به گزارش ایلنا علی لاریجانی که در گردهمایی علما و روحانیون استان لرستان در جریان سفر یک روزه خود حضور یافته بود اظهار داشت: برخی کشورها به دنبال آن بودند که در درون ایران سایش ایجاد کنند و پس از انتخابات وجهی از آن بیرون آمد که این وجه ایجاد اختلاف و به پاکردن فتنه بود تا دموکراسی دینی خراب شود.
اهم اظهارات رییس مجلس شورای اسلامی را در ادامه می خوانید:
- در انتخابات سال گذشته، 85 درصد مردم حضور پیدا کردند اما آنها با کمک عدهای در داخل به اختلافات دامن زدند که ستون اصلی در یافتن راه رهبر معظم انقلاب بود.
- این کشورها در داخل تقلا کردند اما توفیق نیافتند و همگان میدانستند که رهبری کشتی انقلاب را تا اینجا رسانده و ایشان پشت صحنه بینالمللی را میدیدند.
- آنان به دنبال آنند که اختلافات را در داخل نهادینه کنند و با وجود آنکه در انتخابات گذشته فتنهها به خود آنان بازگشت، اما همچنان در تلاشند که میان طبقات مختلف، سیاسیون و روحانیون اختلاف ایجاد کنند و عدهای که متوجه نیستند نیز به آن دامن میزنند.
- بیانیهها و قطعنامههای این کشورهای هنگامی میتواند موفق باشد که در داخل ایران اختلاف ایجاد شده باشد و تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد وحدت در میان همه سیاسیون نیز به همین علت است.
- ممکن است افراد سلایق مختلفی داشته باشند. اما اگر در مسائل مهم کشور وحدتی وجود داشته باشد،باید یکدیگر را در آغوش بگیرند و راه برای آنها باز باشد و به گونهای نباشد که به هر مناسبتی اختلافات را عمیق کرد.
- همگان باید بر روی اهداف رهبری وفادار باشند و با وجود آنکه ممکن است در مسائل خرد تشخیصهای متفاوتی وجود داشته باشد، اما این تشخیصها نباید به نزاع تبدیل شود که اگر اینگونه باشد به بدنه اجتماعی جامعه لطمه وارد میکند.
- این کشورها برای ایجاد سایش در الهامبخشی انقلاب عزم جدی دارند. چالشهای بیمزهای در کشور به راهانداختند که هیچ معنایی نداشت و در موضوع ولایت فقیه نیز تردید ایجاد کردند و آن را یک امر غیر انتخابی عنوان کردند و رسانههای خارجی نیز آن را پمپاژ کردند.
- ولایت فقیه به این منظور به وجود آمده است که دیکتاتوری در کشور به وجود نیاید و اصل ولایت فقیه مخالفت با دیکتاتوری است.
- فریاد رهبری برای مبارزه با مفاسد اقتصادی به دلیل است این است که کسی گستاخی نکند و اگر در مسوولیتی قرار گرفت چپاول نکند.
- آنها ابتدا فکر میکردند که میتوانند پس از عراق سراغ کشورهای دیگر بروند و میگفتند برج دموکراسی درست میکنند تا سایه آن بر روی دیگر کشورها نیز بیافتد، که منظور آنها ما بودیم اما این برج دموکراسی غراضهای بود که خودشان را هم نگه نداشت.
- لازم است که سهم مشترکی از عدالت وجود داشته باشد،چراکه عدالت به این معنی است که استعدادهای مردم شکوفا شود و اگر مدینه فاضله بخواهد عادله نیز باشد باید بسترهای لازم را برای شکوفایی استعدادها ایجاد کند.
- اگر موضوع هسته ای مساله کوچک بود اینقدر سروصدا ایجاد نمیکردند، چراکه این موضوع که کشوری همچون ایران صاحب این تکنولوژی باشد و دانشمندان بتوانند ظرافتهای آن را بفهمند منزلت بزرگی است که رهبری آن توسط رهبر معظم انقلاب صورت گرفت.
- ما پس از 20 سال صاحب این تکنولوژی شدیم و برخلاف آنکه فکر میکردند میتوانند عقبرفتی در مسائل سیاسی و اجتماعی ایجاد کنند نادرست است.
- آنها جیغ بنفش سر میدهند ، اما ما باید بدانیم که صاحب این تکنولوژی شدهایم و نباید آن را مخفی کنیم.
نظر شما