به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه ازاداسلامی شهرکرد ، دکتر مظاهر نيکخواه افزود: «استفاده از نظام کشاورزي ارگانيک، يعني مصرف کودهاي آلي و استفاده از روش هاي به زراعي به جاي مصرف سموم و کودهاي شيميايي جهت توليد ارگانيک، باعث بالارفتن کيفيت محصول از نظر عطر خصوصا ترکيبات معطر شده است.»
وي اظهار کرد: «گل هاي محمدي برداشت شده، براي گلاب و اسانس گيري به کارگاه اسانس دانشگاه و کاشان انتقال داده مي شوند.»
دکتر نيکخواه هدف از کشت اين محصول را ايجاد اشتغال و کارآفريني، درآمدزايي غير شهريه اي، مصرف کم آب، کشت ديم اين گياه، ارزش افزوده بالاي اسانس و ارزش ويژه صادرات آن و در نهايت زيبا سازي فضاي سبز و محوطه دانشگاه عنوان کرد.»
وي خاطرنشان کرد: «براي نخستين بار در کشور بيشترين مواد موثره از گل محمدي توسط محققان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد توليد شده است.»
رييس دانشگاه با اشاره به مقايسه گل محمدي کشت شده در اراضي استان چهارمحال و بختياري با نمونه کشت شده در قطب پرورش گل محمدي در شهرستان کاشان گفت: «اسانس توليد شده از گل محمدي کشت شده در استان به ويژه دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد، داراي مواد موثره بيشتري نسبت به گل محمدي کشت شده در شهرستان کاشان است.»
دکتر نيکخواه افزود: «گونه گل محمدي کشت شده در اين دانشگاه از نوع گل صورتي پرپر است و اين گل با آب و هواي خنک چهارمحال و بختياري سازگاري بسيار خوبي دارد.»
وي با اشاره به خواص دارويي گل محمدي تصريح کرد: «گل محمدي داراي ارزش درماني، بهداشتي و آرايشي است و کاربردهاي فراواني در صنعت بهداشتي، آرايشي و داروسازي دارد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گفت: «از 9 هزار اصله گل محمدی در سه هکتار از اراضی مزرعه آموزشی و تحقیقاتی و یک هکتار از فضای سبز و محوطه دانشگاه، حدود 4تن گل محمدی ارگانیک برداشت شد.»
کد خبر 782372
نظر شما