاشتیم بانک سود بگیریم جاش به صابخونه اجاره دادیم.حالا ک سود خصوصیا اینقدر کم شده الان چ بلایی سرمون میاد از کجا بیاریم بدیم به این صابخونه ها.
  • جان سخت در ایران EU ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    10 0
    با کاهش سود بانکی حتی تک رقمی هم اقتصاد ایران وارد رونق اقتصادی نخواهد شد چرا که تکنولوژی تولید در تولید همه کالاها از خودرو گرفته تا لوازم خانگی و .. با تکنولوژی روز دنیا بسیار فاصله دارد و همین عامل باعث کیفیت این تولیدات شده از این رو نه در بازار داخلی و نه بازار خارجی جایی برای عرصه نداشته باشند از این رو هر ساله شاهد ورشکستگی و بسته شدن کارخانه ها هستیم و آنهایی هم که هنوز پا برجا هستند با پولهای نفتی سرجای خود ایستاده اند. از طرفی کاهش سود بانکی خود دارای تبعاتی هست که هیچ کس در مورد تبعات ان صحبت نمیکند که یکیکی از این تبعات افزایش اجاره بها ان هم به شکل کرایه و نه به شکل پول پیش می باشد
  • بی نام IR ۲۱:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
    3 0
    تحصیلات و تجربه سرمقاله نویس ذکر می شد برای آشنایی با سطح دانش ایشان مفید بود.بازار پول از بازار بورس،بازار سرمایه گذاری و عرصه سیاست و برنامه ریزی توسعه کلان کشور جدا نیست.هر گاه به سطحی از دانایی رسیدید که نقش،کارکرد،پیوستگی و همبستگی این عوامل را بفهمید آن وقت نظریه صادر نمایید. بزرگترین دشمن حال حاضر ملک و ملت،غیر از خود خواهی تمامیت طلبی و نادانی عواملی از خودمان،عامل زمان است. تا کمتر از دو دهه دیگر با جمعیتی فزونتر از صد میلیون نفر و در غیاب پول کلان نفت،نبود آب و در بهترین حالت راهی سنگلاخی می شویم که اولین جمهوری اسلامی دنیا یعنی پاکستان می رود. اقتصاد علم مبتنی بر ریاضیات است و با شکل مار کشیدن و ورد خواندن و تعویذ دهان بند در آب شرب مردم ریختن نمی توان معضلات خطیر آن را حل کرد ...
  • بی نام A1 ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۵
    3 0
    من دیگه کلاه سرم نمیره نه تولید که ورشکست شم نه خونه که بمونه رو دستم میرم سکه دلار میخرم میزارمشون تو صندوق امانات همون بانکی که سود بانکیش رو کشیده پایین
    • بی نام BE ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۵
      0 0
      از امنیت صندوق در اتیه مطمئنی؟ فکر میکنی عدم برخورد جدی با سارقین چه اثراتی داشته؟
  • بی نام A1 ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۶
    0 0
    همه ما مردم ایران می دانیم با کاهش سود بانکی، فقط بانک داران و مدیران آنها سود خواهند کردند، کاهش سود بانکی نه تنها کمکی به تولید و اقتصاد ایران نخواهد کرد بلکه عده بیشماری از مردم فقیر ایران رو که با سود حداقلی در مقابل نرخ تورم، زندگی سپری می کنند را نیز بیچاره تر خواهد کرد. خیلی از سپرده گذاران بانکی با فروش خانه و ماشین خود و سپردن آن به شبکه بانکی و مالی کشور گذران عمر می کنند و هزینه دانشگاه، مدرسه ، اجاره خانه و مخارج معمولی خود و فرزندانشون را پرداخت می کنند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین