محمود عباسزاده مشکینی گفت: بدیهی است اگر جریانات و احزاب در چارچوب قانون اساسی عمل و موضع و رفتار خود را با شاخص ولایت تنظیم کنند، برآیند حرکت و کار،علاوه بر کارآمدی احزاب و تامین منافع ملی نهایتا به کسب اعتماد مردم توسط احزاب نیز میانجامد و این همان مولفهای است که تحزب کشور ما به علت فقدان آن رنج میبرد.
دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب که با ایسنا گفت و گو کرد به نکات زیر اشاره کرد:
-
رهنمود رییسجمهور ادامه نگاه قانون اساسی است. قانون اساسی در اصل ٢٦ بلافاصله پس از تصریح آزادی احزاب، آنان را به نقض نکردن اصول استقلال، آزادی، وحدت ملی و مبانی جمهوری اسلامی مقید میکند و طبیعی است که ولایتپذیری مهمترین ضامن نقض نکردن اصولی است که در قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است.
-
رهنمود رییسجمهور در ادامه برخی از رهنمودهای امام راحل نیز هست؛ حضرت امام (ره) در تاریخ ٧/١١/٦١ میفرمایند که همه ایران یک گروه و یک حزب الهی است. ایشان در تاریخ ٢/١/٦٨ میفرمایند دفاع از اسلام و حزبالله اصل خدشهناپذیر جمهوری اسلامی ایران است.
-
همچنین ایشان در ١١/١٢/٥٨ میفرمایند همه ما تحت یک حزب یعنی حزبالله هستیم و احزاب مختلف و جناحهای مختلف در کار نباشند. این عین فرمایش حضرت امام (ره) است. حال میشود از این تعابیر ارزشمند و ارزشی نتیجه گرفت که حضرت امام راحل با تحزب و اصول قانون اساسی موافق نبود؟ به نظر من عاقلانه نیست که فرمایش بزرگان مصادره به میل شود.
نظر شما