کاملا هم واضح و بدیهی است تا به حال هیچ شبکه اجتماعی مانند تلگرام در کشور ما مورد استفاده قرار نگرفته است. حالا این شبکه فیلتر است. از طرفی مخاطب عادت کرده است پیوسته محتوای تلگرامش را چک کند و در سر زدن دائم باشد و از طرفی دیگر محتواگزاران و ادمینهای کانالها و گروهها نیز مانند قبل مشغول فعالیت هستند.
راهکار مخاطب چیست؟ نصب فیلترشکن. (سیاستگذاران تمایل دارند مخاطب برود سراغ پیامرسان داخلی، که فعلا رسیدن به سطح تلگرام و خدماتی که به مخاطبان میدهد، برای پیامرسانهای داخلی در حد شوخی است)
فقط ذکر یک نکته! نوجوانی را در نظر بگیرید که عادت کرده به تلگرام. تا به حال هم فیلترشکن نداشته. حالا دارد و با فعال کردن فیلترشکن تلگرامش را میبیند. اما به لطف این سیاست، همه درهایی که قبلا بسته بود و او هم با آن درها کاری نداشت، حالا باز است. او به راحتی میتواند غیر تلگرامش سراغ آن سایت و سایتهای ممنوعه برود. کافی است یکی دوبار هم برود. به هر روی آن قدر جذابیت دارد که دلیل سرزدنهای بعدی هم شود.
از موقعی باید هراس داشت که تلگرام رفع فیلتر شود، اما فیلترشکن از روی گوشی نوجوان و جوان و بزرگ و کوچک ما پاک نشود. کمی فکر لطفا!
نزدیک به دو هفته از فیلترکردن شبکه اجتماعی تلگرام میگذرد. ظاهرا هم دستوری برای رفع فیلتر در برنامههای اجرایی وجود ندارد.
کد خبر 745542
نظر شما