به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمود حسینی یکی از کاندیدای شهرداری تهران صبح امروز در جلسه شورای شهر با تشریح برنامههای خود گفت: من ادعا ندارم که ابر مردی برای حل مشکلات هستم اما میتوانم کشتی پر تلاطم را به ساحل امن ببرم.
او افزود: هدف راهبردی ما تبدیل مدیریت شهری به حکمرانی خوب شهری است. عدالت، مشارکت، امنیت و اخلاق چهار هدف اصلی ما در تهران است و قطعا ما رویکرد محله محوری و تخصص گرایی را سرلوحه کار خود قرار میدهیم.
تهران باید به شهر هوشمند تبدیل شود
حسینی با بیان اینکه هماهنگی باید میان برنامهها، منابع و نیروی انسانی ایجاد شود، گفت: نسبت صف و ستاد باید برقرار شود و اگر هرم شهرداری را ببینید متوجه میشوید که هرم تجانسش را از دست داده و به دلیل ازدیاد منابع انسانی شکم داده است و این در حالیست که موازی کاری در شهرداری به وفور وجود دارد و باید این مسائل حل شود تا بتوانیم مدیریت درستی در پایتخت داشته باشیم. همچنین انتخاب مدیران قطعا بر اساس تخصص گرایی و شایسته سالاری خواهد بود.
او با توضیح داد: باید شهر هوشمند به معنای واقعی در شهر تهران ایجاد شود، شهر هوشمند استفاده از دوربین مداربسته در سطح شهر و یا برقراری اینترنت در تمام سطح شهر نیست بلکه شهر هوشمند استفاده موثر از دادهها برای تصمیم گیری مهم و حل معضلات است که باید با استفاده از آنها کیفیت مدیریت ارتقاء یابد و باید یکپارچه سازی دادهها برای اثربخشی و مدیریت درست ایجاد شود. چرا که معتقدیم یکی از سرمایههای شهر تهران دادههای آن است که تا کنون به درستی از آن استفاده نشده، در حالیکه در مدیریت و تصمیم گیریها به جای آنکه سلیقه محور باشیم میتوانیم داده محور باشیم.
حسینی با اشاره به اینکه سه رویکرد بازآفرینی شهری با رویکرد محله محوری، اقتصاد شهری و منابع پایدار و همچنین کاهش ترافیک، آلودگی هوا و مسائل زیست محیطی را در دستور کار قرار دادهام، گفت: برنامههای ما در سطح شهر تهران با محوریت محله در ایجاد هویت و تعلق خاطر ساکنان است که میتوانیم با استفاده از کمک مردم، بخش خصوصی، سمنها و ... زیست پذیری و کیفیت زندگی در شهر را ارتقاء دهیم.
این کاندیدای شهرداری تهران ادامه داد: ایمنی و تابآوری در قالب بازآفرینی شهری بسیار مهم است، اگر حادثهای در تهران رخ دهد امکان حل مشکل نیست چرا که راهها قفل میشود اما اگر تابآوری در قالب محلات دیده شود میبینیم که میتوان قبل از ورود نیروهای امدادی مردم به یکدیگر کمک کنند.
او افزود: معتقدم که مردم راه حلهای اداره شهر را بهتر میدانند و به صورت درون جوش مشکلات و آسیبها حل میشود اما پیشنهاد میدهم شورای اجتماعی شهر تهران مرکب از سازمانهای دولتی، جامعه مدنی، سمنها و ... تشکیل شود تا در یک مسیر هماهنگ پیش برویم.
وی با بیان اینکه در حوزه روانسازی ترافیک نیز توسعه و ایجاد فضاهای عمومی پارک، ظرفیت سازی در شبکه حمل و نقل عمومی، توسعه فناوریهای کاهش دهنده آلودگی، استقرار نظام ساخت و ساز سبز، ساماندهی مشاغل آلاینده در دستور کار قرار دارد، گفت: معتقدیم که شهرداری باید به ریل مدیریت خود باز گردد.
برنامه ۶۵ صفحهای حناچی برای شهرداری تهران
پیروز حناچی دیگر کاندیدای شهرداری تهران برنامههای خود را در قالب کتابچهای 65 صفحهای تقدیم اعضای شورای شهر کرد و گفت: شعار من" تهران شهر خلاق، دوباره امید و دوباره شکوفایی" است.
او با بیان اینکه ما به دنبال آن هستیم که در پایان دوره کاری خود از کردهها و دستاوردهایمان صفحات پر و پیمانی داشته باشیم، گفت: پس فرقی نمیکند که با چه نیتی وارد عرصه شده باشیم اما وقتی قرار است کسی مدیر یا مسئول شود اولین دغدغه این است که چه کار کند تا پس از ترک مدیریت همه بگویند که چه خوب کار کرد.
این کاندیدای شهرداری تهران با اشاره به اینکه تهران تنها پایتخت سیاسی ایران نیست، بلکه میراث دار تاریخ، فرهنگ و شهر مدرن است، گفت: 79 درصد منابع کلانشهرها به ساخت و ساز وابسته است و این نشان دهنده وضعیت ناپایدار است هر چند که وضعیت تهران حادتر است و این وابستگی به 82 درصد میرسد و ما شاهدیم کمیسیون ماده 100 که روزگاری محلی برای ممنوعیت تخلفات بود حالا به ردیف درآمدی بدل شده است.
او گفت: شاهد توزیع نامناسب منابع درآمدی هستیم، باید اعلام کنم که 70 درصد عوارض شهرداری ناشی از ساخت و ساز است.
حناچی افزود: بدنه شهرداری فربه است اما چابک نیست و معتقدم برای آنکه بهترین کارها را انجام دهیم باید از بهترین افراد استفاده کنیم، نه اینکه بر اساس بررسیهای انجام شده متوجه شویم که 11 درصد کارمندان یک منطقه مدرک روابط عمومی، آن هم از دانشگاه علمی - کاربردی شهرداری دارند.
او با بیان اینکه سهم درآمد پایدار شهرداری خوب نیست، افزود: در برههای از زمان مدیریت شهری به سمت بحرانها دویده است و اتکاء شهرداری به درآمد ساخت و ساز 82 درصد است که البته این در کل کشور دیده میشود و یک معضل ملی است که حتما باید در سطوح بالاتر بررسی شود.
این کاندیدای شهرداری تهران ادامه داد:ما نیازمند آن هستیم که در این دوره شورا منابع متعدد مالی تعریف کنیم، گفت: یکی از چالشهای اصلی تهران مشکلات ساختاری و عدم ارتباط با سطوح حاکمیتی است که طی 12 سال اخیر قطع شده است. در حالیکه مناسبات ملی میتواند فشار را از شهرداری تهران کم کند.
او با بیان اینکه اصلیترین سرمایه معنوی شهرداری، سرمایه اجتماعی است که متاسفانه در این مدت کاهش یافته است، گفت: وقتی صادق خان شهردار لندن به تلویزیون میآید و در مورد مشکلات شهر با مردم صحبت میکند و مردم هم قبول میکنند این نشان دهنده ارتباط خوب با مردم است.
حناچی در مورد به کارگیری زنان نیز با بیان اینکه 50 درصد جامعه ما را بانوان تشکیل دادند، گفت: باید سلسله مراتب در انتصابات رعایت شود و اینگونه نباشد که یک زن مدیرکل شود اما قائم مقامی و مدیریت را تجربه نکرده باشد.
او با اشاره اینکه ناتوانی در مدیریت هزینه علی رغم شعارها یک واقعیت است، ادامه داد: ما شاهد نظام ناکارآمدی هستیم. چرا که میبینیم بدنه نیروی انسانی فربه است اما کیفی نیست و در این میان باید به کودکان، زنان، سالمندان و معلولان نیز توجه کرد و الگویی برای تردد آنها در شهر ایجاد کنیم.
حناچی با بیان اینکه 79 درصد مردم اعلام کردهاند که به وسایل ارتباط جمعی همچون موبایل دسترسی دارند، گفت: این یک فرصت است و میتوانیم با توسعه بسترهای موبایل محور نسبت به فرهنگسازی و ارتباط با مردم اقدام کنیم و زیرساخت مناسبی است که میتوان از آن استفاده کرد.
حناچی با اشاره اینکه سه مطالبه اصلی مردم کاهش آلودگی هوا، ترافیک و کاهش فاصله طبقاتی بین شمال و جنوب است،گفت: ما عادت داریم که نیمه خالی لیوان را ببینیم؛ اما دقت داشته باشید که مردم تهران را دوست دارند.
او افزود:بسیاری از بحرانها با راه حلهای ساده حل میشود، به عنوان مثال بحران آب با پروژه بازچرخانی آب قابل حل است و با بازیافت مواد نیز میتوانیم مشکل پسماند را حل کنیم.
این کاندیدای شهرداری تهران با بیان اینکه 3268 هکتار بافت فرسوده در تهران داریم که عمدتا در منطقه 10 است که تبعات فرهنگی و اجتماعی زیادی دارد، گفت: باید برای حل این مشکل در سطوح ملی تصمیم گیری کرد.
او با بیان اینکه برنامه عملیاتی من در حوزههای توسعه زیرساختهای سبز تهران، توسعه پروژه قطار برقی سبک شهری، توسعه محور پیاده، احیای مکان رویدادهای شهر و احیای میراث صنعتی تهران متمرکز شده است،گفت: معتقدم رقابتهای حزبی یک اصل است اما اگر منجر به کیفیت زندگی نشود به بیراهه رفته است.
روز گذشته هم در شورای شهر ۳ نفر از دیگر گزینههای شهرداری بررسی شدند که در بین آنها انصاری لاری و حجتی از کاندیداتوری شهرداری تهران استعفا دادند.
انتخاب دو کاندیدای نهایی شهرداری در جلسه فردای شورا
سخنگوی شورای شهر تهران از انتخاب دوکاندیدای نهایی شهرداری تهران در جلسه فردا خبر داد.
علی اعطا با حضور در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه طی امروز و روز گذشته پنج نفر از کاندیدای شهرداری تهران به ارائه برنامه خود پرداختند گفت: درجلسه فردا سه شنبه 18 اردیبهشت از میان این افراد، دو نفر به عنوان کاندیدای نهایی انتخاب می شوند و از میان آنها نیز در روز یکشنبه 23 اردیبهشت شهردار تهران انتخاب میشود.
وی در مورد عدم ابلاغ ممنوعیت ولغو مصوبه برج باغ از سوی معاونت شهرداری به مناطق گفت: طبق آخرین اخبار این مصوبه به مناطق 22 گانه ابلاغ شده است و لازم اجرا برای همه مناطق است.
وی با اشاره به مدت زمانی که این مصوبه ابلاغ نشده بود، گفت: اگر در این مدت پروانهای صادر شده باشد از ادامه فعالیتش جلوگیری خواهیم کرد.
۴۷۲۳۷
نظر شما