آیتالله واعظ طبسی در دیدار با مسوولان دستگاه قضایی خراسان رضوی، گفت:واقعیت این است که اقتدار نظام به قوه قضاییه مقتدر است و اوست که نقطه اتکای همه مردمی است که میخواهند ظلم و ستمی در جامعه نباشد.
اهم سخنان تولیت آستان قدس که ایسنا آن را منتشر کرد عبارت است از:
-
همواره در راس قوه قضاییه فقها، مجتهدان و علمای برجسته دینی حضور داشته و دارند. همه اعضا و اجزای دستگاه قضایی همچون مدیریت آن باید عادل، باتقوا و آشنا با مسائل و مصالح اسلامی باشند، زیرا امروز امید همه نسلها برای ایجاد فضایی آرام و به دور از هرگونه تشنج به این دستگاه است.
-
شهید بهشتی انسانی بسیار منضبط، هوشمند و دارای فراست اسلامی بود و قانونمداری و توجه به قانون را برای خود و دیگران یک فریضه تلقی میکرد.
-
در نگاه قانونی شهید بهشتی اجرا و حاکمیت عدالت در فضای جمهوری اسلامی، همه شخصیتها و مجموعههای فکری یکسان بودند و هیچ فرقی بین نزدیکترین دوستان و اعدا عدو ایشان در برخورد قانونی وجود نداشت.
-
امام راحل شهید بهشتی را به دلیل افتراها و تهمتهای ناروا به ایشان مظلوم نامیدند. متاسفانه امروز هم شاهد فضای شایعه، افترا، تهمتزدن و ساقط کردن شخصیتهای برجسته هم بین جریانهای سیاسی و هم در بدنه کشور هستیم؛ چه بسیار مردان بزرگی که خدمات و تلاش آنان برای مصالح کشور فوقالعاده بوده است، اما هزار و یک برچسب به آنان میزنند.
-
این فضا را که گاهی روی جوانان پاکدل و بسیجی ما نیز اثر میگذارد، چه کسی باید با یک برخورد و زمینهسازی اصولی و منطقی و مبتنی بر اسلام پایان دهد؟
-
اگر واقعاً میخواهیم عدالت در فضای حاکمیت دینی به وجود آید - که در قانون هست و مورد تاکید رهبری و مطالبه افکار عمومی نیز محسوب میشود- بدانیم آن روزی که دستگاه قضایی ما بتواند بین رییس جمهوری و پایینترین رده جامعه اسلامی با عدالت حکم صادر کند و در انشاء و اجرای حکم در زمان مقتضی با صراحت و اتقان و بدون هیچ تمایزی وارد عمل شود، روزی است که باید به عدالت و حاکمیت عدل و انصاف در جامعه امیدوار بود.
-
قطعاً، دستگاه قضایی مستقل است که میتواند در خدمت اجرای احکام الهی باشد؛ لذا نباید در برابر فشار قدرتها تسلیم شود.
نظر شما