نامه نیوز نوشت: جریان اصلاحات از یک سو با خطر ریزش بدنه اجتماعی خود مواجه است و از سوی دیگر می‌داند که «عبور از اصلاح‌طلبی» مخاطرات جدی برای نظام جمهوری اسلامی دارد. از همین رو اصلاح‌طلبان می‌کوشند پیش از ورود به عرصه انتخابات جایگاه مردمی خود را تقویت کنند.

حسن رسولی فاصله ایجاد شده میان اصلاح طلبان و بدنه رای آنها بعد از ناآرامی های اخیر و راه افتادن کمپین هایی مثل پشیمانم و بر اندازم را جدی نمی داند و گفت: ابتكار عمل اصلاح طلبان در انتخابات های آتی موثر خواهد بود.

رسولی با تاکید بر اینکه «جريان اصلاحات هيچ‌وقت مدعی داشتن اكثريت مطلق نبوده است» گفت: «عبور از اصلاحات از منظر ديگري هم ممكن است كه اتفاق بيفتد. عبور از دو جريان اصلاح‌طلب و اصولگرا به معناي تلاش براي تغيير سيستم سياسي كشور، از جمهوري اسلامي به يك سيستم جايگزين خواهد بود. با اين حال مرجعي و مجموعه‌اي تعريف‌ نشده كه بتواند جايگزين سيستم قبلي شود ».

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به اینکه «عبور از اصلاح‌طلبي به معناي عبور از نظام است» گفت: «من به عنوان اصلاح‌طلب براندازي نظام را به معناي انقلاب و دگرگوني و تغيير به سيستم سياسي ديگر را امري خطرناك مي‌دانم. آن را يك خطاي تاريخي و استراتژيك مي‌بينم. نه وضع موجود مورد قبول دلسوزان و همه پايبندان به انقلاب است و نه فروپاشي. تلاش براي كاهش مشكلات و افزايش كارآمدي از طريق اصلاحات روش كم‌هزينه‌تر و پر‌فايده‌تري است چرا كه ممكن است شاهد تكرار دوران پس از مشروطيت باشيم».

به گفته رسولی، اگر حاكميت جمهوري اسلامي ايران به معناي عام متناسب با تحولاتي كه در عرصه‌هاي مختلف اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي رخ مي‌دهد و از طريق اعمال روش‌هاي اصلاحي ايرادات خود را برطرف نكند، لطمه جدي به انقلاب عظيم و ارزشمند اسلامي زده مي‌شود. لذا جريان اصلاحات به دنبال حفظ انقلاب به عنوان استراتژي و رفع ايرادات و بهسازي روش‌ها و ايجاد تحول شيوه حكومت‌داري با حفظ چارچوب‌هاي نظام است .

27214

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 752215

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =