محمدهادی ایازی در حاشیه مجمع سلامت استان سمنان گفت: بسیاری از افراد در آستانه ابتلا بیماری میتوانند با تغییر سبک زندگی خود از بیمارشدن جلوگیری کنند.
او بر لزوم اجتماعی شدن نظام سلامت در کشور تاکید و تصریح کرد: اجتماعی شدن نظام سلامت و یا به عبارتی جلب مشارکت آحاد مردم در حوزه سلامت و متعاقب آن جلب مشارکت دیگر دستگاههای اجرایی میتواند نقش مهمی در سلامت جامعه داشته باشد.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت با بیان اینکه بدون مشارکت دیگر نهادها و سازمانها قادر به تامین سلامت مردم نیستیم،اظهارکرد: براساس آمارهای جهانی مدیران حوزه سلامت تنها ۲۵ درصد در سلامت مردم نقش دارند و نقش دیگر نهادها و سازمانها در این بخش بیش از ۷۵ درصد است لذا جذب مشارکت دیگر نهادها و اجتماعی شدن نظام سلامت از اهداف و اولویتهای وزارت بهداشت است.
او با ابراز خرسندی از شکلگیری مجامع سلامت گفت: اولین مجمع ملی سلامت با حضور دکتر روحانی در اسفندماه ۹۵برگزار و مقرر شد که مجمع سلامت استانها به ریاست استاندار و مجمع سلامت شهرستانها به ریاست فرمانداران تشکیل شود.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت از به تاخیر افتادن زمان برگزاری دومین مجمع ملی سلامت در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: قرار بود دومین مجمع ملی سلامت کشور سوم اردیبهشت با حضور رئیسجمهور تشکیل شود اما تاکید رئیس جمهور و وزیر بهداشت بر این بود که این مجمع به بعد از شکلگیری همه مجامع استانی موکول شود لذا قرار است که ظرف سه ماهه اول امسال مجمع استانی سلامت در همه استانهای کشور تشکیل و دومین مجمع ملی سلامت کشور نیز با حضور دکتر روحانی در سه ماهه دوم امسال برگزار شود.
او با اشاره به هزینه بالایی که بیماریها هر ساله به کشور تحمیل میکنند از آن به عنوان یک چالش مهم نام برد و گفت: اگر آحاد مردم با تغییر سبک زندگی و انجام اقداماتی برای خود و خانواده خود، زمینه بروز بیماریها را کمتر کنند بخش مهمی از اعتباراتی که هر ساله صرف بیماریها میشود میتواند تا حد زیادی کاهش بیابد.
۴۲۲۳۸
نظر شما