روزنامه اطلاعات نوشت:هفته گذشته، آقای ابوالفضل فاتح مدیرعامل اسبق خبرگزاری دانشجویان کشور(ایسنا) مقاله‌ای به روزنامه ارسال کرد که منتشر شد. او در این مقاله خواهان مقابله همه‌جانبه و قاطع با همه عوامل فساد و نیز ترمیم تیم اقتصادی دولت شده بود.

ظاهراً برخی رسانه‌ها، از یادداشت وی چنین استنباط کرده بودند که نویسنده خواهان استعفای دولت است. فاتح در نامه‌ای که به روزنامه ارسال کرده، ضمن رد قاطع این برداشت، پیرامون دیدگاه خود توضیح بیشتری داده است. دربخشی از مطلب ابوالفضل فاتح آمده است:

در پی انتشار یادداشت حقیر مبنی بر ضرورت به کارگیری عقلانیت در اختصاص منابع و برخورد با سوء‌استفاده‌ کنندگان از منابع ارزی، نویسندگانی در برخی روزنامه‌ها و سایت‌ها مدعی شدند که «روزنامه اطلاعات خواهان استعفای دولت شد!»، حال آن که نه در یادداشت اینجانب و نه هیچ جای روزنامه اطلاعات چنین مضمونی وجود ندارد. بر عکس، در متن یادداشت، با حمایت صریح از اساس و موجودیت دولت، تاکید شده است که برای پشتیبانی از تلاش‌های همه ی ارکان نظام از جمله رهبری انقلاب، ریاست جمهور و دولت، و همچنین صیانت از آبروی دین و میهن، شایسته است سیاست‌های غلط تصحیح، مدیران متخطی برکنار و اموال عمومی حتی اگر کابین زنانشان شده باشد، به خزانه بازگردد‎.‎

هدفم پاسخ به آنان نیست گوش شنوایی نمی‌بینم، بلکه با خود می‌اندیشم وقتی با روزنامه اطلاعات و یادداشتی که هر فرد عاقلی می‌تواند به آن رجوع کند و تحریف علنی آقایان را دریابد، چنین غیر منصفانه برخورد می‌شود، با دیگران چه معامله کرده و می‌کنند؟ آیا مدیران این رسانه‌ها اساسا اصل یادداشت را خوانده‌اند و اجازه چنین تحریف آشکاری را داده‌اند؟ افسوس بزرگی است که رسانه در کشور عزیزمان به چنین درد بی درمانی مبتلا شده و چنین به انحطاط رفته است. چرا باید اخلاق حرفه ای، انسانی و سیاسی در نزد اینان این همه تنزل کرده باشد.

نمی‌خواهم بی ملاحظه، افراد را همدست قطاع الطریق بدانم، چون نه قاضی هستم و نه می‌خواهم بیگانه شاد شود. منطقا سرتاپای این رسانه‌ها و جریانات را نیز متهم نمی‌کنم، اما حالا که متاسفانه، فساد اظهر من الشمس شده، نمی‌توان همه را از آن مبرا دانست. چگونه است که شعار مبارزه با فساد سر می‌دهند و نخستین زمزمه‌های مبارزه با فساد و وِیژه خواری را در نطفه خفه می‌کنند؟

گفته بودم که بیش از ارز، نیازمند عقلانیت و شرافتیم. به راستی اگر سخن از شرافت و عقلانیت و شفافیت در مدیریت منابع کشور، عبث است و برکناری و مجازات خاطیان، پوست خربزه در زیر پای دولت، آن گاه چگونه می‌توان کشور را به اصلاح و صلاح رساند؟ آیا اینان همان افرادی نیستند که سالها از جریان دروغ حمایت کردند و گوششان بدهکار هیچکس و هیچ جا نبود؟ فرق ما با اینان در این است که همچنان که از اساس دولت حمایت می‌کنیم و هرگز هم این حمایت را حاشا نمی‌کنیم، اما نسبت به اصلاح کاستی‌ها نیز سکوت اختیار نکرده و نخستین کسانی هستیم که خواهان ترمیم و تقویت تیم اقتصادی دولت برای عبور از گردنه دشوار فعلی شده‌ایم و هر کاستی دیگری نیز باشد از بیانش تردیدی نداریم و هر دولت فرهیخته نیز طبعا از چنین رویکردی استقبال می‌کند. چون فلسفه دولت، مدیریت صحیح کشور و تضمین پیشرفت و عزت جهانی آن، اختصاص درست منابع و حمایت از حقوق ملت به ویژه محرومان است. ‏

ما احساس خطر می‌کنیم و معتقدیم برای عبور نظام و انقلاب از گردنه ی دشوار فعلی که طمع بیگانگان را به کشور عزیزمان برانگیخته، باید همه دلسوزان دین و میهن به کمک دولت و رئیس‌جمهور محترم برخیزند، از تجربه ی گذشته به ویژه مدیران دوران دفاع مقدس بهره جسته، در سیاست‌های اقتصادی تجدید نظر کرده، افراد نالایق و فاسد را کنار گذاشته و طرحی دوباره درانداخت‎.‎..

23302

کد خبر 788541

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین