رئیس انجمن باور با اشاره به اقداماتی که در هفته بهزیستی توسط این سازمان صورت گرفت، گفت: بهزیستی بهتر بود به جای تبلیغ عملکرد خود و دادن آمار و ارقام در این هفته ، آموزش‌هایی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به جمعیت جوان و نوجوان کشور ارایه می‌داد.

به گزارش ایلنا:

سهیل معینی با اعلام اینکه با برگزاری چنین مناسبت‌هایی در کشور از جمله هفته بهزیستی فرصت هایی از دست می‌رود تاکید کرد: هفته بهزیستی فرصت مناسبی است تا مشکلات واقعی جمعیت هدف را بررسی کرده و ظرفیت‌های اجتماعی را به سمت و سوی حل مشکلات زیر مجموعه و جمعیت هدفش سوق دهد.

او با اعلام اینکه چرا سازمان بهزیستی در این هفته به دنبال اطلاع‌رسانی، برجسته‌سازی و تبلیغ عملکرد خود بود، ادامه داد: هفته بهزیستی فرصت مناسبی بود تا کارهای روی زمین مانده، مسایل مربوط به پشت‌نوبتی‌ها و ضعف‌ها مطرح‌ شود و با استفاده از ظرفیت‌های مردمی، برای حل آنها تصمیم‌گیری و چاره‌اندیشی صورت گیرد.

رئیس انجمن باور با اعلام اینکه باید برای تحقق اهداف بهزیستی ظرفیت نهادهای مردمی و انجمن‌ها را به سمت حل مشکلات سوق دهیم و به جای برگزاری مراسم برای مانورهای تبلیغاتی بر روی عملکردها، با سازمان‌های مردمی تعامل جدی صورت گیرد.

او با طرح سئوالاتی گفت: چرا بهزیستی حداقل به مناسبت فرا رسیدن هفته‌ای برای ارایه مشکلات، از ظرفیت‌های علمی انجمن‌های زنان،‌ دانشجویی، دانش‌آموزی و .... برای مشاوره گرفتن و حتی مشاوره دادن در مورد آسیب‌ها، مشکلات و.... استفاده نمی‌کند؟

رئیس انجمن باور ادامه داد: یکی از وظایف سازمان بهزیستی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است اما با وجود فرا رسیدن اوقات فراغت، از ظرفیت فراغت تابستانی‌استفاده نمی‌کند و نماینده بهزیستی در اردوهای تابستانی حضور ندارد.

معینی با تاکید بر اینکه هفته بهزیستی فرصت مناسبی بود تا به جای تبلیغ عملکردها، برای اعتمادسازی قدم برداشته شود، تصریح کرد: در عین حال خیرین زیادی در جامعه وجود دارند که از پتانسیل خوبی برای حمایت برخوردارند اما نمی‌دانند که چطور باید کارهای انسان‌دوستانه را در میان جمعیت نیازمند انجام دهند. 

کد خبر 78476

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =