یکی از طراحان استیضاح وزیرجهادکشاورزی از موافقت 80 درصدی نمایندگان مجلس با استیضاح صادق خلیلیان خبر داد و اعلام کرد این طرح استیضاح در 30 محور چهارشنبه هفته آینده اعلام وصول میشود.
محمدکرمی راد افزود: تا کنون 23 امضا برای استیضاح وزیر جهاد کشاورزی جمعآوری شده است که برخی از اعضا کمیسیون کشاورزی نیز در آن حضور دارند، ضمن آنکه 80 درصد نمایندگان با استیضاح صادق خلیلیان موافق هستند.
وی در خصوص اینکه اعضای کمیسیون کشاورزی مخالف استیضاح وزیر هستند، گفت: این موضوع صحت ندارد و اغلب اعضا موافق این استیضاح هستند و در واقع چنین صحبتهایی تنها از قول وزیر مطرح میشود.
کرمیراد با بیان اینکه چهارشنبه هفته آینده استیضاح وزیر جهاد کشاورزی در مجلس اعلام وصول میشود، تصریح کرد: به دلیل اینکه تعطیلات نمایندگان با موضوع استیضاح تلاقی نداشته باشند، بنا شد تا هفته آینده اعلام وصول انجام گیرد.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس در خصوص برگزاری جلسه مشترک با وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: از طرف وزیر درخواست زیادی برای برگزاری جلسه مشترک شده است اما نمایندگان موافق چنین جلسهای نیستند و سئوالات باید در صحن علنی مجلس پاسخ داده شود.
وی موضوع سیاسی بودن استیضاح را رد کرد و گفت: در جمعآوری امضا حتی از نمایندگان اقلیت مجلس نیز دعوت نشد تا شائبه سیاسی بودن ایجاد نشود.
کرمی راد ضعف مفرط مدیریتی و تخصصی را بهترین علت استیضاح وزیر جهادکشاورزی عنوان کرد و افزود: از وزارتخانه تا تمامی سازمانهای جهاد کشاورزی استانها از نبود تخصصی و کارآمدی رنج میبرند.
وی ادامه داد: خلیلیان در دوران معاونت وزیر قبلی نیز اقدام خاصی را انجام نداده بود و تا کنون نیز به وعدههایی که برای اخذ رای اعتماد داده بود، عمل نکرده است.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی از مدارک مستند برای استیضاح وزیر جهادکشاورزی خبر داد و تصریح کرد: به طور قطع وی پاسخی برای وعدههایی که عمل نکرده است ندارد.
به گزارش مهر، اقدام برای تنظیم مناسب تعرفه ورود کالاهای کشاورزی به منظور حمایت از تولیدات ملی و جلوگیری از واردات بیرویه، اصلاح قانون هزینههای تضمینی و تدوین یک قانون پشتیبان کننده در تمامی زمینههای حمایتی مورد نیاز تولید کنندگان و پرداخت به موقع پول خریدهای تضمینی جزو محورهای برنامه خلیلیان برای وزارت جهادکشاورزی بوده است.
صادق خلیلیان در برنامههای خود برای جلب رای اعتماد در مجلس همچنین توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی با مشارکت بخش خصوصی و جذب سرمایههای خارجی، تقویت و توسعه شرکتهای خدمات مشاورهای، فنی و مهندسی و تولیدی متشکل از فارغالتحصیلان دانشگاهی، توسعه بیمه محصولات کشاورزی و تنوع بخشیدن به آن در زمینه بیمه محصولات، بیمه وسایل و امکانات تولیدی، بیمه در مقابل حوادث غیرمترقبه، بیمه درآمد کشاورزان و عشایر، پرداخت خسارت به کشاورزان به صورت واقعی و متناسب و تقویت و توسعه بورس کالاهای کشاورزی و راهاندازی بورسهای تخصصی و منطقهای را از برنامههای خود در 4 سال آینده ذکر کرده بود.
نظر شما