عضو اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی، تصویری و تلفن‌همراه گفت: 70درصد گوشی‌های گران که بالای 500 یا 700 هزار تومان است، قاچاق است.

سعید اشتیاقی در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین با اشاره به طرح رجیستری گوشی‌های تلفن‌همراه که از ۲۸ مهر در کشور اجرایی خواهد شد، اظهار داشت: این طرح یک‌بار قبلا اجرا شده که با شکست مواجه شد.

وی با بیان این‌که تا زمانی که زیرساخت‌های این طرح فراهم نشود، قابل اجرا شدن نیست، افزود: در حال حاضر دولت به صورت جدی دنبال اجرای این طرح است و چند روز پیش نیز سایت ثبت‌سفارش، اطلاعیه آن را زده بود که این طرح اجرایی خواهد شد، ولی نیاز به فراهم شدن زیرساخت‌هایی دارد که زمان‌بر  است.

عضو اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی، تصویری و تلفن‌همراه تصریح کرد: هم‌اکنون چند میلیون گوشی تلفن‌همراه دست مردم است. از سوی دیگر، 70 درصد گوشی‌های گران که بالای 500 یا 700 هزار تومان است، قاچاق است.

اشتیاقی متذکر شد: این سوال مطرح است که گوشی‌هایی که دست مردم است را چگونه می‌خواهند رجیستری کنند. آیا سامانه می‌خواهید درست کنید که هر کدملی یک گوشی وارد کند؟ بالاخره باید یک راهکاری ایجاد کرد.

وی ادامه داد: شما وقتی وارد ترکیه می‌شوید، باید سریال گوشی‌تان را در سامانه وارد کنید، وگرنه سیم کارت آن کشور روی گوشی شما کار نمی‌کند. حالا در کشور ما که این همه توریست و مهمان خارجی می‌آید، چه باید کنند؟ آیا محل آن تعبیه شده است؟

عضو اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی، تصویری و تلفن‌همراه متذکر شد: در این شرایط، مثل گذشته رانت ایجاد می‌شود؛ به طوری که با یک نرم‌افزار کوچک گوشی‌ای که ریجستر نیست را می‌برید و مشکل را حل می‌کنید.

اشتیاقی خاطرنشان کرد: تنها راه این قضیه این است که تعرفه واردات گوشی تلفن‌همراه پایین آید که برای قاچاقچی، قاچاق به صرفه نباشد.

بنا به این گزارش، حسین فلاح، رییس سازمان تنظیم مقررات رادیویی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفته بود: سامانه طراحی شده، گوشی‌هایی را که ثبت نشده باشد شناسایی می‌کند و این گوشی‌ها کار نخواهند کرد.

وی تصریح کرده بود: نواقصی که در اجرای دور اول طرح رجیستری وجود داشت، برطرف شده و امکان جعل در این طرح به صفر رسیده است.

معاون وزیر ارتباطات با بیان این‌که اجرای کامل و دقیق طرح رجیستری مستلزم همکاری بین بخشی است، عنوان کرده بود: از نظر ما گوشی‌هایی که هم اکنون دست مردم هستند، همه مجازند و با اجرای این طرح، همه آنها کار خواهند کرد و مردم از این بابت نگران نباشند. البته همزمان با اجرای این طرح مدتی اعلام خواهد شد تا مردم گوشی‌های غیرفعالشان را در شبکه ثبت کنند و به هیچ عنوان برای ثبت گوشی در طرح رجیستری هیچ هزینه‌ای دریافت نمی شود.

 

35225

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 716822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام RO ۰۶:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۲
    0 6
    خبرآنلاین عزیزمیدانیم که شماانگلیسی خوب میدانی ولی نمیدانستیم که فارسی شماضعیف است ،مای روستائی هم انگلیسی نمیفهمیم که عیبی ندارد،روستائی انگلیس وآمریکاوغیره هم فارسی نمیدانندوطوری نمیشود،لذارفتیم پرس وجوکردیم بفهمیم این رجیسترچه صیقه ای است فهمیدیم مبالغه است به معنای ثبت نام،لیست وغیره است،که کلی کاربرد،آخرلازم بودازاین لغاط فرنگستانی استفاده شودبرای درکش بدردسربیفتیم؟باتشکرازشنیدن درددلمان.
  • بی نام DE ۰۷:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۲
    6 1
    آخه مسخره نيست فكر كن بعد از چند ماه كه از خريد گوشيت ميگزره به خاطر اينكه آقاي فروشنده لطف كردن جنس كه قاچاق وارد كشور شده رو به شما فروخته شده از كار بيفته و شما به فروشنده مراجعه كنيد و بگيد آقاي فروشنده حق گمركي گوشي من رو بدين تا دوباره گوشيم كار كنه آقاي فروشنده هم با خوشحالي به شما ميگه چشم نقش دولت و دوستاني كه بايد جلوي جنس قاچاق رو بگيرن چيه ؟ هيچي نقش مردم چيه ؟ سرگرداني نقش آدمهاي زرنگ چيه ؟ يه پولي از مردم بگيرن گوشي رو رجيستر كنن