مهر نوشت:وزیر ارتباطات از مدل جدید تامین مالی کسب و کارهای نوپا خبر داد و گفت: تامین مالی جمعی در بورس صورت می گیرد.

 جواد آذری جهرمی در دیدار با وزیر اقتصاد گفت: وزیر ارتباطات از مدل جدید تامین مالی کسب و کارهای نوپا خبر داد و گفت: تامین مالی جمعی در بورس صورت می گیرد. 

وی افزود: بر اساس این طرح، افراد می توانند ایده های خود را در بورس عرضه کرده و منابع مالی پروژه را از طریق پول های خرد که عموما ده تا ۵۰ میلیون تومان است و در آینده هم افزایش سرمایه صورت می گیرد.

به گفته آذری جهرمی، این تامین مالی جمعی از سه طریق سرمایه گذاری اعانه ای یا نذر اشتغال، شراکت و دریافت سهم شرکت استارتاپ و سرمایه گذاری برای دریافت بخشی از کالاهای تولیدی شرکت استارتاپی در آینده صورت می گیرد.  

وی افزود: ایران ظرفیت های بالایی در حوزه کسب و کارهای آی تی محور دارد و البته تامین مالی یکی از مشکلات آنها است که تلاش شده با طراحی چنین مدل هایی تامین سرمایه مورد نیاز آنها صورت گیرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: امروز در دنیا اقتصاد دیجیتال یکی از محورهای اقتصادی در نظر گرفته شده است که بر این اساس استراتژی اقتصاد دیجیتال کشور در حال طراحی است و گام های آخر را می گذراند. 

وی تصریح کرد: بعد از تدوین نهایی، این استراتژی باید به تصویب هیات دولت برسد. 

این عضو کابینه یازدهم افزود: طرح تکاپو از سوی وزارت کار نیز اجرایی شده است که به نظر می رسد بخشی از اشتغالزایی را پوشش دهد؛ البته سال گذشته نیز صندوق سرمایه گذاری های خطرپذیر نیز اجرایی شده و در بورس مصوب و ابلاغ شده است.

 

3535

کد خبر 745511

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۳
    0 0
    هیچکسی برای سود دیگری اموال خودش رو نذر نمی کنه و سرمایه گذاری در هر شرکت باید توجیه اقتصادی داشته باشه اما با اصل کار موافقم.
  • بی نام IR ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۳
    1 0
    شما تصور می‌کنید در شرایطی که اشتغال و کسب‌وکار هزاران جوان و خانم‌های سرپرست خانواده در تلگرام پشیزی برای تصمیم‌گیرندگان اهمیتی نداره کسی جرات سرمایه‌گذاری درست و حسابی در این کشور می‌کنه؟ آقای جهرمی. مشکل کسب‌وکار کشور ابزارها نیست. بلکه فلسفه و نگاه اشتباه تصمیم‌گیرندگان کشور هست که با تصمیمات یک شبه تلاطم‌های سخت در محیط کسب‌وکار کشور ایجاد می‌کنند و امنیت سرمایه‌گذاری رو نابود می‌کنند. تلگرام فقط یه نمونه بسیار بسیار کوچک هست. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل. هر چی هم ابزارها رو گسترش بدین ولی وقتی کسب‌وکار امنیت نداشته باشه وضع سرمایه‌گذاری بهتر نخواهد شد.