۰ نفر
۳۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۰

با حملات موسوم به DOS اینترنت در ترکیه دچار کندی شدید شده و برخی از سایتهای دولتی دور از دسترس شدند.

سایتهای دولتی از جمله مخابرات،  آی تی، وزارت ترابری، از جمله سایتهای دولتی هستند که توسط هکرهای مبارزه کننده با سانسور بارها از کار افتاده اند. وضعیت اینترنت در ترکیه در طول ماه های اخیر بسیار بغرنج شده است. این داستان پیچیده زمانی آغاز شد که عده ای با قرار دادن ویدئو هایی علیه آتاتورک در یو تیوب خشم دولت را بر انگیختند و دولت ترکیه برای حفظ ارزشهای آتاتورک دستور داد تا سایت یوتیوب در ترکیه مسدود گردد. این عمل با خشم گروه های ضد سانسور روبرو شد اما دولت ترکیه با قانونی خواندن این کار عمل خود را توجیه نمود. سپس مردم از طریق گوگل و سایتهای مرتبط به توزیع ویدئو ها ادامه دادند و دولت در تازه ترین اقدام 30 سایت گوگل و سایتهای مرتبط را مسدود نمود. گوگل مپ، گوگل داکس و ... از جمله سایتهایی هستند که دولت آنها را بسته است. از سوی دیگر دولت با دادن فاکتور مالیاتی به یوتیوب از صاحبانش خواسته تا 15.6 میلیون یورو بابات مالیات به ترکیه دهند. مقامات دولتی می گویند یوتیوب از طریق آگهی های اینترنتی درآمد زیادی دارد و هرگز تا به حال به ترکیه مالیات نداده است و مبلغ 15.6 میلیون یورو برای این موضوع است.

مقامات ترکیه ای با مسدود کردن 30 سایت وابسته به گوگل نیز خشم گروه های ضد سانسور را بر انگیخته اند. پیشتر بر اساس دستوری قضایی دولت دستور داده بود 44 آی پی وابسته به گوگل مسدود شود. همچنین مسوولان گوگل نیز از این حرکت عصبانی شده و از ترکیه خواسته اند تا سایتها را باز نماید.

داستان مسدود کردن سایتها در بسیاری از کشورها در حال ازدیاد است. اخیرا بنگلادش سایت فیس بوک را کلا مسدود کرد و کاربران بنگلادشی نمی توانند از آن استفاده کنند. بیش از 3700 سایت بدلایل مختلف در ترکیه مسدود شده است.

کد خبر 70115

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
    0 0
    خدارو شكر
  • علیرضا GB ۱۰:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
    0 0
    کار یاد ملت می دین؟
  • بدون نام IR ۱۰:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
    0 0
    چرا همه با یوتیوب بدند؟
  • سيد رضا ميرحسيني IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
    0 0
    تركيه هم شد كشور؟!